GRATIS ONLINE og LIVE WORKSHOP
Tirsdag 03.oktober kl. 19:00
Vi kjører årets siste runde! Bli med!
Slik kan du bli en RÅ ManifesteringsCoach
..selv uten å ha jobbet med manifestering tidligere

Få en 6 stegs metode til hvordan du kan jobbe som ManifesteringsCoach med dine klienter!

Dette passer utmerket for deg som ønsker å jobbe med loven om tiltrekning, og jeg lærer deg hvordan du kan jobbe med dine klienter slik at både du og dem blir en skikkelig ManifesteringsMagnet!

Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen (NB: begrenset antall plasser):

Ved å klikke på linken, så aksepterer du våre Personvernregler, og tillater at vi sender deg relevant informasjon, men dog uten spam selvsagt. Du kan når som helst melde deg av epostlisten vår via egen link i alle mailer.

WORKSHOPén starter om
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Har du en ferdighet som du kun benytter i fritiden din?
Kanskje tenker du at det er en hobby, og kun det?
Da er sjansen stor for at du også kan gjøre om talentet ditt til en betalt business.
Det var akkurat det jeg gjorde for over 13 år siden!
  • 1 metode med 6 steg som hjelper deg å se hvordan du kan bruke manifestering som hjelpemiddel til dine klienter. Jeg elsker å jobbe med tankens kraft, og det er helt RÅTT hva vi kan oppnå bare vi er på de rette frekvensene. 
  • Jeg viser deg hvordan du kan jobbe med universet - Bli med på denne workshopen, og jeg viser deg hva jeg har gjort for å bygge min million-business, og det gjennom manifestering. Visste du forresten at jeg fikk mine første klienter gjennom akkurat manifestering? Jeg skal fortelle deg hva jeg gjorde.
  • 90 minutter, og din manifesterings-plan som coach kan være klar Du trenger å investere KUN halvannen time for å legge grunnlaget for å starte din karriere med manifestering.
Her er det du vil lære:
Hemmelighet #1: Hemmeligheten til hva som kreves for å lykkes med manifestering
Hemmelighet #2: Hvordan du kan få resultat med kundene dine via manifestering
Hemmelighet #3: Hva som stopper deg slik at du ikke får de resultatene du ønsker deg
I tillegg skal jeg lære deg hvordan du kan få trygghet og "guts" til å ta sats!
Du vil ELSKE det!!
Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen:

Ved å klikke på linken, så aksepterer du våre Personvernregler, og tillater at vi sender deg relevant informasjon, men dog uten spam selvsagt. Du kan når som helst melde deg av epostlisten vår via egen link i alle mailer.

WORKSHOPén starter om
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Rachel Wilmann har jobbet som Coach og terapeut i mange år, og har over 13.000 terapitimer bak seg. 
I tillegg driver hun Smartere Utdanning og utdanner terapeuter og Coacher. Hun er ekspert i markedsføring, og har ca 21.000 følgere på Facebook.
Hvem er jeg?
Hey hey... Jeg er Rachel Wilmann, og jeg har jobbet på fulltid med dette siden 2010, men har vært interessert i, og opptatt av manifestering siden jeg var lita jente. Vi hadde spirituelle sirkler allerede i tenårene, og nå har jeg utviklet et konsept som gjør at manifestering er vår vei rett inn til universet. 

Etter over 13.000 (tretten tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av manifestering, spiritualitet, mental trening, terapi, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim.

Jeg er stolt mamma til fineste Elisabeth på 21 år, og jeg er enda stoltere over at hun har vokst seg opp til å bli en utrolig trygg, solid og stødig jente. Hun er hovedårsaken til at jeg startet mitt eget firma for mange år siden.  

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet Norges Største Selvutviklingsplattform, og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett. 

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt over 13.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind på Manifestering hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt, og ikke minst: Jobbe med deg jeg ELSKER! 
Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2023 - Smartere Utdanning AS