Åpent for påmelding!
Oppnå mer hver dag: 
Bli din beste versjon med "Din HverdagsCoach!"
Forestill deg en coach som alltid er tilgjengelig, rett i lomma. 
"Din HverdagsCoach!" er en online portal designet for å hjelpe deg med å prestere bedre i hverdagen. Med rundt 100 hypnose- og meditasjonsfiler tilpasset ulike behov – fra stressmestring og bedre søvn til effektivitet på jobb og håndtering av daglige utfordringer – tilbyr vi verktøyene du trenger for å oppnå personlig og profesjonell vekst. Bli med oss, og gjør hver dag til en mulighet for forbedring!
Start med Din HverdagsCoach i dag!
NÅ: 7 dagers GRATIS prøvetid:
Kr.
333/mnd.
Du kan si opp abonnementet når som helst!
 • Tilgang til rundt 100 meditasjoner/ hypnoser
 • 100-vis av ulike affirmasjoner
 • Egen Helseseksjon med vekt og vektreduksjon
 • Ingen bindingstid
 • 7 dagers gratis prøvetid
Lær hvordan du kan mestre hverdagen og livet slik at du får gode dager både hjemme og på jobb!
I Din HverdagsCoach er dette noe av det du kan lære:
 • ​Du lærer hvordan du kan få bedre selvfølelse og selvtillit. Det kan hjelpe deg i absolutt alle situasjoner, slik som jobb, skole, i sosiale settinger, i dine forhold (både i forhold til familien din, men også kjæreste og venner). Du kan få mer trygghet til å være DEG, og til å få det godt i hjertet ditt. 
 • ​Du lærer hvordan du kan få mer indre ro og slappe av mer i livet ditt. Om du har mye stress, så kan det skape både fysiske og emosjonelle utfordringer. Derfor er det viktig at du lærer hvordan du kan få bort stresset som kan gjøre deg uvel og syk. 
 • Tema: Overskudd, energi, vekt, søvn, selvfølelse, selvtillit, manifestering, spiritualitet, ro, balanse, helse, kjærlighet, selvutvikling, penger, jobb, relasjoner +++
 • ​Du lærer hvordan du kan bli en bedre versjon av deg selv slik at du kan bli bedre i både jobben din, forholdene dine, venner, sosiale settinger med mere. 
 • ​Du får konkrete verktøy som lærer deg hvordan du kan endre dine vaner slik at du kan nå de målene som du har satt deg. 
 • ​Du kan faktisk transformere livet ditt ved å bare gjøre små endringer. I Din HverdagsCoach lærer du hvordan du utvikler deg selv på den best mulige måten. Du vil utvikle dine egen personlige egenskaper, og du vil kunne nå uante mål. Du kan bli en sterk og flott kvinne som tror på deg selv og dine egenskaper. Du kan bli den aller beste versjonen av deg selv. 
 • ​Du lærer hvordan du kan sovne raskere på kvelden, og ikke minst hvordan du kan sove godt gjennom hele natten. 
 • ​Du lærer hvordan du kan mestre dine egne tanker slik at du når absolutt alle målene du setter deg. 
 • ​Du lærer deg manifistering og mestring av din egen energi gjennom konkrete verktøy og teknikker. 
 • ​Du får hundrevis av affirmasjoner som kan hjelpe deg å endre tankene dine allerede fra i dag. 
 • ​I tillegg er det en egen HELSE-seksjon hvor du får mange hypnosefiler som kan hjelpe deg som vil ned i vekt eller rett og slett bare bli sunnere. Disse filene har jeg brukt aktivt til mine klienter som har hatt meget gode resultater på egen helse (både vektnedgang, men også for å få mer energi og overskudd). Og det finnes egne filer til deg som for eksempel ønsker å bli kvitt sjokoladesuget 😊. 
 • ​Du får også mange teknikker til hvordan du kan starte dagen din på en god måte slik at du får selvtillit, styrke og mot til å ta imot utfordrende ting gjennom dagen. 
Start i dag, og du får umiddelbar tilgang til 
mange deilige meditasjoner og hypnosefiler, hundrevis av affirmasjoner, masse inspirasjon, tips og ideer til et bedre liv.

Pris kr. 333.- /mnd
INGEN bindingstid. Du kan si opp når som helst.
Hva er Din HverdagsCoach?
Din HverdagsCoach er en medlemsportal for deg som ønsker masse tips og inspirasjon slik at du kan få det beste livet du ønsker deg, og du kan gjøre det akkurat når det passer deg. Her finner du massevis av affirmasjoner, videoer, lydfiler og alt du trenger for å få bedre hverdager.

Det er absolutt ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp abonnementet ditt.

Få din MENTOR på nett - Hver dag!
Dette sier kundene:

Liv Kristin Lauritzen 

Min største bekymring før jeg investerte i portalen var om dette var enda en portal jeg ikke kom til å bruke. Litt redd at det skulle være for mye info og det ville ta for mye tid å bli kjent i portalen.

Portalen har gitt meg masse god energi. Affirmasjoner, meditasjoner, challenges, lydfiler osv. Her finner man inspirasjon for alle sider av livet! 

Jeg vil definitivt anbefale denne portalen for andre. Den er ryddig og fin og lett å finne fra i. Alt er sortert i kategorier og godt merket. Lydfiler og ikke minst challenges er nydelige! Lydfil som kan benyttes når man gjør andre ting er magisk. Manifiseringschallenge har vært med på å heve energien mange hakk. 

Katrine Nørve

Min største bekymring før jeg meldte meg inn i portalen var mine egne tanker.

Jeg har lært at jeg bestemmer hvordan jeg skal tenke om ting som skjer utenfor min kontroll.
Jeg vil anbefale denne portalen da den består av mange fine lydfiler!

Monica Kulseng Røsnes 

Mine største bekymringer før jeg investerte i portalen var om jeg kom til å bruke den.

Portalen gir meg trygghet, oppmuntring og mye mer selvtillit. Tar med meg ulike affirmasjon gjennom dagen. 

Jeg har blitt mer «harmonisk», klarer å snakke meg opp på dårlige dager. Jeg anbefaler portalen uten tvil!  Den gir så mye av alt. 

Randi Lien Skorstad

Min største bekymring før jeg meldte meg inn i portalen var om jeg kom til å bruke den så ofte som jeg trudde. Ingen grunn til bekymring, for jeg bruker den stort sett hver dag! 

For hver gang jeg føler for at nå trenger jeg litt inspirasjon og støtte, så går jeg innpå portalen, finner akkurat den meditasjoner eller hypnosefila jeg har behov for akkurat der og da. Har den oxo gjerne på i bakgrunnen når jeg spiser, vaske hus, går mine turer, og oxo på sengekanten ved leggetid, helt fantastisk. 

Jeg anbefaler så absolutt portalen til alle. Den er så enkel og fin, alt på en plass av der man trenger for å få hjelp til å være i balanse i hverdagen.

Anne Støa

Jeg hadde ingen bekymringer før jeg meldte meg inn i portalen. I starten trengte jeg meditasjon/lydfil der noen snakket for å finne roen, og som jeg kunne høre når jeg trengte og hadde brukt får å finne indre ro

Portalen har vært til stor hjelp i tunge stunder, jeg har fått mer indre ro. Takler ting bedre, fått mer ro i meg selv, er blitt mer glad i meg selv, aksepterer meg selv bedre, mer takknemlig. 

Jeg anbefaler portalen videre. Spesielt til de som er nybegynnere og feks aldri har meditert før. Meditasjonene er ikke lange, men gode! 

Dette inneholder 
Din HverdagsCoach:

Hypnosefiler og Meditasjoner

Du vil få mange forskjellige hypnosefiler og meditasjoner med ulike tema som f.eks. “Bedre selvfølelse”, “Stress ned”, “Bli kvitt sjokoladesuget”, “Angstfri”, "Bedre Søvn",  "Bli kvitt Bekymringer" etc. En hypnosefil er oppbygd på en spesiell måte slik at du raskere når den endringen i livet ditt som du ønsker raskere og bedre enn ved en "vanlig" meditasjon. Men det finnes også mange gode meditasjonsfiler i Din HverdagsCoach!

Helse - for deg som bryr deg om kropp og helse

Du vil få forskjellige hypnosefiler med ulike tema som f. eksempel hvordan du blir kvitt sjokoladesug, hvordan du kan få mer motivasjon til å trene, eget program for å gå ned i vekt, hvordan får mer energi i hverdagen og masse mer.

Affirmasjoner - som kan endre tankene dine nå!

Du vil få over 115 forskjellige affirmasjoner med tema som Helse, Økonomi, Jobb og Kjærlighet. En affirmasjon er en positiv setning du sier til deg selv for å få en positiv endring i livet ditt, og den er oppbygd på en spesiell måte slik at du lettere tar det til deg som en sannhet. Om du ønsker bedre økonomi, så kan du si dagelige affirmasjoner som går spesifikt på økonomi, og det kan hjelpe deg å komme deg dit du ønsker deg.

Inspirasjons-Videoer

Du vil få mange videoer og webinarer med tips og inspirasjon innen tema som bedre selvfølelse, stress, angst, hvordan lage egen meditasjon og mye mer.

Egen lukket Facebook-gruppe med masse daglig inspirasjon

Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får daglig inspirasjon og motivasjon. Her deler vi nyttige tips til hvordan du kan få det livet du ønsker deg. Det er en gruppe med masse kreative, motiverende, spennende og inkluderende mennesker. 
Hvem passer Din HverdagsCoach for?
Som ønsker en positiv endring i livet sitt
Din HverdagsCoach passer for deg som ønsker motivasjon og inspirasjon når det passer deg. Her kan du logge deg på medlems-siden, og få tilgang til ulike tema som passer deg. Du har også mulighet for å påvirke oss dersom det er ting du synes mangler eller noe du vil ha mer av.

For deg som er stresset og har dårlig tid 
Opplever du at du har dårlig tid, og at du har en stresset hverdag? Her kan du få mange ideer til hvordan du kan få mer overskudd og en mer strukturert hverdag. Du kan logge deg på medlems-siden akkurat når du ønsker det, og finne forskjellige ting akkurat du er opptatt av. I tillegg har jeg laget en god del korte "på-farten-inspirasjon" og som passer for deg som har det supertravelt, men allikevel vil dytte selvutvikling inn i hverdagen for å bli litt bedre versjon av deg selv - hver dag!

For deg som ønsker å finne alt på en plass
Når du ønsker inspirasjon til å få en bedre helse, eller tips til å stresse mindre i hverdagen din, eller sove bedre, få bedre selvtillit/ selvfølelse (og mye mer) så trenger du kun å gå 1 plass, og det er Din HverdagsCoach. Her får du alt du trenger på EN plass. Du trenger ikke å lete "overalt" etter det du trenger.

For deg som ønsker en personlig utvikling
Uansett om du har jobbet med deg selv i kort eller lang tid, så vil dette passe for deg. Du får både lette og mer avanserte områder å utvikle deg innen. Personlig utviklig er noe som er en livslang reise, og som krever at man jobber kontinuerlig med seg selv hver dag.

For deg som ønsker å jobbe med den alternative delen av deg, slik som f.eks intuisjonen
Dette er perfekt for deg som vil utvikle deg selv og dine evner. Her vil du få teknikker som kan hjelpe deg å få en bedre intuisjon, og ikke minst komme i bedre kontakt med deg selv. En favoritt er en lydfil som heter: "Kom i kontakt med din Guide!"
Hvem passer Din HverdagsCoach IKKE for?
For deg som er veldig negativ, og vil "lete" etter feil
Din HverdagsCoach passer IKKE for deg som har prøvd "alt", og alltid finner feil med det du blir tilbydt. Om du vil lete etter feil, så finner du sikkert masse her også, og da tenker jeg at dette ikke passer for deg. Jeg ønsker å fortsette med å ha et godt og positivt miljø hvor vi støtter hverandre opp og frem i livet. Surpomper kan gå andre plasser!

For deg som er stresset og har dårlig tid, og skylder på alle rundt deg
Opplever du at du har dårlig tid, og at du har en stresset hverdag, men at det er jobben sin feil, barna sin feil, sjefen sin feil etc (og det har ingen ting med deg å gjøre)? Da tror jeg ikke dette passer for deg fordi her jobber vi med å ta ansvar selv, og gjøre de tingene i hverdagen som må til for å få en ønsket endring.

For deg som tror alt fikser seg på null komma niks
Om du skal få en endring i livet ditt, så trenger du og kroppen din tid til å omstille seg. Det gjelder om du er ny eller gammel i din selvutviklingsprosess. Om du tror at du vil få en endring over natten, så vil ikke dette passe for deg. Endring tar tid og tålmodighet.

For deg som synes personlig utvikling er tull
Mental trening VIRKER. Det vet jeg fordi jeg har hatt over 13.000 behandlingstimer. Men det vil alltid være noen som sier at det ikke virker. Og da kan jeg fortelle deg: Du har helt rett! Om du tror at mental trening og selvutvikling ikke virker, så er det helt sant for deg. Da vil ikke dette være plassen for deg å være.
Meld deg på i dag. Pris kr. 333,- /mnd. 
(7 dagers gratis prøvetid)

INGEN risiko, INGEN bindingstid. Ikke fornøyd? Da melder du deg ut.


Bli med i gjengen!

Din HverdagsCoach er for deg som har lyst til å få litt bedre hverdager - hver dag!

Kom å bli med oss i vårt
Feel-Good-Miljø
og få massevis av inspirasjon og motivasjon hver eneste dag...
Start med Din HverdagsCoach i dag!
7 dagers GRATIS prøvetid:
Kr.
333/mnd.
Du kan si opp abonnementet når som helst!
 • Tilgang til rundt 100 meditasjoner/ hypnoser
 • 100-vis av ulike affirmasjoner
 • Egen Helseseksjon med vekt og vektreduksjon
 • Ingen bindingstid
 • 7 dagers gratis prøvetid
Jeg tror..
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 13.000 (tretten tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim. Jeg har ei fantastisk og flott datter Elisabeth på 22 år. Selv bruker jeg mye av tiden min sammen gode venner og ikke minst - ta vare på meg selv!

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform, og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 13.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2024 - Smartere Utdanning AS