Vi stenger påmeldingen i dag, onsdag 4.oktober!

ManifesteringCoachUtdannelse:

Neste kurs åpner tidligst om 1 år

Bli en profesjonell og sertifisert ManifesteringsCoach med min geniale 6-stegs helt unike metode som fungerer raskere enn du trodde var mulig gjennom manifestering og tankens kraft!

Start drømmejobben din som Online ManifesteringsCoach
uten å ha utdanning eller erfaring fra før!
Ingen erfaring - ingen problem!
Ingen kunder - ingen problem!
Bli en Online ManifesteringsCoach nå!
Sjekk superbonusene!

Delbetaling tilgjengelig fra kr. 916/ mnd!

* 14 dagers angrefrist iht. angrefristloven

EKSKLUSIV BONUS!

1 dags LIVE workshop hjemme hos meg, inkl. lunch, middag og sosial kveld!

Eksklusiv workshop hjemme hos meg. Her vil vi jobbe med manifestering og bygge businessen din slik at du kan ha dette som din drømmejobb. 
Jeg har begrenset antall plasser, så her er det først til mølla-prinsippet. Du får 2 ulike datoer å velge mellom, og dersom du ikke kan komme til Trondheim, så vil du få mulighet for en virituell workshop på nett. Send meg mail rett etter påmelding, så sikrer du din dato!
LIVE datoer: Tirsdag 7. eller 21 november
Virituell dato: 22.november. 

Verdi kr. 9.999,-

Det beste kurset jeg har tatt

For meg er dette det beste kurset til Rachel jeg har tatt, jeg har brukt det mest og syns det er fantastisk bra. Fordi det går i dybden på hva som stopper og begrenser oss, jeg kan bruke det på alle mulige områder, samt gå igjennom det så mange ganger som trengs. Det samme med mine kunder, kan bruke det på alle ulike områder. Det har hatt stor betydning for meg for å forstå hvorfor jeg får til enkelte ting og andre ikke, for så å jobbe med det og deretter manifestere mye mer av det jeg vil ha i livet mitt !

Jeg vil så absolutt anbefale dette videre fordi du får så utrolig mye verdi for pengene. Rachel gir som alltid masse verdi og har enormt kunnskap på dette området og gir av seg selv
Jeg startet med penger som tema når jeg gikk igjennom kurset og manifesterte 12.000 kr utav det blå i første uka!!! Skikkelig gøy og motivasjon til å fortsette å jobbe med både det og andre ting

Det skikkelig gøy kurs å jobbe med, for min egen del og med mine kunder. Og ikke minst at kurset er "ferdig laget" så det er klart til å bruke med en gang til dine kunder.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Liss Amdal, Follow Your Bliss by Liss AS 
Lær å manifestere dine drømmer, og hjelp andre med å gjøre det samme. 
Dette passer for deg som er ny, eller deg som vil utvide verktøykassen din!
Bli en sertifisert manifesteringscoach og bygg din coaching business!
Steg for steg, ferdige verktøy, prosesser og coachingmodeller.
Du blir sertifisert ManifesteringsCoach gjennom Smartere Utdanning!
14-dagers Pengene-tilbake-garanti!

Hva er en ManifesteringsCoach?

En manifesteringscoach fungerer som en personling veileder for de som ønsker å realisere drømmene sine.
Vi er eksperter på å forvandle ønsker til virkelighet, ved å hjelpe mennesker med å fokusere, tro på seg selv og skape positiv energi.

Hva kan en Manifesteringscoach hjelpe med?

🚀 Realisere folk sine drømmer: Uansett om du drømmer om suksess, kjærlighet, velstand eller indre fred, vår coachingsøkt hjelper deg med å sette klare mål og utforme en plan for å nå dem.

💪 Bygge menneskers selvtillit: Vi fjerner begrensningene som hindrer deg i å tro på deg selv, og gir deg verktøyene du trenger for å bygge en uovervinnelig selvtillit.

🧘‍♀️ Mestre manifestering til seg selv og kunder: Lær kunsten å tiltrekke det du ønsker deg ved å utstråle positivitet og tiltrekkende energi.

🧲 Overvinne folks hindringer: Vi hjelper deg med å håndtere hindringer og utfordringer som måtte komme på veien til suksess.

✨ Skap ditt drømmeliv: Med vår veiledning og støtte kan du skape det livet du alltid har ønsket deg.

🚀 Kickstart Din Coachingkarriere med Vår Manifesteringscoach-utdannelse! 🚀

Vår utdannelse gir deg en kraftpakke av ferdigheter og kunnskap som vil ta din coachingkarriere til nye høyder. Her er hva du kan forvente å oppnå:

🌟 Skap Reelle Resultater: Du vil oppleve økt selvtillit når du veileder kundene dine mot konkrete og varige endringer. Med vår steg-for-steg Manifesterings-metode, vil du være i stand til å lede dem gjennom et helhetlig program som gir målbare suksesser.

💻 Mestre Online Coaching: Lær hvordan du effektivt jobber med klienter online, trinn for trinn. Den digitale verden er vår arena, og vi vil dele våre hemmeligheter for å trives i den.

📊 Bygg en Solid Coachingvirksomhet: Få den nødvendige strukturen for å skape en vellykket coachingvirksomhet. Vi vil guide deg i prosessen, fra start til mål.

🎯 Nisjevalg som Fungerer: Vi hjelper deg med å finne din spesialitet, slik at du kan markedsføre deg mot de rette klientene og bli en ekspert innenfor ditt felt.

🔊 Mestre Kommunikasjon: Lær kraften i å lytte og stille de riktige spørsmålene. Våre teknikker vil gjøre deg til en ekspert i å forstå og guide dine kunder.

🌌 Gi Kraft til Loven om Tiltrekning: Hjelp kundene dine med å forstå og utnytte loven om tiltrekning for å skape det livet de drømmer om.

🌟 Befest Kontroll over Livet: Veileder kundene dine til å ta ansvar for sin egen fremgang og sitt eget liv. Du blir den drivkraften som hjelper dem å nå nye høyder.

🌟 Steg for Steg Suksess: Vi gir deg en detaljert, trinnvis veiledning i å coache med loven om tiltrekning som ditt kraftige verktøy. Du vil mestre kunsten å hjelpe kunder til å manifestere drømmene sine.

🎯 Målsetting og Gjennomføring: Lær hvordan du hjelper kundene med å sette inspirerende mål og gir dem kraften til å føre dem til virkelighet.

👥 Ideelle Klienter: Vi guider deg i å finne dine ideelle klienter, de som er åpne for å utforske det ukjente og som tror på magien som finnes mellom himmel og jord.

💼 Bærekraftig Business: Vi deler hemmelighetene bak å tiltrekke betalende klienter og bygge en lønnsom praksis som varer.

💪 Selvsikkerhet: Få den selvsikkerheten du trenger for å bli en respektert ekspert i ditt felt.

🌟 Mestrer Manifestering: Bli en mester i å manifestere dine egne drømmer, og lær hvordan du deler denne kraften med dine kunder.

📣 Effektive Anbefalinger: Lær hvordan du får dine nåværende kunder til å anbefale deg videre, spesielt ved å implementere avanserte manifesteringsteknikker.

💻 Online-Verktøy: Oppdag hvordan du effektivt bruker online-verktøy for å levere coaching av høy kvalitet til dine kunder, uansett hvor de befinner seg.

Er du klar til å transformere din coachingkarriere og skape bemerkelsesverdige endringer i livene til dine kunder? Bli med i vår Manifesteringscoach-utdannelse i dag og ta det første skrittet mot suksess!


Krav

"Vi leter etter lidenskapelige individer som har en gnistrende entusiasme for manifestering og loven om tiltrekning, og som drømmer om å bli en ManifesteringsCoach med oss!" 

Beskrivelse av kurset:

✔️ 6-stegs Metode for Eksplosiv Manifestering!

Dette kurset gir deg nøklene til å mestre kraften i tankene dine, slik at du kan tiltrekke deg alt du ønsker i livet ditt. Men det stopper ikke der – du lærer også hvordan du kan dele denne uvurderlige kunnskapen med dine klienter, slik at de også kan bli mestere i manifestering.

✔️ Konkrete Oppgaver for Ekstraordinære Resultater

Hvert av de 6 stegene er pakket med håndfaste oppgaver som leder deg mot suksess. Vi gir deg detaljerte instruksjoner om hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det. Det er enkelt, det er lettfattelig, og det fungerer.

✔️ Hypnosefiler for Raskere Manifestasjon

Hver fase kommer med sin egen hypnosefil som bryter ned blokkeringene som begrenser din og dine klienters manifestasjonskrefter. Hypnosen tar deg dypt inn i ditt underbevisste, hvor endring skjer på rekordtid. Det er revolusjonerende, og resultatene er fantastiske!

✔️ Dybdekunnskap om Manifestasjon og Tankens Kraft

Vi dykker dypt inn i kunsten å manifestere og utnytte tankens kraft. Lydfiler, PDF-er, Word-dokumenter, spørreskjemaer og oppgaver – alt du trenger for en grundig forståelse og praktisk anvendelse.

✔️ Konkrete Planer for Suksess

Hver fase kommer med en detaljert plan som du kan følge slavisk, både for deg selv og dine klienter. Vi gir deg trinnvise veiledninger gjennom hele onlinekurset.

✔️ Praktiske Sjekklister

Vi gir deg praktiske sjekklister som du kan skrive ut og følge, for en feilfri manifestasjonsprosess.

✔️ Erfaring og Suksess

Vi har utdannet hundrevis av Coacher og Terapeuter som nå driver vellykkede Coachingbedrifter. Du får dra nytte av vår erfaring og unngå årevis med prøving og feiling.

✔️ Hemmelighetene Bak Suksessen

Du får tilgang til alle våre best bevarte hemmeligheter fra tusenvis av kundetimer med ledere, gründere, direktører, helsepersonell, og flere. Vi deler eksakt hva som har gitt oss fantastiske resultater gjennom manifestasjon og tankens kraft.

✔️ Alle Verktøyene du Trenger

Dette kurset gir deg alle verktøyene som trengs for å bli en bemerkelsesverdig ManifesteringsCoach. Velkommen til din vei mot suksess!

Du vil få en egen Facebook-gruppe hvor din mentor, Rachel Wilmann er inne hver uke for å svare på spørsmål du har i forhold til alt som har med ManifesteringsCoachUtdannelsen å gjøre.

Du får tilgang til kurset for evig tid, og du kan laste ned alle ressursene som ligger i kurset

Hele kurset er online, og starter offisielt torsdag 05.oktober, men du får tilgang til Modul 1 nå, og vi har kick-off i vår lukkede facebook-gruppe.

Kurset består av 6 moduler. Du får tilgang til en modul i uken. 
1 modul = 1 kundetime 
Jeg viser deg hvordan du setter opp en pakke på 6 timer som du selger til dine kunder, og jeg gir deg en komplett beskrivelse av hvordan du skal gjennomføre hver enkelt time med kundene dine. 

Du blir sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS, og får kursbevis etter fullført kurs som du kan henge opp som viser eksakt hva du har lært. 

Du får proffe maler, sjekklister, verktøy, fremgangsmåter, spørreskjemaer, komplett spørsmål til kundene dine og mye mer.

Du får et superinspirerende og positivt nettverk av andre coacher som er like positive og opptatt av å gjøre en forskjell i verden som deg. Det kan gi utrolig god motivasjon i drømmen din om å jobbe som coach på fulltid. 

Du får en manifesterings-lydfil til hver eneste time (en spesial-laget hypnosefil til hver modul). Denne har jeg spilt inn slik at du kan starte å lytte til den (og starte manifesteringen med en gang). Her har jeg også lagt ved det orginale skriptet som word-dokument som du kan laste ned og spille inn selv (om du ønsker)

Du får teknisk trening til hvordan du kan spille inn dine egne lydfiler til dine kunder. Det er helt fantastisk å ha slike hypnose-lydfiler til kundene dine, for de kan oppnå mye større og bedre resultater raskere. 

Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet.

Min største bekymring var økonomi. Kurset viser deg steg for steg hvordan du kan manifestere det du ønsker deg. Du lærer å begynne i det små, slik at du lærer deg hvilke følelser og handlinger som er nødvendige for å manifestere de store tingene i livet. Kurset gir deg kunnskapen slik at du selv kjenner deg trygg på at du kan manifestere det du ønsker deg, samtidig som det gir deg kunnskap om hvordan du skal lære dette videre til egne kunder, dersom du ønsker det. Jeg anbefaler virkelig dette kurset. Du må bruke litt tid på å virkelig komme inn i det å manifestere, men det er ikke vanskelig. Du opplever snart resultater når du begynner med de små tingene.
Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet. Jeg opplever at parkeringsplasser er ledige og andre små manifesteringer.

Rachel Wilmann er en inspirerende kursholder. Du vil finne masse verdi i kurset og sitte igjen med et positivt syn på livet etter endt kurs. Og mulighet for en innbringende business, om du ønsker det.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Guri Årtun

Bli en sertifisert ManifesteringsCoach

Klør det i fingrene etter å gjøre en positiv innvirkning på verden og samtidig skape en suksessfull karriere? Har du noen gang lurt på om veien til drømmejobben din er som ManifesteringsCoach? Drømmer du om å ta styringen over ditt eget liv ved å bruke universets kraft og loven om tiltrekning til å manifestere alle de fantastiske tingene du ønsker - bedre helse, økonomisk overflod, en sunnere livsstil, ja, til og med drømmepartneren din? Kanskje er du allerede en coach eller mentor som søker å utvide ditt verktøysett og ta dine ferdigheter til neste nivå? Uansett hvor du er i livet ditt nå, så er dette øyeblikket, akkurat nå, ditt første skritt mot en spennende reise mot å realisere dine ambisjoner og inspirere andre til å gjøre det samme. La oss sammen utforske veien til suksess, fordi din fremtid som ManifesteringsCoach starter nå!

Verden "skriker" etter Coacher, og i alle fall de som jobber online akkurat nå. 
Dette er en milliardindustri verden over. Om du er helt ny, eller om du har praktisert gjennom flere år, så vil dette kurset være for deg, og du vil få stort utbytte av det. 

Det aller beste med ManifesteringsCoach, er at "alle" kan bli helt RÅ på manifestering. 
Det eneste du trenger, er en konkret METODE som viser deg hvordan du skal jobbe, og hvilke blokkeringer du må kvitte deg med. Selv har jeg jobbet med manifestering siden jeg var liten jente, og det er helt RÅTT hva du kan tiltrekke deg. Universet jobber raskt, så du tiltrekker deg det du har i hodet og i tankene dine. Dersom du ikke har det livet du ønsker deg, så kan det være fordi du er på feil frekvens. 

Du vil kunne utvikle sterke manifesteringsferdigheter, inkludert å få kraftfulle verkøy og spørreteknikker som er essensielt for å lykkes godt som manifesteringscoach. Slik forstår du deg selv mye bedre, og du vil kunne hjelpe klientene til å komme på et helt nytt nivå. 

I tillegg vil du lære grunnleggende coachingverktøy, inkludert målsetting, ulike oppgaver og ansvarliggjøring av klientene dine slik at de virkelig når målene sine. 

Dette kommer i tillegg til flere konkrete manifesteringsverktøy som er helt essensielle for at du skal lykkes. Jeg deler noen hemmeligheter som gjør at du vil bli overrasket over hvor enkelt det egentlig er.

Du vil lære populære teknikker og oppgaver du kan bruke på dine klienter, som f.eks. loven om tiltrekning, manifesteringsteknikker, affirmasjoner, målsetting, nlp-teknikker, mindset-teknikker og MYE mer....

Du vil også lære hvordan du selv kan få et suksessfullt mindset slik at du blir sterkere som gründer, og slik at du når målene dine mye bedre og raskere. Og du vil kunne fremstå som en tryggere og sterkere coach og mentor til klientene dine og potensielle kunder. 

EKSKLUSIV BONUS!

1 dags LIVE workshop hjemme hos meg, inkl. lunch, middag og sosial kveld!

Eksklusiv workshop hjemme hos meg. Her vil vi jobbe med manifestering og bygge businessen din slik at du kan ha dette som din drømmejobb. 
Jeg har begrenset antall plasser, så her er det først til mølla-prinsippet. Du får 2 ulike datoer å velge mellom, og dersom du ikke kan komme til Trondheim, så vil du få mulighet for en virituell workshop på nett. 

Verdi kr. 9.999,-

BONUSER KUN I DAG:

Eksklusivt webinar LIVE: Bli kvitt dine pengeblokkeringer!

Dette webinaret har jeg hatt bare 1 gang tidligere, og det er helt eksklusivt hvor jeg går gjennom det som er DINE pengeblokkeringer, OG vi har en egen EFT økt direkte på sendingen slik at du kan jobbe med det som er dine blokkeringer. Dette er helt rått, og du kommer til å digge det!

Verdi kr. 4.999,-

BONUSER:

6 spesiallagede hypnosefiler!

6 konkrete hypnosefiler for å manifestere raskere. Her får du lydfiler som allerede er spilt inn og laget helt konkret til hvert steg. I tillegg ligger det ved det orginale skriptet slik at du kan spille dem inn selv om du ønsker. 

Verdi kr. 4.999,-

Ekspress ManifesteringsRituale!

Et konkret og ekspress ManifesteringsRituale hvor du kan få superresultater på bare 3 dager. Dette manifesteringsritualet bruker jeg selv for å oppnå resultater som jeg ønsker her og nå!

Verdi kr. 3.999,-

AffirmasjonsPakke!

Affirmasjonspakken. Her får du konkrete affirmasjoner du kan bruke på områdene penger, helse, jobb og kjærlighet. Jeg har selv brukt affirmasjoner i mange år, og det er superkult fordi det virker! Jeg lærer deg også hvordan du kan bygge og lage dine egne affirmasjoner helt konkret ut fra det du ønsker deg. 

Verdi kr. 4.999,-

MarkedsføringsPakke

Markedsføringspakken. Her hjelper jeg deg gjennom disse ukene til å bli god på å tiltrekke deg kunder. Jeg viser deg hvordan du bør sette opp din coachingbussiness i forhold til markedsføringen og viser hva som er smart å gjøre for å få flest mulig langvarige og fornøyde kunder.  
Her får du en konkret plan på hva du skal gjøre uke for uke. I tillegg får du manifesteringsteknikker på hvert område, og jeg skal dele med deg hvordan jeg manifesterer å få masse kunder inn til min bedrift. Her blir det også ukentlige LIVE-sendinger hvor jeg lærer deg hva du skal gjøre, og du kan selvsagt stille masse spørsmål. Gled deg!

Verdi kr. 19.999,-

VIP facebookgruppe

Du vil få tilgang til en egen VIP facebookgruppe. Her kan du spørre spørsmål hver uke om det du lurer på gjennom alle disse 6 ukene. Du får hjelp av meg og resten av denne dyktige gruppen som består av andre coacher som er like ambasiøs som deg selv. Det blir hjelp skriftlig og LIVE-sendinger gjennom kursperioden.
Verdi kr. 14 000,-

Hypnosefil + EFT tapping:
Øk Pengestrømmen til din business!

Her vil du få en spesialdesignet hypnosefil for å øke pengestrømmen inn til din business. I tillegg, så vil jeg vise deg hvordan du bruker et av de mest kraftige verktøyene for å bli kvitt dine pengeblokkeringer når det kommer til å lykkes i med å få kunder til bedriften din. Dette er en gamechanger!

Verdi kr. 1.999,-

Hvem er dette kurset for:

➤ Deg som ønsker å bli en ManifesteringsCoach, og som ønsker å bruke alle de ressursene som finnes i universet. Du kan være helt "ny" eller du kan ha jobbet med dette tidligere. 

➤ Du som allerede er Coach, men ønsker å få enda flere verktøy og ferdigheter

➤ Du som aldri har jobbet med klienter enda, og har en drøm om å jobbe som Coach, og har en passion for tankens kraft og loven om tiltrekning.

➤ Du som er veileder, terapeut, lærer, forfatter, mentor, helsecoach, PT, livsveileder, coach eller jobber med mennesker på en eller annen måte, og som ønsker å utvide tilbudet du allerede har

➤ Det som ønsker mer ekspertise og en større forståelse for hvordan oppnå gode resultater

➤ Som ønsker et steg for steg program med kraftfulle verktøy som gir resultater

➤ Om du ønsker å utvide din egen coachingpraksis og bygge selvtilliten som coach og mentor, og spesielt innen manifestering og selvutvikling

➤ Som er helt ny og ønsker å starte som coach. Da er dette et supert kurs å starte med

➤ Det som har mange års erfaring fra coaching, men ønsker det siste innen manifestering og ulike spesifikke spørreteknikker som går spesifikt på dette området. 

➤ Som tror at "learning by doing" er en super læringsform

➤ Som er positiv og som ønsker å bli en del av et nettverk av andre og positive coacher som også ønsker å gjøre en forskjell i verden. 

Hvem er dette IKKE kurset for:

➤ Deg som ikke tror på manifestering eller tankens kraft

➤ Deg som ikke ønsker å utvikle deg videre

➤ Du har en negativ holdning, og som er ute etter å finne feil. Vi har et positivt og sunt nettverk av coacher og mentorer som virkelig vil endre verden til en bedre plass, og dette kurset er ikke for deg som vil kritisere og være negativ. 

➤ Deg som ikke er åpen for at det finnes "mer"

➤ Som tror at når man først har utdannet seg en plass, så trenger man ikke flere utdannelser.

➤ Som ikke ønsker å ta imot nye perspektiver og heller ikke ta imot nye måter å gjøre ting på

➤ Som vet best selv, og som ikke ønsker å være støttende og oppmuntrende

Hva er forskjell på en ManifesteringsCoach og en LivsCoach/ HelseCoach:

En HelseCoach jobber konkret i forhold til ulike helserelaterte utfordringer, slik som f.eks vektreduksjon, overskudd, energi, kroppslige utfordringer, mentale utfordringer etc. 

En LivsCoach hjelper folk å sette seg ulike mål og gjennomføre dem, men da mer på andre områder i livet sitt, slik som karriere, forhold, penger/ økonomi, livsvalg, finne sin livsmisjon, utvikle seg som leder etc. 

En ManifesteringsCoach jobber med loven om tiltrekning og tankens kraft. Du vil få konkrete teknikker som går direkte på hvordan du skal tenke (og ikke tenke) for å tiltrekke deg ALT! Du må være alternativ og spirituell, og du må tro på at det finnes "mer". Verden har blitt så åpen, og jeg opplever at utrolig mange ønsker å lære mer om dette temaet. Selv får jeg mange henvendelser hele tiden om folk som vil at jeg coacher dem på å bli god på manifestering. Du vil ELSKE det!!

Har du spørsmål?
Når starter vi?
Torsdag 05.oktober starter vi med kickoff, men du får tilgang til første modul nå!
Hvor kan jeg få hjelp i kurset?
En egen lukket facebook-gruppe hvor du får hjelp hver uke til spørsmål du har

Delbetaling

Velg delbetaling fra kr. 916,-/mnd 


1 betaling
(beste pris)

Betal hele kurset nå, og du vil få tilgang til onlinekurset "ManifesteringsCoachUtdannelsen"
+ alle bonusene

Hvordan foregår kurset?

Hva er ManifesteringCoach-kurset
Dette er Norges første og eneste onlinekurs som viser deg eksakt hva og hvordan du skal jobbe som ManifesteringsCoach på nett med kundene dine over 6 uker. 
Når starter ManifesteringsCoach-kurset?
Vi starter torsdag 05.oktober, men du får tilgang til modul #1 allerede nå!
Vi starter med en kick-off inne i den lukkede facebook-gruppen vår som du også vil få tilgang til tidlig onsdags morgen (så følg med i innboksen din). 
Hvordan foregår ManifesteringsCoach-kurset?
Du får aller første modul NÅ (rett etter påmeldingen din, og du kan starte å manifestere med en gang), og deretter får du en modul i uken i 6 uker fremover. Hver modul inneholder ulike lydfiler, pdf-dokumenter, word-dokumenter, actionsteg og praktiske og motiverende oppgaver og fremgangsmåter. 
Enn om jeg trenger hjelp underveis i ManifesteringsCoach-kurset?
Du får tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor vi har spørretimen hver uke, og her kan du spørre om alt du lurer på gjennom alle de 6 ukene kurset varer. I tillegg blir det LIVE-sendinger gjennom kursperioden hvor du kan stille spørsmål.
Spørretimen er skriftlig inne i gruppen. 
LIVE-sendingene foregår LIVE inne i den lukkede facebook-gruppen vår. 
Hvor lenge får jeg tilgang til ManifesteringsCoach-kurset?
Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke kun en begrenset tilgang. Dette har du så lenge du trenger det. 
Får jeg kursbevis fra ManifesteringsCoach-kurset?
YES! Det får du etter at du har fullført kurset. Du får tilsendt et superfint diplom som du kan henge opp på veggen din med innhold av alt kurset inneholder. 
Blir jeg sertifisert etter ManifesteringsCoach-kurset?
Jepp. Du kan bli sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS dersom du gjennomfører en online test hvor du beviser at du kan og har forstått innholdet som du lærer i kurset. Testen blir tilgjengelig etter endt kurs.
Vil jeg lykkes som ManifesteringsCoach?
Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt det du trenger, og dersom du jobber godt og langsiktig over tid, så er kursinnholdet utført og testet på tusenvis av mennesker, og de som får dette programmet får veldig gode resultater. Det er opp til deg, men vi har utdannet mange terapeuter gjennom Smartere Utdanning på ulike utdannelser som jobber på deltid/ fulltid som coacher.
It´s up to you, men du får det du trenger for å bygge din coachingbusiness.  
Og du lærer jo om loven om tiltrekning, så jeg har tro på at alle som gjennomgår kurset og jobber med de ulike modulene og stegene vil lykkes!
Ditt ansvar gjennom ManifesteringsCoach-kurset:
Dette kurset er et aktivt online studium basert på "learning by doing", og at du tar fullt ansvar for egen læring. Du er selv ansvarlig for å være aktiv, og for å tilegne deg den læringen du trenger for å få suksess. Du vil få veiledning og oppmuntring i kursperioden, og det er opp til deg å investere tid, energi og stille spørsmål for å få best mulig utbytte av kurset. Om du gjør din jobb, så skal sannelig jeg gjør det jeg kan for å motivere og inspirere deg underveis :)
Hva kan jeg forvente å tjene som ManifesteringsCoach?
Folk som har tatt mine onlinekurs har ofte startet både på deltid eller fulltid som coacher etter kurs de har tatt. Det kommer helt an på deg og hvor mye tid du velger å investere, og hvor mye du vil tjene. 
Et lite regnestykke-eksempel: 

Om du får deg kun 1 ny kunde i uken som velger denne coachingpakken á kr. 5000,-, så vil det kunne gi deg kr. 20.000,-/mnd.

Om du får 2 nye kunder i uken, så vil det kunne gi deg kr. 40.000,-/mnd. 
Så du ser, det er opp til deg. 

Selv hadde jeg en inntekt på nesten kr. 900.000,- mitt aller første år som coach og terapeut, og det er selvsagt ikke en lovnad for hva du kan tjene, men en forklaring på hva som er mulig. Men en ting er sikkert - og det er at jeg brukte flere av de manifesteringsteknikkene du skal lære i kurset ditt, og jeg fikk mine første kunder via en konkret visualiseringsteknikk. Jeg visualiserte på lørdags kveld, og mandags morgen booket 5 kunder timer før kl. 09 på morgenen. Jeg skal lære deg hva jeg gjorde.
Får jeg mer?
Du får mange fantastiske og flotte bonuser i kurset, og disse vil bli levert fortløpende fra kursstart og utover i programmet. 
Her er hva tidligere Manifesterings-Studenter 
forteller om programmet!

Jeg har rett og slett blitt en bedre utgave av meg selv

Dette kurset har gjort magiske ting i livet mitt. Jeg har rett og slett blitt en bedre utgave av meg selv. Tankens kraft og bli bevist på følelsene og tankene mine. Jeg har ingen business nå, men alt ligger til rette for meg til å satse på det. Rachel har alt klart og hjelper til.
Jeg vil absolutt anbefale dette kurset til alle jeg kjenner fordi dette er det beste kurset jeg har tatt. Rachel er svært kunnskapsrik og dyktig til å formidle. Behagelig å høre på hun motiverer og inspirerer på en magisk måte. Elsker å lytte på henne. Hun får meg alltid til å tenke positivt. Hun har hjulpet meg til å bli en bedre versjon av meg selv og jeg har fått et bedre liv. Jeg er super motivert til å fortsette. På de mer grå dagen, setter jeg på Rachel eller leser i boka og magien skjer. Manifestering anbefales på det varmeste. Beste kurset ever.

Jeg har ikke kunder, men jeg manifesterer masse i hverdagen. Alt fra parkeringsplassen plass til vanskelige ting som oppstår på jobb. Eks vanskelige møter, blir fine møter utfordrende pasienter, bestiller greit føre å kjøre på osv .
Gleder meg å ta reisen på nytt. Rachel er alltid kvalitet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Heidi Høiby Vikersveen

Jeg fikk plutselig 2 kunder uten ferdig nettside

Det var litt skummelt å bruke så mye penger i en sleng. Dette kurset er et kjempe flott verktøy når du skal jobbe med kunder, det har en super bra strukturert oppbygging, som jeg synes er helt genial. Det er også lett å gjøre til ditt, uten at du mister noe av opplegget på veien. Jeg er om jeg kan kalle det det, litt forelsket i mulighetene det gir meg som coach. Og som bonus veileder Rachel deg gjennom stoffet sånn at du selv får kjent på hva kundene kan forvente seg, altså du må selv, walk the talk. Og det ga meg en egenutvikling som hjalp meg ut av noen av mine gamle mønster.
Jeg vil anbefale dette kurset fordi det er mange coacher som meg, som ikke helt har funnet strukturen i jobben sin og det gir dette kurset deg virkelig.

Jeg ønsket å leve av min egen virksomhet og ønsket at det skulle gå av seg selv, og uten så mye som en setning om dette, bare noen få linjer på min uferdige nettside fikk jeg to nye kunder før jul. Så jo det går det 😉 nå skal jeg gå igjennom kurset for meg selv en gang til med mer fokus og jeg gleder meg til resultatene 🤸‍♀️

Jeg vil også si at i alt jeg har deltatt på med Rachel har jeg følt at jeg har blitt sett og veiledet av henne på en så god og kjærlige måte, jeg har følt meg trygg, inspirert og hun er såååå motiverende med måten hue er på ❤️ så en stor takk til deg Rachel 🙏❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Stinee Janett Gravdal, Hjertekammeret 

En av de beste foredragsholderne jeg har møtt

Var veldig spent på kurset, og om jeg ville få det jeg manifesterte.
Kurset vil jeg anbefale videre . Det er veldig bra lagt opp pedagogisk . En er nødt å jobbe med seg selv .
Jeg får veldig mye av det jeg har manifestert. Prisen på kurset fikk jeg manifestert rett etter oppstart slik at jeg ikke brukte noen av "mine" penger. Ingenting er tilfeldig når en er trent i manifestering.
Rachel er veldig systematisk og pedagogisk utrolig flink. En av de beste foredragsholderne jeg har møtt Kurset er kjempebra .

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Arne Handeland

Dette kurset har gitt meg den beste oppskriften til manifestering!

Min største bekymring var Investering av penger og tid, men dette kurset er et kvalitetsikkert kurs som gjør meg oppstemt/glad/inspirert /motivert og lykkelig. Dette kurset har gitt meg den beste oppskriften i manifietering med livesendinger/spørretimer/videoer/hypnose-lydfiler osv.som verktøy for å manifestere mine drømmer og mål. Er så utrolig takknemlig for alle læring av den beste lærer Rachel Willmann ❤
Jeg vil på det varmeste og med hånden på hjertet ❤ anbefale dette manifesteringskurset til alle som vil bli rå på manifistering, og som vil jobbe for sine drømmer og mål. Rachel Willmann er rå på å lære bort manifistering. Rachel er kunnskapsrik,varm,sprudlende,motiverende,vakker,smilende gledespreder og beste lærer i mine øyne 🥰❤ Rachel er en kvalitetslærer. Blir alltid glad,og i godt humør av å lytte til hennes fine motiverende stemme🥰
Jeg har manifestert en del ting til huset. Flere gratiskurs, penger og premier osv.
Er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på dette maninfesteringskurset, og alt det har lært meg og gjort for meg.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Gerd Marit Prestegården

Rachel er dyktig, kunnskapsrik, veldig hyggelig og morsom!

Min største bekymring før kurset var om det ikke skulle gi valuta for pengene investert, men det fikk jeg virkelig, for her får du den "riktige" oppskriften på hvordan du kan håndtere de fleste situasjoner i livet ditt. Jeg anbefaler selvsagt dette kurset til andre. Det er helt magisk og superfantastisk, og foredragsholder er motiverende, flink og snill!

Manifestering omkring ryggsmertene jeg har slitt med i noe tid gjorde at jeg ikke så ekstremt sterke smerter i hverdagen som jeg hadde i den tidlige akutte fasen/ perioden av sykdomsforløpet.

Anbefaler Rachel Wilmann som guide og veiviser generelt, hun er dyktig og kunnskapsrik, og veldig hyggelig og morsom.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Lars Gunnar Berg

Fra ikke å ha kunder til å få masse kunder

Min største bekymring før jeg investerte i Manifesteribgscoach-kurset var min "typiske" uflaks bestandig! Uansett om jeg trengte parkeringsplass, ledig time hos tannlege, grønt lys når jeg kjørte,nye klienter til min business, så fikk jeg alltid det motsatte. Det var altså standard prosedyre liksom. Så var veldig nysgjerrig på om Manifesteribgscoach-kurset kunne hjelpe meg i min business og på privaten.
Woooow sier jeg bare, er så inderlig inderlig. Takknemlig for at du Rachel kom inn i livet mitt i 2018,alt skjer for en mening, å gjett om det har gjort store endringer for meg å mine barn. Manifesteribgscoach-kurset har virkelig endret meg som person til det bedre, helt utrolig for en fantastisk reise man får hos deg, for en TRANSFORMASJON ❤️ I LOVE IT! For en endring, fra å ikke ha kunder, fikk jeg nå kunder, Ingen parkeringsplass, "bestiller" jeg nå bare en plass, og vipps, så er det ledig parkering. Barna mine var litt skeptisk til å begynne med, men nå sier de ifra selv: "Mamma husk å bestille parkering nå!" Der er så herlig. Tankene er blitt mye mer positive, å da kommer det mer positive ting i livet mitt. Elsker manifestering å kommer aldri til å slutte med det. Business'en har fått ett løft, som gjør at jeg kan tørre å satse ennå mer nå i tiden fremover. Er så utrolig takknemlig for universet og tankens kraft.

Vil anbefale ALLE om å ta Rachel sitt Manifesteribgscoach-kurs, her får du virkelig en MENTOR som gir 100% av seg selv for å gi deg deg akkurat de verktøyene du trenger for å lykkes. Du kommer garantert til å bli mer ENERGISK, GLAD OG POSITIV når du har Rachel som din mentor. En dame med masse energi, sprudlende vesen, blid og veldig dyktig på det hun gjør. Har lært så utrolig mye om meg selv via kurs hos Rachel. 
Har en kunde som har vært alene i mange år som nå kjente at tiden va inne for å treffe noen. Etter endt manifesteringskurs hadde hun møtt en mann, å det bare 2 mnd. etter hun var ferdig med kurset. De er super forelsket og snakker om fremtiden sammen. Hun er så glad og takknemlig for at hun tok kurset hos meg. Det er då utrolig morsomt å ikke minst herlig å få slike tilbakemeldinger.
Elsker manifestering å nå er det min business som skal få manifesteringen min fremover ❤️👏🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Hege Hellesylt, Fdl Coaching

Jeg anbefaler dette kurset til coacher, terapeuter som vil jobbe online og som har tro på tankens kraft

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å investere, pga at at jeg holdt på med et annet kurs og ikke hadde økonomi eller tid til et til, men synes det hørtes så spennende ut at jeg ville ha med meg workshopen. Og før den var ferdig, så hadde eg meldt meg på.
Jeg anbefaler dette kurset til coacher, terapeuter som vil jobbe online og som har tro på tankens kraft. Elsker at det er satt i system med ferdige maler. Det er kjempemorsomt å lære manifestering selv, men også å lære dette til sine klienter. En jobber veldig dypt, på flere plan og en oppnår raske resultater. Det er bare magisk!
Jeg manifesterer nå penger kun på minutter, og det er gøy. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Aud-Marit Haugsdal, Rosehagen Helse og Terapi

Håper aldri kurset tar slutt, dette er bare sååå gøy å lære mer om!!

Min største bekymring var om dette kurset var noe for meg, virket jo både litt fjernt og ukjent med å skulle lære om bla. tankens kraft. Ville jeg få dette til eller var det bare tullete å skulle bruke både tid og penger på sånt? - Ville det ta for mye tid og ville jeg fullføre? Det tok ikke lange tiden inn i kurset før jeg tenkte: Håper aldri kurset tar slutt, dette er bare sååå gøy å lære mer om!!

Dette kurset har virkelig gjort underverker for meg i alt fra hvilke ord jeg sier og tenker om meg selv og andre, og hvordan jeg kjenner at jeg seriøst skulle ønske at alle andre skal få lære å kjenne på det samme som jeg nå har lært. Dette kurset har satt i gang så mange prosesser inni meg selv, alt fra tankens kraft, til det å jobbe med meg selv for å få bort gamle blokkeringer som har stoppet meg i hverdagen nå. Dette kurset gjør at du skjønner så mye mer av deg selv og hvorfor du handler og gjør som du gjør ut fra gamle vaner og ordbruk og tanker om deg selv og andre. Og med enkle verktøy lærer Rachel deg en masse gode metoder for å få det livet du ønsker å ha. Jeg er så fornøyd, og har enda masse mer å lære har jeg nå lært.

Helt klart JAA, dette kurset anbefaler jeg på det sterkeste til alle som vil utvikle seg selv og ønsker seg selv og andre det beste!! og ja fordi dette er fantastisk læring i å forstå seg selv og forstå hvorfor du reagerer og handler slik og du gjør. Du lærer å bli kvitt gamle blokkeringer for å få det bedre fremover. Og du lærer hvordan du skal lære det bort til andre så de kan forstå seg selv å få bedre liv de også. Du får ferdig oppskrift på å bli en god costch. Et helt fiks ferdig kurs til deg selv og som du også kan bruke på dine kunder. Virkelig proft laget kurs på alle måter!! Helt fantastisk å lære hva enkle grep og teknikker kan gjøre for å få et bedre liv. Jeg har elsket hele kurset og alt jeg lærte der. Elsket FB livesendingene, og det store gode engasjementet til Rachel gjennom hele kurset. Elsker hypnosefilene, kursmaterialet, arbeidsboka, og den fine FB-gjengen som vi ble. Og den fantastisk avslutning med at vi får mulighet til å Sertifisere oss til Manifesterings coach. Hater jo egentlig eksamen, men dette var bare såå gøy og lærerikt, og ville gjort det igjen.

Jeg har opplevd store forandringer med meg selv bla i måten jeg nå tenker og snakker til meg selv og andre, og hvordan jeg mottar ting andre sier tilbake til meg. Jeg vet nå at tankens kraft og ordene vi bruker kan påvirket hele vår hverdag på godt og vindt, fantastisk lærerikt. Jeg har klart å manifestere mange bra små ting i hverdagen til meg selv, men i juni og september klarte jeg å Manifestere to store viktige ting. Mobiliserte alt jeg hadde lært på kurset om ord, tanker og følelser inni meg, og dette resulterte i at min datter fikk kjøpt deg leiligheten hun ville ha i juni (etter å ha mista en først på forkjøpsretten) og mine foreldre fikk prisen jeg sa de skulle få for leiligheten sin. Jeg bad dem også tenke på en konkret sum som de skulle få for leiligheten de solgte i september. En helt vill sum, for jeg hadde faktisk misforstått prisen på taksten da jeg begynte å manifestere denne summen. Men de fikk eksakt denne summen jeg hadde sagt de skulle få 5.5 mill. dvs 800000 kr over takts (og det var kun to i budrunden, og det kom kun to bud) ufattelig gøy, og min far sa at han aldri mer skulle tvile på det jeg sa mer, jeg hadde bevist atter en gang at dette med Manifestering og tankens kraft fungerer.

Om du har en aldri så liten tanke på om du vil ta kurse, IKKE tenk, bare gjør det!! Du vil ikke angre!! Angrer ikke ett sekund, tvert imot, jeg vil lære enda mer! Og ta til deg all den gode lærdommen Rachel gir deg i kurset for det fungerer det hun sier, virkelig!! Og den personlige utviklingen jeg har opplevd på dette kurset unner jeg virkelig alle andre å også få oppleve. Burde vært pensum på skolen, da hadde mye vært bedre med mange.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Merete Rødås, Dit DU vil AS
Hvem er jeg?
Hey hey... Jeg er Rachel Wilmann, og jeg har jobbet på fulltid med dette siden 2010, men har vært interessert i, og opptatt av manifestering siden jeg var lita jente. Vi hadde spirituelle sirkler allerede i tenårene, og nå har jeg utviklet et konsept som gjør at manifestering er vår vei rett inn til universet. 

Etter over 13.000 (tretten tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av manifestering, spiritualitet, mental trening, terapi, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim.

Jeg er stolt mamma til fineste Elisabeth på 21 år, og jeg er enda stoltere over at hun har vokst seg opp til å bli en utrolig trygg, solid og stødig jente. Hun er hovedårsaken til at jeg startet mitt eget firma for mange år siden.  

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet Norges Største Selvutviklingsplattform, og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett. 

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt over 13.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind på Manifestering hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt, og ikke minst: Jobbe med deg jeg ELSKER! 
Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)