Din personlige Forretningsplan
Last ned din personlige forretningsplan!
Vil du sørge for at du når målene dine det neste året?
Da vil det lønne seg å lage din personlige forretningsplan som hjelper deg med:
  • Å nå målene dine: Skriftlige mål viser seg å ha mye større kraft og det er større sjanse for at du faktisk når målene dine
  • Finne din optimale kunde: Det er smart å definere din optimale kunde som kjøper dine produktet/ tjenester slik at du får en bærekraftig business
  • Planlegge økonomien din: Her lager du deg en fullstendig oversikt over dine utgifter og planlagte inntekter slik at du jobber for å få et godt overskudd i bedriften din.
  • Definere dine verdier: Det gjør du for å skille deg ut i markedet slik at kundene velger deg foran dine konkurrentet!
  • + masse mer....
Denne planen har jeg jobbet med hvert år for å få suksess i businessen min, og den kan hjelpe deg med å få mange nye, flotte, positive kunder inn til din business. 
En god plan = Suksess!
Du får forretningsplanen som et word-dokument slik at du kan skrive direkte inn i planen. Deretter kan du printe den ut og ha liggende synlig på kontoret ditt slik at du sørger for at du jobber etter den hver uke for å sørge for fremgang og suksess!
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 11.000 (elleve tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 18 år som bruker mye av tiden  med å være aktiv, være med venner og ha det gøy. 

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 11.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2021- Smartere Utdanning AS.