NYHET!
STØRSTE og BESTE manifesteringsprogram noen sinne!
Bli en ManifesteringsMagnet
å tiltrekk deg drømmelivet ditt!!
ManifesteringsAkademiet er et fullverdig, steg for steg program, som hjelper deg gjennom alt du trenger slik at du kan tiltrekke deg akkurat det livet du så inderlig ønsker deg! Vi jobber oss gjennom alle dine hinder og blokkeringer slik at du endelig kan leve ditt fantastiske liv som er "ment to be" for akkurat DEG!

I dag stenger vi, og i morgen er det kick-off og oppstart!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Nikk om du kjenner deg igjen i dette:
 • Av og På: Du kjenner at du får til å manifestere noen ganger, og andre ganger ikke. Du vet ikke helt hva du gjør rett eller feil, og hvorfor du noen ganger manifesterer superlett, og andre ganger får du det ikke til i det hele tatt. 
 • Indre stemme: Du har en indre stemme som sier at det er noe "mer" som ligger der for deg. Du bare VET at livet har mer å tilby deg, og du kjenner at du bare føler deg sååå klar!
 • Store drømmer: Du kjenner inni deg at du har store drømmer, og du ser på andre via instagram, facebook, tv osv. som lever sine drømmeliv i sus og dus, og du lurer på hva som gjør akkurat dem så spesiell. Du kjenner at du også har rett til å leve livet slik du vil. 
 • ​Påvirke livet ditt: Du kjenner at du vil være sjef i eget liv, og du kjenner at du vil påvirke det som skjer i livet ditt på en positiv måte. Du ønsker en følelse av kontroll slik at du kan føle selvtillit og mestring. 
 • Frustrert: Du kjenner deg super frustrert fordi du skjønner egentlig ikke hva du gjør galt. Du bare ønsker et liv med mer penger, større frihet, masse kjærlighet i livet ditt, en god helse og flotte mennesker rundt deg. Så hva gjør jeg feil? 

Jeg føler deg...

Jeg vokste opp med ganske lite penger, og husker godt at jeg ved flere anledninger ikke hadde like sokker eller at jeg kun hadde spagetti til middag og tørre knekkebrød i måneder fordi jeg ikke hadde penger. Jeg ble mer og mer utmattet og sliten til jeg møtte den berømte veggen. Mentalt og fysisk!

Jeg har hatt en helse som har vært "rævva" siden jeg var lita jente, og har hatt både ryggoperasjoner, vært innlagt på sykehus med diverse fysiske utfordringer. 

Så hva har skjedd?

Jo, jeg oppdaget hvordan jeg kunne snu livet mitt.. hvordan jeg kunne tiltrekke meg 

 • Fantastisk helse: Nå er jeg 51, og jeg føler meg mye bedre enn da jeg var 20. Jeg har en frisk kropp, og mine fysiske utfordringer er borte.
 • Supergod økonomi: Jeg har omsatt for 50 millioner i businessen min, og det meste jeg har manifestert er kr. 1 500 000,- på 10 dager. Kult hva? Jeg skal lære deg hvordan jeg gjør det. 
 • Drømmejobben min: Oh yes! Jeg har hatt og har en fantastisk karriere. FOR et liv jeg har gjennom jobben min altså. Har ikke angret et sekund, og elsker kundene mine.
 • Fantastisk selvfølelse: Føler jeg sterk og uovervinnelig (det har jeg langt fra gjort hele livet mitt, og er en supergod følelse). Åja... selvfølelsen er noe annet enn å ha god selvtillit!

Dette vil garantert endre livet ditt, så drøm stort!

ManifesteringsProgrammet er delt inn i 5 hovedtema, og 
9 undertema!

Overflod

Helse

Jobb/ utdanning!

Kjærlighet

Reise

Du får konkrete oppgaver hver uke i 19 uker slik at du kan manifestere:
 • Overflod, karriere og økonomisk suksess: Du kan manifestere en suksessfull karriere, et nytt jobbtilbud eller økt inntekt. Du får oppskriften som gjør at du endelig kan tiltrekke deg rikdom. I tillegg får du vite hva som gjør at du ikke klarer å tiltrekke deg formue i livet ditt. 
 • Helse og velvære: Du kan manifestere en sunn kropp, god helse eller redusert stress og ubalanse. Få oppskriften til hvordan du kan få overskudd, energi og bedre helse! Det er spesielt 3 ting som gjør at du ikke klarer å manifestere god helse, og jeg viser deg hva det er. 
 • Kjærlighet og relasjoner: Du kan manifestere en kjærlig partner eller styrke eksisterende relasjoner i livet ditt. Ønsker du å finne drømmepartneren din, men vet ikke hvordan du skal gjøre det. Slapp av... Gjennom dette programmet, så får du vite hva som er dine blokkeringer, og hvordan du skal jobbe for å tiltrekke deg din drømmepartner (eller få et bedre forhold til din eksisterende partner). 
 • Personlig vekst og utvikling: Du kan manifestere mer selvbevissthet, selvtillit/ selvfølelse eller økt motivasjon for å nå dine mål. 
 • Reise og eventyr: Du kan manifestere nye reiseopplevelser eller muligheter for nye eventyr og utforskning. Det er superkult. 

Oppdag hvordan du kan bli en ManifesteringsMagnet ved å finne nøkkelen til overflod slik at du kan begynne ditt neste kapittel i livet ditt!
Enklere blir det ikke
Du får en steg for steg oppskrift hver uke i 133 dager!

Slik fungerer det...
Kurset er bygget opp etter en konkret fremgangsmåte, og jeg har "lastet ned" fra universet (januar 2023) 9 ulike temaområder vi skal jobbe med disse ukene. 
Hver uke får du en nøye gjennomtenkt oppgave, og det kan variere mellom hypnose, meditasjon, videoer, lydfiler, arbeidsbøker osv. Alle oppgavene er bygd opp strategisk slik at du vil ta bort alle dine begrensninger når det kommer til manifesteringen + at du får en eksakt oppskrift til hva du må gjøre for å klare å nå det målet som du har satt deg. 
Prøv det helt uten risiko! 14 dagers angrefrist!
La meg spesifisere helt tydelig...
altså, Her er det du får...
 •  133 dager med ulike små og litt større oppgaver som får deg gjennom alle stegene i manifesteringen slik at du ikke trenger å være i tvil på hva du skal gjøre for at manifesteringen DIN skal fungere!
 • 9 manifesteringsnøkler: Annenhver uke får du et nytt tema vi skal jobbe oss gjennom, og totalt er det 9 manifesteringsnøkler som vil hjelpe deg å manifestere det du drømmer om. 
 • ​Kurset er bygget opp etter en konkret metode som tar for seg alle nøklene for at du skal tiltrekke deg overflod, god helse, din beste kjærlighet, drømmejobben din etc.
 • ​Hver uke får du nøye gjennomtenkte oppgaver som du kan jobbe med. Du vil det variere mellom videoer, lydfiler, meditasjoner, hypnoser osv. Her får du nedlastbare pdf.filer med oppgaver slik at du kan jobbe deg gjennom det du trenger. Det tar kun noen få minutter per dag, og jeg lover det: Det er det virkelig verd! Visste du at det finnes en teori om at de som gjør en spesiell ting i 100 timer blir bedre enn 95% av resten av befolkningen. Det betyr at du bare må jobbe 18 minutter hver dag gjennom 1 år, eller 45 minutter daglig i kursperioden. Kult hva..
 • ​Du vår kurset til evig tid, så du kan ta det akkurat når du selv ønsker det. Om du føler at du ikke vil følge farten sammen med gruppen, men gjøre det i ditt tempo, så kan du selvsagt gjøre det.
 • ​Du får tilgang til alle digitale oppgraderinger som kommer fremover. Jeg er under konstant utvikling og læring, så dersom det kommer flere teknikker som kan hjelpe, så legger jeg det inn i programmet. 
 • ​Alle oppgavene er strategisk bygd opp slik at vi tar bort dine begrensninger og tidligere blokkeringer som har hindret deg når det kommer til manifestering og tankens kraft
 • Hypnosefiler: Du får en pakke med flere hypnosefiler som hjelper deg å klare manifesteringen enda bedre. Vi jobber direkte inn til ditt ubevisste sinn slik at kroppen din lettere tar imot det som kommer til deg + det blir enklere for deg å "bestille" det som er dine drømmer og mål. 
 • EFT (emotional freedom tecknique): Du får flere EFT- terapitimer inne i portalen som kan løsne opp dine indre blokkeringer.
 • ​5 hovedtema er inkludert: Penger, kjærlighet, helse, jobb og reise. I tillegg kommer du til å få konkrete eksempel på andre ting du ønsker å manifestere. 
 •  Lukket VIP facebook-gruppe som hjelper deg gjennom hele perioden. Her vil vi ha flere ting som skjer i løpet av ukene vi skal jobbe sammen.
 • Gruppehealing (RAW Healing - den beste healingen med den beste kjærlighetskraften ever). Flere healinger for å hjelpe deg gjennom de ulike blokkeringene du har, og som kan hjelpe deg å ta imot manifesteringen på en helt unik måte. Dette vil kunne hjelpe deg å få inn kjærlighetskraften fra universet, og kjærlighet er det viktigste du må vite om/ ta imot for å manifestere. 
Betal fra kr. 1.222,-/mnd.
Dette passer for deg som:
 •   Er helt ny, og som ALDRI har jobbet med manifestering tidligere, og som ønsker å lære seg hva og hvordan det gjøres!
 • ​For deg som har jobbet EN DEL med manifestering, men som står fast til tider. Kanskje du får til noe, men en del mangler. Her får du den konkrete oppskriften som vil hjelpe deg å løsne opp alt. 
 • ​For deg som har jobbet MYE med manifestering (slik som meg), og som har lyst til å jobbe enda dypere med manifesteringen slik at du virkelig kommer deg i superflyt! Jeg bare elsker å jobbe jevnlig, og ikke minst: I en gruppe! Da får jeg enda mer enn jeg trodde var mulig!
 • For deg som har tatt ManifesteringsCoach-kurset eller 33 dagers manifesteringsplankurset, og som vil ha den konkrete dagsplanen for å utvikle deg enda bedre og hurtigere mot drømmen din!
 • ​For deg som har tatt andre kurs og utdanninger innen manifestering og tankens kraft. Dette vil underbygge alt du har lært + mye mer. Her får du blant annet en stor hypnosepakke som hjelper deg enda dypere i manifesteringen din!
 • ​For deg som vil lykkes i businessen din, så vil du få en egen businesspakke (hypnose) som hjelper konkret på å lykkes med egen bedrift. Både når det kommer til pengeblokkeringer samt overskudd og energi. 


Det ligger uante muligheter foran deg nå!
Det er opp til deg å følge din intuisjon, for universet viser vei, og jeg viser deg hvordan du kan få dine egen direktelinje til universet for å sende inn dine bestillinger!
Bli med i dag!


Vil jeg klare å manifestere?
Jeg har enda til gode å se at noen ikke klarer å manifestere gjennom tankens kraft dersom de følger disse stegene. Jeg har lagt alt til rette for deg gjennom en meget enkel oppskrift. Du får en liten oppgave hver dag, og gjør du disse oppgavene, så vil du nok starte med å manifestere. Jeg viser deg hvordan du starter med de helt små tingene, og deretter bygger det opp mer og mer. 
Har jeg en prøveperiode?
Yes, det har du!
Jeg gir deg 14 dagers Pengene-tilbake-garanti!
Dersom du føler at dette blir helt feil, så får du pengene tilbake. Bare send meg en mail, og jeg refunderer deg!
Når starter vi?
Vi starter offisielt 10.april i en felles facebook-gruppe!
Her har jeg kick-off, og du får tilgang til uke 1 på kurset. Deretter vil du få jevnlige spørretimer og LIVEsendinger i gruppen slik at du får svar på alt du lurer på!
Hva er ManifesteringsAkademiet?
Det er Norges første og eneste 133 dagers helt konkrete ManifesteringsProgram som viser deg eksakt hva og hvordan du skal klare å manifestere penger, kjærlighet, bedre helse og drømmejobben! Du får en konkret plan som viser hva du skal gjøre slik at du blir en ManifesteringsMagnet!

Når starter ManifesteringsAkademiet?
Vi starter offisielt torsdag 10.april med kick-off inne i den lukkede facebook-gruppen vår. Om du ikke kan være med LIVE, så legges opptaket ut i gruppen slik at du kan se det senere. 

Enn om jeg trenger hjelp I ManifesteringsAkademiet?
Du får tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor vi har spørredag hver mandag, og her kan du spørre om alt du lurer på gjennom hele kurset.  

Hvor lenge har jeg tilgang til ManifesteringsAkademiet?
Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke dette kun en begrenset periode. Du har tilgang så lenge du trenger det. 

Enn om det kommer oppdateringer frem i tid.. Må jeg betale/ oppgradere senere?
Absolutt ikke. Dette kurset gir deg tilgang til alle digitale oppdateringene som kommer fremover. Jeg utvikler meg, og dersom det kommer nye digitale ting i kurset til nye studenter, så får også du det.  

Vil jeg lykkes med manifesteringen?
Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt du trenger, og dersom du jobber med alle stegene gjennom hele programmet, så har du gode muligheter for å lykkes. Jeg har jobbet med tusenvis av kunder med manifestering som har fått knallgode resultater. Tillit og tålmodighet er 2 gode stikkord.

Hva om jeg angrer?
Du kan teste ut kurset i 14 dager, og dersom du føler at dette ikke er for deg, så ber du om pengene tilbake. Null problem!

BONUSER:

Bonus: Full tilleggspakke (begrenset antall)

Du får tilsendt i posten en full tilleggspakke for å hjelpe deg i manifesteringen din. 

Her får du 1 Metatrons Cubering som er perfekt til healing, meditasjon og manifestering.
Du får 1 Ametyst som hjelper å bli enda mer intuitiv, og fungerer som en liten guide når du skal manifestere. 
Du får 1 spesialbestilt pendel som vil kunne hjelpe deg med å ta gode beslutninger eller valg. 
Du får en 1 stk pendeltavle (med ja, nei, kanskje (hvit eller sort - jeg føler hva du skal ha)) som hjelper deg sammen med pendelen din. Jeg ble super overrasket over hvor godt denne hjelper meg for å få gode svar raskere. Superkult. 
Du får 3 kinesiske lykkemynter som vil hjelpe deg for å skaffe deg mer overflod i livet ditt. Disse har jeg lagt inn en egen pengeenergi i hver og en før du får dem. 
Du får en egen chakrastav (med alle 7 chakrasteinene) som du kan legge på kroppen din når du manifesterer for å oppnå resultater raskerer. 
1 million manifesteringskroner slik at du kan manifestere overflod. Om du har en fra før, så får du en til her!

Her er et eksempel på hva du får, og jeg blir å "føle" hva som er mest rett for deg!

Påmeldingen stenger 09.april kl. 21:00

"Jeg manifesterte utsolgte plasser til yogaferie!"
Jeg har vært med på manifisteringskurset og manifisteringsakademiet med Rachel. Det kan virkelig anbefales! I første runde manifesterte jeg utsolgte plasser på yogaferie. Manifistering er nå en naturlig del av mitt morgenrituale. Det får meg i rett modus og starter dagen med rett fokus. Jeg elsker hypnose filene og Raw-healingen til Rachel. Perfekt å starte dagen med og komme i flyt. Som selvstendig næringsdrivende er det bare meg og jeg har fullt ansvar for å styre dagen min selv. Da er det deilig med påfyll! Med tilgang til kurset til evig tid kommer jeg stadig tilbake til hypnosefilene. 

Merethe Grønbech, 
Yogainstruktør og kursholder
Hege Hellesylt

"Det er faktisk en veldig enkel oppskrift på hvordan du manifesterer!"
Har du også lurt på hvordan du kan få det du ønsker?
Da har du kanskje også lurt på hvilken metode andre bruker for å oppnå akkurat det de vil?
Slik var det for meg også, jeg hadde lenge hørt om manifestering og at det bare var å hiv ut en setning el 2 her å der for så å få det jeg ville ha.
Det funket jo ikke helt slik da, jeg prøvde flere ganger uten at noe skjedde. Helt til jeg kom over Rachel Wilmann’s manifesteringsakademiet , der var jeg snar å melde meg på kurs for å få vite hvordan jeg gjør det riktig. Det er faktisk en veldig enkel «oppskrift» på hvordan du kan få det du ønsker deg i livet ditt, hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre det, så anbefaler jeg virkelig å sjekke ut manifesteringsakademiet til Rachel Wilmann. ❤️
Hos Rachel får du en enkel steg for steg oppskrift på hvordan du kan manifestere ditt drømmeliv
Har du ennå ikke tatt kurset hos Rachel, så gjør det nå!
Drømmelivet ditt venter på deg❤️

Go klem fra Hege Hellesylt

Heidi Kjørvik

"Det var den beste investeringen jeg gjorde i 2023!"
Den beste investeringen jeg gjorde i 2023 var å melde meg på manifesteringsakademiet. Det åpnet en dør inn i meg selv som startet en selvutviklingsreise jeg trengte da livet mitt sto veldig fast og jeg var på et sted der jeg ikke hadde det bra.

Jeg meldte meg på fordi jeg ville lære hva manifestering var, men jeg fikk så mye mere 🥰. Kurset går godt i dybden på ulike temaer som hjalp meg til å snu mitt tankesett fra negativt til positivt, få innsikt i meg selv, se mine mønstre, forstå effekten av tankene mine, og selvfølgelig også lære å manifestere.
Jeg er evig takknemlig for at jeg gav meg selv denne muligheten og det jeg lærte på kurset bruker jeg daglig.
Miljøet og stemningen på live, med Rachel og i gruppa var skikkelig oppbyggende og gav meg alltid energi.
Jeg kan virkelig anbefale dette kurset.

Heidi Kjørvik
Copyright © 2024 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.