.
.
.
Oppstart 1.mars 2023

.
.
.
.

Nå kan du bli med i en EKSLUSIV Manifesterings-
Mastermindgruppe de neste 9 månedene (max 20 plasser).
.
.

Økonomi

Helse

Kjærlighet

Jobb

Max 18 plasser, og det begynner å fylle seg opp allerede!

Det beste fullverdige manifesteringprogrammet for å få hurtige og varige resultater for deg personlig og i businessen din!
Oppstart 1.mars!

Har du savnet å være sammen med en ELITEgruppe med likesinnede som ønsker STOR personlig suksess og en business som overgår dine villeste drømmer?
Bli med i en EKSKLUSIV ELITEgruppe de neste 9 månedene dersom du ønsker å manifestere STORT! 
 Her får du en konkret plan som viser deg eksakt hva du skal gjøre hver eneste måned i 9 måneder slik at du endelig kan bli en ManifesteringsMagnet?

Dette programmet er kanalisert!
Tema for 2024 er "Overflod"!
Du vet hva jeg mener når jeg skriver dette, for gjennom en kanalisering, så har jeg fått (og får) en metode som gjør at du får løsnet på alle dine pengeblokkeringene som gjør at du vil få ditt store gjennombrudd. 

Slik foregår denne ELITE Mastermindgruppen:
Annen hver uke får du en nøkkel som åpner opp for en konkret blokkering. 
Du vil gjennom dette "svangerskapet" få:
 • 9 nøkler: Hver måned får du en nøkkel som åpner opp for en konkret blokkering. Her jobber vi oss gjennom blokkeringen og transformerer det slik at manifesteringen åpnes helt. 
 • Penger og pengeblokkeringer: Her vil du få kanaliserte meditasjoner, hypnoser, nedlastet informasjon og andre ting som kommer underveis. Noe er allerede klart, og noe vil komme (det gjør det alltid). 
 • Terapi 1: Det er absolutt ingen andre programmer jeg gir terapi, kun i dette programmet, så det er helt eksklusivt. Jeg hjelper deg å finne hva som er dine unike blokkeringer der DU står fast, og du vil få hypnoterapi hos meg personlig for å få løsnet opp i dette. Du vil få en personlig designet hypnosefil som er kun til deg. Det gjør at vi når dypt inn i ditt ubevisste, og vi trekker frem blokkeringene dine slik at du kan bli helt rå på manifestering. Den største årsaken til at vi ikke klarer å manifestere er fordi vi har indre, skjulte blokkeringer. 
 • Amalfikysten (Sorrento), Italia:  1 uke på fantastiske Amalfikysten fra 08-15.juni. Her vil du få 7 fantastiske dager med ulike tema gjennom uken. Denne uken blir sannsynligvis å endre livet ditt. Her vil vi være sammen for å løsne opp i alt + ha fantastiske dager sammen. Har du drømt om å ha en uke med kun fokus på DEG og din utvikling? Og at resultatet kan være at livet ditt overstrømmes av alt du bare ønsker deg? Vel, nå har du sjansen! 
 • Terapi 2: Når vi har jobbet gjennom dine personlige blokkeringer, så vil du få en ny personlig terapitime hos meg for å manifestere drømmene dine. Her vil du få en ny konkret hypnosetime hvor vi jobber med din perfekte manifestering slik at kroppen din tar imot det som er "ment to be" for deg. 
 • Gruppecoaching: Annenhver uke vil du få tilgang til en livesending hvor vi alle er med. Her vil vi ha gruppecoaching, hypnoser, meditasjoner o.l. Det vil varierer fra gang til gang, og du får motivasjon på de ulike temaene.
 • 2 dagers LIVEsamling i Trondheim: Til høsten blir det 2 dagers samling i Trondheim for å gjennomføre "fødselen". Her blir det ulike tema som regresjon, manifestering, meditasjon, forløsninger osv. Dato vil bli satt før sommeren. 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Om dette er interessant, så fyll ut dette skjemaet, og du vil bli kontaktet for å ta en samtale for å sjekke om vi er en god match for hverandre. Jeg ønsker at dette skal bli DITT beste år ever, og jeg vil sørge for at vi passer deg, og du passer oss. Jeg har maks 18 plasser, og en god del av plassene er allerede tatt. Jeg stenger når det er fullt. 

NB: Dette er en ELITEgruppe, og investeringen er høy!
MEN; Jeg tror at det du investerer får du 10x tilbake (det har jeg alltid fått + MYE mer), så dette blir kult. 

Oppdag hvordan du kan bli en ManifesteringsMagnet ved å jobbe deg gjennom de 9 essensielle nøkklene til overflod slik at du kan begynne ditt neste kapittel i livet ditt!
Jeg sier ikke det blir lett, men en Enklere metode enn dette blir det ikke
Du får en steg for steg oppskrift hver måned i 9 måneder!

Toscana, Italia
10X
Her får du bilder av villaen som er booket til denne fantastiske uken sammen!
ELITEkurset er bygget opp etter en konkret metode som er lastet ned via energier fra universet, og det som har kommet er helt unikt og veldig kult. 

En av plassene som kom opp via kanaliseringen var Toscana. Derfor skal vi være der sammen fra 08-15.juni.
Pris får du oppgitt når du har samtale med meg.
Det er en høy investering, så du må ha tenkt gjennom at du er villig til å satse på deg selv de neste 9 månedene!
Tema for Sorrento (Amalfikysten), Italia
altså, Her er det du får...
 •  Dag 0, lørdag 08.juni: Alle ankommer villaen, og vi har en bli-kjent-samling på kvelden med litt lett snacks. 
 • ​Dag 1, søndag 09.juni: Felles undervisning og terapi for å åpne opp hele deg, og deretter starte å gi slipp på traumer kroppen har opparbeidet seg gjennom mange år. Vi starter forberedelsene allerede i mars, og når vi kommer til Sorrento i juni, så vil vi gå i dybden for å ta tak i det som ligger der av grums. Spennende, skummelt og veldig interessant på samme tid. 
 • Dag 2, mandag 10.juni: Transformasjonsdag. Her blir vi å jobbe med å transformere kroppen din slik at du klarer å åpne opp for det som ligger og venter på deg i universet. 
 • ​Dag 3, tirsdag 11.juni: Porten: Her åpner vi opp for å gå gjennom den nye hverdagen vår, og det blir en felles hypnose for å ta inn alt som ligger i kø til deg. 
 • Dag 4, onsdag 12.juni: Fri til å gjøre det du ønsker, for eks. dra på utflukter, ta bilder til businessen din, dra på stranden etc.
 • Dag 5, torsdag 13.juni: Full manifesteringsdag. Nå altså... Her skal du manifestere dine villeste drømmer. Her blir det regresjon, trommereise, hypnose og meditasjoner. Gled deg! Dette!!
 • Dag 6, fredag 14.juni: EFT Power i gruppe. Dette er den beste terapiformen for å komme seg gjennom krevende ting, og for å manifestere alt du ønsker deg. Perfekt avslutning på uka. 
 • Dag 7, lørdag 15.juni: Avreisedag
 • ​4 hovedtema er inkludert: Penger, kjærlighet, helse og jobb. I tillegg kommer du til å få 9 tema, 9 nøkler x 2 som en del av pakken og som er lastet ned fra universet. 
 •  Lukket VIP facebook-gruppe som hjelper deg gjennom hele perioden. Her vil vi ha flere ting som skjer i løpet av ukene vi skal jobbe sammen.
 • ​Programmet er dynamisk, og endringer vil kunne forekomme.
Pris får du oppgitt om du ønsker å bli med etter en samtale med meg!
10x
Book din samtale via linken over!
Dette passer for deg som:
 •  Ønsker å få ditt perfekte liv personlig og i businessen din. Du må kjenne til loven om tiltrekning, og du må være villig til å investere for å få det til. Det gjelder både penger, tid og personlig innoverarbeid. 
 • ​For deg som ønsker å ta businessen din til det neste nivå. Selv har jeg manifestert og omsatt for rundt 45 millioner i businessen min, og jeg går mot nye høyder fremover takket være denne metoden og denne reisen. 
 • ​For deg som har jobbet en del med manifestering (slik som meg), og som har lyst til å jobbe enda dypere med manifesteringen slik at du virkelig kommer deg i superflyt! Jeg bare elsker å jobbe jevnlig, og ikke minst: I en gruppe! Da får jeg enda mer enn jeg trodde var mulig! Tenkt deg for et magisk svangerskap vi skal ha sammen!!
 • For deg som har tatt Manifesterings-kurset, og som vil manifestere mye HØYERE mål, og som tør å ta sats. 
 • ​For deg som har tatt andre kurs og utdanninger innen manifestering og tankens kraft. Dette vil underbygge alt du har lært + mye mer. Her får du blant annet personlig terapi som hjelper deg enda dypere i manifesteringen din!


Det ligger uante muligheter foran deg nå!
Det er opp til deg å følge din intuisjon, for universet viser vei!
Bli med i dag!


Støtten helt avgjørende for suksessen min!

"Å delta i Elite Mastermind Manifestering har vært en banebrytende reise for meg. Gjennom denne opplevelsen har jeg ikke bare tilegnet meg uvurderlig kunnskap om egenmestring og hvordan bygge egen bedrift, men jeg har også fått en dyp forståelse av betydningen av et sterkt sosialt fellesskap. Det har ikke bare utviklet seg til varige vennskapsbånd, men det har også gitt meg den tilliten jeg trengte for å åpent dele mine utfordringer og styrken til å takle mine egne svakheter og indre blokkeringer. Den støtten og oppmuntringen jeg har mottatt fra denne gruppen har vært avgjørende for min personlige vekst og min reise mot suksess innenfor min egen virksomhet. Jeg er dypt takknemlig for denne livsendrende opplevelsen. ❤️. "
Tove Kristin Didriksen

Den beste turen for ånd/ sjel og helse!

"Dette er den beste tusen for å få med seg helheten i ånd, sjel, helse, god mat og vakre omgivelser. Takk for deg Rachel og takk for dine ærlige delinger, meddelelse av kunnskap, latter, god mat, nordnorsk humor, felleskapet og gode samtaler. "
Ingunn Åkset

Maria Carlsson sier..

Kristine Lundereng sier..

Tove Didriksen sier..

Hvordan er dette annerledes enn 
33 dagers Manifesteringskurset eller ManifesteringsAkademiet?
Her går vi videre til de neste nivåene, og denne Mastermind-gruppen er for deg som har din egen business, og har lyst til å utvikle den til å bli STOR suksess. Dette er for deg som er 100% villig til å investere i deg selv og businessen din fremover.

 Ingen ting er tilfeldig, og heller ikke de valgene du tar for deg selv. 
Denne gruppen er for folk som tar action, og som har tro på at alt er mulig!!
Jeg skal være din personlige mentor i de neste 9 månedene, og jeg skal hjelpe deg å nå nye høyder. I tillegg vil du få personlig terapi (det har jeg ikke gitt på mange år), for dette er sååå kult, og nuh jævlar... Nu e dæ dags!
Når starter vi?
Vi starter 01.mars, og Mastermind varer i 9 måneder fremover. 

Meld din interesse her:
La meg vise deg hvordan jeg bygde min egen mange-millionersbusiness!
Copyright © 2024 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.