I dag, 31.januar STENGER påmeldingen kl. 23:30!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Bli en ManifesteringsMagnet
å få alt det du ønsker deg på 33 dager!
33 dagers ManifesteringsProgram, et steg for steg program som hjelper deg gjennom alt du trenger slik at du kan tiltrekke deg akkurat det livet du så inderlig ønsker deg!
Denne dag-for-dag oppskriften gir deg raskere og bedre resultater på kun 33 dager!
Tilbud NÅ: 33% avslag!

121 personer er allerede påmeldt på året ManifesteringsKurs....

Det beste manifesteringprogrammet for å få hurtige og varige resultater:

Har du savnet en konkret plan som viser deg eksakt hva du skal gjøre hver eneste dag slik at du endelig kan bli en ManifesteringsMagnet?
Du trenger ikke lete mer, for her får du oppskriften!

Manifester drømmelivet ditt på 33 dager nå!
ManifesteringsProgrammet er delt inn i 4 hovedtema:

Overflod

Tiltrekk deg mer velstand og bedre økonomi

Helse

Få mer overskudd og en bedre helse

Jobb/ utdanning!

Skaff deg drømmejobben din

Kjærlighet

Finn din drømmepartner, eller skap et kjærlighetsforhold til partneren din
Du får en konkret oppskrift hver dag i 33 dager slik at du kan manifestere:
 • Overflod: Du får oppskriften som gjør at du endelig kan tiltrekke deg rikdom. I tillegg får du vite hva som gjør at du ikke klarer å tiltrekke deg formue i livet ditt. 
 • Helse: Få oppskriften til hvordan du kan få overskudd, energi og bedre helse! Det er spesielt 3 ting som gjør at du ikke klarer å manifestere god helse, og jeg viser deg hva det er. 
 • Kjærlighet: Ønsker du å finne drømmepartneren din, men vet ikke hvordan du skal gjøre det. Slapp av... Gjennom dette programmet, så får du vite hva som er dine blokkeringer, og hvordan du skal jobbe for å tiltrekke deg din drømmepartner (eller få et bedre forhold til din eksisterende partner). 
 • Jobb: Ønsker du å tiltrekke deg din perfekte drømmejobb? Kjenner du at du ikke er der du ønsker å være i livet ditt? Da får du oppskriften til hvordan du skal gå frem. 
Betal fra kr. 224,-/mnd. 
14 dagers angrefrist!

Oppdag hvordan du kan bli en ManifesteringsMagnet ved å finne nøkkelen til overflod slik at du kan begynne ditt neste kapittel i livet ditt!
Enklere blir det ikke
Du får en steg for steg oppskrift hver dag i 33 dager!

Slik fungerer det...
Kurset er bygget opp etter en konkret metode.
Hver dag får du en nøye gjennomtenkt oppgave. Alle oppgavene er bygd opp strategisk slik at du vil ta bort alle dine begrensninger når det kommer til manifesteringen + at du får en eksakt oppskrift til hva du må gjøre for å klare å nå det målet som du har satt deg. 
Prøv det helt uten risiko! 14 dagers angrefrist!
La meg spesifisere helt tydelig...
altså, Her er det du får...
 •  33 dager med 33 ulike små oppgaver som får deg gjennom alle stegene i manifesteringen slik at du ikke trenger å være i tvil på hva du skal gjøre for at manifesteringen DIN skal fungere!
 • ​Kurset er bygget opp etter en konkret metode som tar for seg alle stegene for at du skal tiltrekke deg overflod, god helse, din beste kjærlighet, drømmejobben din etc.
 • ​Hver dag får du en nøye gjennomtenkt oppgave som du kan starte dagen med. Du får en liten video- eller lydfil. Her får du en nedlastbar pdf.fil med oppgaven slik at du kan jobbe deg gjennom det du trenger. Det tar kun noen få minutter per dag, og jeg lover det: Det er det virkelig verd!
 • ​Du vår kurset til evig tid, så du kan ta det akkurat når du selv ønsker det. Om du føler at du ikke vil følge farten sammen med gruppen, men gjøre det i ditt tempo, så kan du selvsagt gjøre det.
 • ​Alle oppgavene er strategisk bygd opp slik at vi tar bort dine begrensninger og tidligere blokkeringer som har hindret deg når det kommer til manifestering og tankens kraft
 • ​Hypnosefiler: Du får en pakke med flere hypnosefiler som hjelper deg å klare manifesteringen enda bedre. Vi jobber direkte inn til ditt ubevisste sinn slik at kroppen din lettere tar imot det som kommer til deg + det blir enklere for deg å "bestille" det som er dine drømmer og mål. 
 • ​4 hovedtema er inkludert: Penger, kjærlighet, helse og jobb. I tillegg kommer du til å få konkrete eksempel på andre ting du ønsker å manifestere. 
 •  Lukket VIP facebook-gruppe som hjelper deg gjennom hele perioden. Her vil vi ha flere ting som skjer i løpet av ukene vi skal jobbe sammen.
Betal fra kr. 224,-/mnd.
Billigere får du det ikke!
Dette passer for deg som:
 •  Er helt ny, og som ALDRI har jobbet med manifestering tidligere, og som ønsker å lære seg hva og hvordan det gjøres!
 • ​For deg som har jobbet EN DEL med manifestering, men som står fast til tider. Kanskje du får til noe, men en del mangler. Her får du den konkrete oppskriften som vil hjelpe deg å løsne opp alt. 
 • ​For deg som har jobbet MYE med manifestering (slik som meg), og som har lyst til å jobbe enda dypere med manifesteringen slik at du virkelig kommer deg i superflyt! Jeg bare elsker å jobbe jevnlig, og ikke minst: I en gruppe! Da får jeg enda mer enn jeg trodde var mulig!
 • For deg som har tatt ManifesteringsCoach-kurset, og som vil ha den konkrete dagsplanen for å utvikle deg enda bedre og hurtigere mot drømmen din!
 • ​For deg som har tatt andre kurs og utdanninger innen manifestering og tankens kraft. Dette vil underbygge alt du har lært + mye mer. Her får du blant annet en hypnosepakke som hjelper deg enda dypere i manifesteringen din!
Betal fra kr. 224,-/mnd.
Billigere får du det ikke!


Det ligger uante muligheter foran deg nå!
Det er opp til deg å følge din intuisjon, for universet viser vei!
Bli med i dag!


Vil jeg klare å manifestere?
Jeg har enda til gode å se at noen ikke klarer å manifestere gjennom tankens kraft dersom de følger disse stegene. Jeg har lagt alt til rette for deg gjennom en meget enkel oppskrift. Du får en liten oppgave hver dag, og gjør du disse oppgavene, så vil du nok starte med å manifestere. Jeg viser deg hvordan du starter med de helt små tingene, og deretter bygger det opp mer og mer. 
Har jeg en prøveperiode?
Yes, det har du!
Jeg gir deg 14 dagers Pengene-tilbake-garanti!
Dersom du føler at dette blir helt feil, så får du pengene tilbake. Bare send meg en mail, og jeg refunderer deg!
Når starter vi?
Vi starter 01.februar i en felles facebook-gruppe!
Her har jeg kick-off, og du får tilgang til dag 1 på kurset. Deretter vil du få ukentlige spørretimer og LIVEsendinger i gruppen slik at du får svar på alt du lurer på!
Hva er ManifesteringsProgrammet?
Det er Norges første og eneste 33 dagers helt konkrete ManifesteringsProgram som viser deg eksakt hva og hvordan du skal klare å manifestere penger, kjærlighet, bedre helse og drømmejobben! Du får en konkret plan som viser hva du skal gjøre dag for dag slik at du blir en ManifesteringsMagnet!

Når starter ManifesteringsProgrammet?
Vi starter offisielt onsdag 1.februar med kick-off inne i den lukkede facebook-gruppen vår. Om du ikke kan være med LIVE, så legges opptaket ut i gruppen slik at du kan se det senere. 

Enn om jeg trenger hjelp I ManifesteringsProgrammet?
Du får tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor vi har spørredag hver mandag, og her kan du spørre om alt du lurer på gjennom hele kurset.  

Hvor lenge har jeg tilgang til ManifesteringsProgrammet?
Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke dette kun en begrenset periode. Du har tilgang så lenge du trenger det. 

Vil jeg lykkes med manifesteringen?
Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt du trenger, og dersom du jobber med alle stegene gjennom hele programmet, så har du gode muligheter for å lykkes. Jeg har jobbet med tusenvis av kunder med manifestering som har fått knallgode resultater. Tillit og tålmodighet er 2 gode stikkord.

Hva om jeg angrer?
Du kan teste ut kurset i 14 dager, og dersom du føler at dette ikke er for deg, så ber du om pengene tilbake. Null problem!
Copyright © 2023 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.