GRATIS ONLINE WORKSHOP
Tirsdag 02.april kl. 18:00
10X ditt drømmeliv gjennom 
90 minutters ManifesteringsWorkshop
Slik får du EKSAKT det du ber om fra Universet gjennom disse 9 konkrete og unike stegene
(selv om du aldri har manifestert tidligere)

Få en 9 stegs metode til hvordan du kan tiltrekke deg glede, bedre helse, bedre økonomi, kreativitet, mer energi, drømmejobben din, drømmepartneren og mye mer...

Dette passer utmerket for deg som virkelig har lyst til å bli en
ManifesteringsMagnet på alle områder i livet ditt!

Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen (NB: begrenset antall plasser):

Ved å klikke på linken, så aksepterer du våre Personvernregler, og tillater at vi sender deg relevant informasjon, men dog uten spam selvsagt. Du kan når som helst melde deg av epostlisten vår via egen link i alle mailer.

WORKSHOPén starter om
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Her er det du vil lære:
#1: Hemmeligheten til hva som kreves for å lykkes med manifestering
#2: Hvordan hente kraften fra universet slik at du får til manifesteringen din. I tillegg lærer du hva du IKKE bør gjøre, og hva som hindrer deg i å manifestere!
#3: Hvordan høyne energien din slik at du "bestiller" riktig
#4: Hvorfor får du ikke til å manifestere?
#5: Hvorfor fungerer manifestering noen ganger, og andre ganger ikke?
#6: Hvordan du skal klare å være sylskarp i manifestering din. 
#7: Årsaken til at du manifesterer feil.
#8: BONUS til deg som kommer LIVE: Slik manifesterer du i søvne! En aktiv vibrasjons-manifesterings-hypnose som får deg til å manifestere mens du sover. NB: Gjelder KUN til deg som møter opp LIVE på workshoppen!
I tillegg skal jeg lære deg hvordan du kan jobbe daglig fremover slik at du tiltrekker deg det du ønsker deg... når du ønsker det!
Du vil ELSKE det!!
  • 90 effektive minutter som hjelper deg å se hvordan du kan bruke manifestering i livet ditt. Jeg elsker å jobbe med tankens kraft, og det er helt RÅTT hva vi kan oppnå bare vi er på de rette frekvensene. 
  • Jeg viser deg hvordan du kan jobbe med universet - Bli med på denne effektive 90-minutters workshoppen, og jeg viser deg hvordan du skal gå frem for å kick-starte tankens kraft slik at du kan hente frem kraften inni deg slik at du jobber i samsvar med universet.
  • 90 minutter, og din manifesterings-plan kan være klar Du trenger å investere KUN 90 minutter for å legge grunnlaget for å starte din perfekte manifestering.
  • Du får en arbeidsbok til hver dag som vil gi deg den fremgangen og læringen du trenger!

Jeg er Rachel:

om meg:

 Heisann, jeg er Rachel, og jeg skal være din vert på dette arrangementet. Jeg er stolt mamma til ei på 22 år, og jeg bor og har bodd i Trondheim siden 1994, men er Lofotjente.

 Jeg har jobbet som Coach, mentor og veileder i 30 år, og de siste 14 årene har jeg hatt min egen bedrift på fulltid. Gjennom disse årene har jeg hatt ca 13.500 private timer med folk, omsatt for over 50 millioner (mye takket være manifestering). Har Norges største selvutviklingsportal, og har skrevet den populære boka "den Magiske Reisen på 31 dager!". Manifestering er en stor glede å jobbe med, og mange av mine kunder har fått stort utbytte av å lære konkrete metoder hvordan du skal gjøre det konkret for å få resultater raskt. 

Copyright © 2024 - Smartere Utdanning AS