GRATIS ONLINE TRENING
Tirsdag 20.februar kl. 18:00
90 minutter INKLUDERT en LIVE pengeblokkeringshypnose!

7 steg til å Manifestere
10 x i businessen din ved bruk av 
Loven om Tiltrekning
Ønsker du å ta businessen din til det neste nivået?

Bli med på en workshop hvor jeg viser det 7 konkrete steg til hvordan du kan tiltrekke deg eksepsjonell sukess, slik som HØY inntekt til businessen din (ja, det finnes en METODE for å gjøre det), mer glede, bedre helse, mer energi, drømmejobben din, og mye mer...

Dette passer utmerket for deg som virkelig har lyst til å bli en
ManifesteringsMagnet på alle områder i livet ditt, og med spesielt i businessen din. 
Om du føler at du står fast, og at du virkelig ønsker å løse opp i dine indre blokkeringer, så er dette worskhoppen for deg!

Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen (NB: begrenset antall plasser):

Ved å klikke på linken, så aksepterer du våre Personvernregler, og tillater at vi sender deg relevant informasjon, men dog uten spam selvsagt. Du kan når som helst melde deg av epostlisten vår via egen link i alle mailer.

WORKSHOPén starter om
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
  • 7 konkrete steg som hjelper deg å se hvordan du kan bruke manifestering i businessen og livet ditt. Jeg elsker å jobbe med tankens kraft, og det er helt RÅTT hva vi kan oppnå bare vi er på de rette frekvensene. Her viser jeg det hva jeg selv har gjort for å omsette for 45 millioner i min business, samt få veldig høy energi og et overskudd som gjør at jeg får spørsmål om jeg har duplisert meg selv. Det finnes en ganske så unik hemmelighet til hva jeg gjør. La meg vise det konkret. 
  • Jeg viser deg hvordan du kan jobbe med universet - Bli med på denne 90 minutters challengen, og jeg viser deg hvordan du skal gå frem via 7 konkrete steg ved bruk av manifestering og tankens kraft slik at du kan hente frem kraften inni deg slik at du jobber i samsvar med universet. 
  • 90 minutter inkludert en LIVE pengeblokkeringshypnose Du trenger å investere KUN 90 minutter for å legge grunnlaget for å starte din perfekte manifestering i businessen din. Tema er: "Bli kvitt dine pengeblokkeringer slik at du åpner opp for suksess i businessen din!"
  • Du får en arbeidsbok som kan hjelpe deg med å manifestere din business 10-gangen!!
Her er det du vil lære:
#1: Hemmeligheten til hva som kreves for å lykkes med manifestering i businessen din. Du får vite 7 konkrete steg som viser hva du bør gjøre, og ikke minst: Hva du må UNNGÅ å gjøre!
#2: Hvordan hente kraften fra universet slik at du får til manifesteringen din. 
#3: Få en LIVE pengeblokkeringshypnose direkte på sendingen slik at du kan bli kvitt det som stopper deg fra suksess!!
I tillegg skal jeg lære deg hvordan du kan jobbe systematisk fremover slik at du tiltrekker deg det du ønsker deg... når du ønsker det!
Du vil ELSKE det!!

Jeg er Rachel:

om meg:

 Heisann, jeg er Rachel, og jeg skal være din vert på dette arrangementet. Jeg er stolt mamma til ei på snart 22 år, jeg bor og har bodd i Trondheim siden 1994, men er Lofotjente.

 Jeg har jobbet som Coach, mentor og veileder i 30 år, og de siste 13 årene har jeg hatt min egen bedrift på fulltid. Gjennom disse årene har jeg hatt over 13.000 private timer med folk, omsatt for 50 millioner (mye takket være manifestering). Har Norges største selvutviklingsportal, og har skrevet den populære boka "den Magiske Reisen på 31 dager!". Manifestering er en stor glede å jobbe med, og mange av mine kunder har fått stort utbytte av å lære konkrete metoder hvordan du skal gjøre det konkret for å få resultater raskt. 

Copyright © 2024 - Smartere Utdanning AS