Her kan du få (GRATIS) din egen digitale arbeidsbok slik at du kan Manifestere Drømmelivet ditt: 
Arbeidsbok Manifestering
Legg inn din epost under for å få den GRATIS tilsendt på mail nå:
Jeg bekrefter at Smartere Utdanning AS kan sende meg epost/ relevant informasjon slik beskrevet i  personvernerklæringen.

Dette inneholder arbeidsboken:

Daglig praktisering

Når du skal jobbe med manifestering, så er daglig praktisering den enkleste og beste måten å manifestere på. Her har jeg laget en arbeidsbok du kan bruke hver dag for å manifestere drømmelivet ditt. 

Blokkeringer

En av de største årsakene til at du ikke klarer å manifestere, er indre blokkeringer. I denne arbeidsboken kan du jobbe med å identifisere det som er dine indre blokkeringer, og snu dem slik at manifesteringen får bedre. 

Takknemlighet

Takknemlighet er et viktig redskap for å lykkes med manifestering, og via å SKRIVE ned hva du er takknemlig for hver dag, så vil du kunne tiltrekke deg det du ønsker deg raskere og bedre. 

16 siders arbeidsbok

  • 16 sider: Her får du en 16 siders arbeidsbok du kan bruke daglig til å manifestere drømmelivet ditt. 
  • 7 steg: Du får 7 steg som er viktige for manifesteringen din, og hele arbeidsboken bygges rundt disse stegene. 
  • Manifesteringsmål: Du starter med å sette deg 5 store manifesteringsmål for de neste 12 månedene
  • Identifisering: Deretter identifiserer du hva du synes er lett eller vanskelig å manifestere. 
  • Blokkeringer: Du identifiserer hva som er dine indre blokkeringer
  • Snu: Vi snur blokkeringer til muligheter
  • Daglig plan: Du får en 2-siders komprimert daglig plan som du kan følge hver dag fremover. Dette er en av de viktigste tingene du gjør for å manifestere godt og jevnt over tid. Du vil elske å se hva det kan skape for deg. 
Hvem er jeg?
Hey hey... Jeg er Rachel Wilmann, og jeg har jobbet på fulltid med dette siden 2010, men har vært interessert i, og opptatt av manifestering siden jeg var lita jente. Vi hadde spirituelle sirkler allerede i tenårene, og nå har jeg utviklet et konsept som gjør at manifestering er vår vei rett inn til universet. 

Etter over 13.000 (tolv tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av manifestering, spiritualitet, mental trening, terapi, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim.

Jeg er stolt mamma til fineste Elisabeth på 21 år, og jeg er enda stoltere over at hun har vokst seg opp til å bli en utrolig trygg, solid og stødig jente. Hun er hovedårsaken til at jeg startet mitt eget firma for mange år siden.  

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet Norges Største Selvutviklingsplattform, og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett. 

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt over 12.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind på Manifestering hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt, og ikke minst: Jobbe med deg jeg ELSKER! 
Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2023 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.

Powered By ClickFunnels.com