Spørsmål:
tlf. 913 66 999
Skolen for deg som vil hjelpe andre
Hjerteakademiet er en skolen hvor vi utdanner deg slik at du kan hjelpe andre mennesker. 
Når du er ferdig, så har du det du trenger for å kunne jobbe som terapeut, enten online eller offline. Du vil kunne hjelpe "alle" mennesker uansett hvor de står i livet sitt, og du vil få tittelen Helhetsterapeut når du er ferdig utdannet hos oss.
.
.
.
.
.
La 2022/23 bli ditt beste år! 
Om skolen:
Hjerteakademiet er en skole hvor du utdanner deg til å bli helhetsterapeut. Gjennom en rekke behandlingformer, får du de beste teknikkene for å skape det beste resultatet for dine pasienter og kunder.

Vi har meget gode resultater med de behandlingsformene du får på Hjerteakademiet. 
De passer veldig godt sammen, og har en perfekt synergi. Derfor får pasientene dine raskere resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker hurtig og godt.
  •  Vil du utdanne deg til å bli en dyktig terapeut slik at du kan hjelpe andre mennesker raskt og effektivt?
  •  Er du allerede coach, sykepleier eller annen terapeut, men ønsker å hjelpe mennesker på en mer effektiv og skånsom måte som virker?
  •  Drømmer du om å hjelpe andre mennesker slik at de kan ha det fysisk og mentalt bra? Hvor de kan få hjelp til vond rygg, depresjoner, få økt energi, vekttap, mere livsglede, redusere angst og mye mer?!
  •  Ønsker du å ha et liv med en dypere mening hvor du hjelper andre mennesker til å få et liv de elsker?

Det beste av alt, er at du underveis i skoleåret også får jobbet med deg selv på et helt nytt nivå. Det vil gi deg masse bonuser slik som bedre selvfølelse, en friskere kropp, du føler deg fantastisk, får bedre humør og mer overskudd. Les og hør hvilke flotte erfaringer andre terapeuter har om Hjerteakademiet.

Vil du være en dyktig terapeut, ha masse pasienter, OG få det livet du elsker?

Hos oss har du muligheten til å utdanne deg til en dyktig terapeut, innenfor mange behandlingsområder. På Hjerteakademiet lærer du behandlingsformer som vil gi pasientene dine raske og gode resultater, basert på effektive teknikker og metoder, som du kan lese mer om lenger nede på siden. Etter avlagt eksamen oppnår du tittelen Helhetsterapeut, medfølgende et diplom som bekrefter din skolegang.

Hjerteakademiet er godkjent av NLH (Norges Landsforbund for Homeopraktikere). Det er en av landets største organisasjoner innen alternativ behandling. De jobber for å fremme bransjen vår, og har blant annet sørget for at som behandler så får du momsfritak på en del behandlinger.

Ønsker du å utdanne deg til terapeut? Hvorfor vente? Gjør noen med drømmen din I DAG!
Hjerteakademiet går over nett med Live Webinarer (konferanse på nett), 2 undervisningstreff i Trondheim (à 2 dager hver). Når vi treffes, så trener dere de ulike teknikkene på hverandre slik at du får kjenne på hvordan det virker på deg. På Live Webinar møtes vi på nett jevnlig. I tillegg vil du få en del undervisning på nett via moduler på egne kurssider for deg som student. Da kan du se gjennom videoene og ta læringen flere ganger, i ro og mak hjemme.
Hvordan bli en profesjonell og dyktig terapeut?
Du vil få det du trenger i forhold til hvordan du skal lykkes som terapeut. Det finnes utrolig mange dyktige terapeuter, men få vet hvordan de skal lykkes i å nå ut til pasientene sine. Hvordan skal du kunne hjelpe andre mennesker om dem ikke vet om at du eksisterer? Utviklingen innen markedsføring går i rasende fart, og det gjelder å få med seg hvor og hvordan du skal nå kundene dine. På Hjerteakademiet får du oppdatert informasjon og læring slik at du er best mulig rustet til å leve av drømmen din på en god måte slik at du får ditt drømmeliv.

Det er mange aspekter som er viktige i tillegg til terapiformene, slik som:

  •  Økonomi
  • Hvordan bygge egen bedrift
  • Hvordan fremstå som en profesjonell og dyktig terapeut?
  • Etikk og moral
  • ​Hvordan bygge seg selv opp slik at du kan hjelpe andre mennesker best mulig

Alt dette blir selvfølgelig også dekket på akademiet. Erfaring viser at det finnes mange dyktige terapeuter, men de vet ikke hvordan de skal kombinere behandlingen de gir til pasientene med å bygge opp en god business.
Se full oversikt over alle behandlingsformene på Hjerteakademiet lenger ned på siden. 

Før du kan melde deg på Hjerteakademiet, så må vi sjekke om vi er riktig for deg, og om du passer sammen med oss. Det er særdeles viktig at vi sørger for at vi er en god match for hverandre, så derfor tar jeg ikke inn noen jeg ikke har snakket med på forhånd. 

Jeg anbefaler deg å booke en helt uforpliktende samtale med meg, så tar vi en prat for å finne ut om du er en riktig kandidat for Hjerteakademiet:

Du kan også bare ringe meg på tlf. 913 666 999
eller send meg en melding/ mail:

Hjerteakademiet er en skole hvor du utdanner deg til å bli terapeut. Gjennom en rekke behandlingsformer, får du de beste teknikker for å skape det beste resultatet for dine pasienter og kunder
Vi har meget gode resultater med de behandlingsformene du får på hjerteakademiet. De passer veldig godt sammen, og har en perfekt synergi. Derfor får pasientene dine raske resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker med hurtige og gode resultater.
Behandlingsformer:
Hypnoterapi
Hypnoterapi kan brukes for nesten alt slik som Røykeslutt, Vektreduksjon, Søvnproblemer, Selvtillit, Angst, Fobier, Personlig utvikling m.m
I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt. Vanligvis opererer det bevisste og det ubevisste sinn uavhengig av hverandre. Bevisste ønsker og tanker, som er relatert til sanntid (nå), vil ofte være i konflikt med de ubevisste prosessene som er basert på glemte erfaringer og dyptliggende instinkter.

Som et resultat vil disse to sinnene ofte være i konflikt (du ønsker å slutte å røyke, men får det ikke til). Jo mer vi klarer å bringe det bevisste og det ubevisste sammen om felles tanker og ønsker jo større er sjansene for å oppnå det vi ønsker (9 av 10 slutter å røyke hos oss).

Når disse to sinnene er i "kontakt" vil tanker, følelser, ønsker og minner lettere kunne flyte fra det bevisste til det ubevisste, slik at vi kan få fordelaktige endringer til å skje, og fra det ubevisste til det bevisste, slik at vi lettere kan erindre ting som er relevant for vår sinnstilstand, eller finne en måte å løse konflikter som har dukket opp.

Det er selvsagt ikke mulig å føle hypnose, fordi begge våre sinnstilstander gjør det de vanligvis gjør. Under hypnose gjør de imidlertid det samme til samme tid. Man er fremdeles bevisst sine tanker, men man er aldri bevisst den ubevisste prosessen. Derfor føles det nesten som helt normalt å være i hypnose, man er bare svært avslappet.
Når ditt bevisste og ubevisste sinn drar i samme retning, er det så mye enklere å få til endringer, enten det dreier seg om spisevaner, røykeslutt eller andre områder.
EFT nivå 1 (emotional freedom tecknique)
EFT nivå 1 er for alle som ønsker å benytte seg av dette flotte verktøyet enten på seg selv, eller på familiemedlemmer, venner eller beskjente. EFT er basert på en revolusjonerende ny oppdagelse, som bryter med vanlige oppfatninger innen tradisjonell psykologi. Det baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energi-flyt.

Bemerkelsesverdig ofte lindrer EFT symptomer, ved hjelp av en utradisjonell (lett) banking med fingrene på en serie punkter på kroppen. Disse punktene korresponderer med akupunkturpunkter på energimeridianene. Der det finnes en ubalanse, finnes det en korresponderende blokkering av energiflyten gjennom meridiansystemet.

EFT (Emotional Freedom Techniques) produserer positive forandringer ved nær sagt alle problemrelaterte følelser, sammen med mange fysiske tilstander. EFT er raskt og effektivt, og enkelt nok til at alle kan lære seg dette. Alle klienter får en personlig tilpasset veiledning som de kan bruke selv etter behandlingen.

De fleste energiske ubalanser blir helt eller delvis fjernet i løpet av kort tids praktisering av denne prosessen. Noen tilfeller krever imidlertid en noe lenger behandling, som klienten selv blir lært opp til.
EFT nivå 2
EFT nivå 2 er for den som ønsker å jobbe profesjonelt som terapeut, og ønsker å benytte denne terapiformen på sine pasienter. Rachel er sertifisert til å utdanne andre terapeuter i denne behandlingsformen via Norges EFT forbund.
Mental Trening
For å jobbe som terapeut, så må du være mentalt sterk selv også. Derfor jobber vi med hvordan du kan bli sterkere i ditt eget hode og din egen kropp som er superviktig om du skal jobbe med andre mennesker. 
Intuisjon
De beste terapeuter kan å bruke egen intuisjon slik at du kan jobbe med kunden/ pasienten på best mulig måte. Derfor jobber vi aktivt for at du skal styrke din intuisjon. Vi jobber med å lese energifeltet til pasienten. Det ligger enormt med informasjon rundt hver enkelt av oss, og vi kan trene oss til å "lese" hva som ligger der, og hvordan vi kan benytte oss av det for å få et bedre resultat for kunden vår. Når vi klarer å bli god på å "lese" informasjonen i energifeltet, så vil vi også klare å ha et bedre samspill med pasienten slik at han oppnår et bedre resultat. 

Vi jobber med å lese energifeltet til pasienten. Det ligger enormt med informasjon rundt hver enkelt av oss, og vi kan trene oss til å «lese» hva som ligger der, og hvordan vi kan benytte oss av det for å få et bedre resultat for kunden vår. Når vi klarer å bli god på å «lese» informasjonen i energifeltet, så vil vi også klare å ha et bedre samspill med pasienten slik at han oppnår et bedre resultat raskere.
RAW Healing
Dette er det nyeste og råeste som finnes av Healing. Jeg fikk lastet ned første del av denne healingformen for noen år siden. Siste del kom i oktober 2011 da jeg var i Sedona, USA. Klientene mine som har fått denne healingen sier at det er noe nytt og mektig som skjer med dem.


RAW Healing bærer i seg lys og informasjon. Det betyr at under behandlingen kan det komme informasjon til deg (direkte eller via terapeuten). Du får den healingen som er riktig for akkurat deg.
Dette er det nyeste og råeste som finnes av Healing. Jeg fikk lastet ned første del av denne healingformen for noen år siden. Siste del kom i oktober 2011 da jeg var i Sedona, USA. Klientene mine som har fått denne healingen sier at det er noe nytt og mektig som skjer med dem.


RAW Healing bærer i seg lys og informasjon. Det betyr at under behandlingen kan det komme informasjon til deg (direkte eller via terapeuten). Du får den healingen som er riktig for akkurat deg.
EFT Power
I 2011 fikk Rachel en ny innsikt i årsakene til traumer. Denne nye innsikten var å jobbe med rotårsaken og barnet i oss på en helt ny måte slik at vi kan ta oss med tilbake til kjernen til problemet vi sliter med. Teknikken er en videreutvikling av EFT, og den er satt sammen med alle de andre teknikkene, og fungerer på en utrolig kul måte. Når vi bringer frem barnet i oss, kommer det opp andre følelser enn de følelsene vi har i dag.

Når vi har blitt voksne, tenker vi ofte for logisk på ting. Når vi er barn, spiller derimot følelsene en større del av oss. I EFT Power tar vi kontakt med de opprinnelige følelsene våre, og behandler deretter. EFT Power er lett å bruke, og er en "skånsom" behandlingsmetode. Den siste samlingen er satt av til å trene masse fordi dette oppleves av mange terapeuter som den beste behandlingsformen "ever"! 

Flere psykologer har kommet til Rachel ene og alene for denne teknikken, og de priser både skånsomheten og effektiviteten i teknikken. Kult, hva?!

Business-teori og markedsføring
Det finnes SÅ mange dyktige terapeuter, men fåtallet vet hvordan de skal nå ut til kunden på en god og profesjonell måte. Her får du innføring i hvordan du kan lykkes med å nå dine kunder lettere, og hvordan du kan skape din egen business og faktisk leve av å hjelpe andre mennesker.

Kosthold
Grunnlaget for god mental helse har bakgrunn i hva vi har opplevd i livet vårt gjennom hendelser, erfaringer og tanker. Mange glemmer at kosthold har en vesentlig plass for hvordan vi klarer å forvalte våre tanker og for hvordan vi har det. Gjennom å veilede kundene våre til å forbedre kostholdet sitt, så vil de oppnå større og raskere resultater enn om vi ikke tar med kosthold. 
Herlige damer som har gått på Hjerteakademiet:
Så kjære, nå har jeg delt mange gode argumenter for å hjelpe deg til å velge deg et bedre liv. Vurderer du
fortsatt frem og tilbake? Så les hva herlige damer sier om Hjerteakademiet: 

Trude Fosse

Hjerteakademiet har vært mitt beste år ever pga det har gitt meg mulighet for å være sammen utrolig dyktige lærere, og å være sammen med mennesker som heier på meg og hjelper meg til å ha tillit, tro på meg og mitt potensiale, og takknemlighet for å ha lært de fantastiske behandlings teknikker slik at jeg nå hjelper mennesker med å fjerne emosjonelle blokkeringer som har hindret de i å leve livet på en god måte. Og det er fantastisk å oppleve og se at kunden/ klienten kommer raskt i mål. Tusen takk Hjerteakademiet.

Helhetsterapeut og NLP coach, Kongsvinger

www.metashelhetsterapi.no

Vilde Valli

Hjerteakademiet er den skolen hvor du virkelig utvikler deg som person, terapeut og medmenneske. Vil du ha et bedre liv, og hjelpe andre samtidig? Da er dette skolen for deg.

Follo Helhetsterapi, Ski

Siril Grude

Hjerteakademiet har vært mitt beste år ever pga det har gitt meg mulighet for å være sammen utrolig dyktige lærere, og å være sammen med mennesker som heier på meg og hjelper meg til å ha tillit, tro på meg og mitt potensiale, og takknemlighet for å ha lært de fantastiske behandlings teknikker slik at jeg nå hjelper mennesker med å fjerne emosjonelle blokkeringer som har hindret de i å leve livet på en god måte. Og det er fantastisk å oppleve og se at kunden/ klienten kommer raskt i mål. Tusen takk Hjerteakademiet.

Helhetsterapeut og NLP coach, Kongsvinger

www.metashelhetsterapi.no

Betaling

Utdannelsen koster kr. 89.000,- for hele skoleåret.

Når du melder deg på, så må du betale et ikke refunderbart depositum på kr. 5.000,- Her får du muligheten til å betale alt på en gang, eller delbetale.

Deretter får du 2 faktura på resterende beløpet. 
Faktura #1 betales 1.august. Dersom du melder deg på etter det, så får du faktura på første innbetaling med 3 dagers betalingsfrist. Og første innbetaling må være betalt innen skolestart. 

Slik foregår betalingen: 
Depositum kr. 5.000,- betales ved påmelding. Det er bindende påmelding. 
Faktura #1 kr. 40.000,- betales innen 1.august
Faktura #2 kr. 44.000,- betales innen 1.november
Totalt kr. 89.000,-

Om du ønsker å betale alt i ett, så vil du få ytterligere 5% rabatt på hele skolesummen, og da sender du en melding til Rachel på wilmann@rachelwilmann.no, og du får tilsendt faktura for hele skolesummen. I tillegg får du tilgang til portalen med en gang hvor du kan starte med å forberede deg. Her ligger det en del ting som du kan starte å sette deg inn i. 

Om du ønsker delbetaling som går ut over denne betalingsordningen, så sender du en forespørsel til Rachel på mail wilmann@rachelwilmann.no
Det vil komme på ekstra 5% pr. år du evt. velger å delbetale. Max 2 år delbetaling er tilgjengelig. 

Et lite knippe av tidligere studenter på Hjerteakademiet:

Slik foregår utdanningen:

Nett-Samling #1

Oppstart Mandag 5.september 2022 - Kl. 9-11 på Zoom (videokonferanse på nett). 

Vi kick-starter utdanningen med 2 timer på Zoom hvor vi presenterer hverandre. 
Alle Zoom-møtene vil bli tatt opp, og du kan se dem i ettertid inne i kursportalen. De blir lagt ut 48 timer etter møtet. 
Jeg vil dele dere inn i grupper hvor dere får muligheten til å jobbe sammen gjennom skoleåret med de ulike temaene/ teknikkene du lærer i skoleåret. 

Du får tilgang til Modul 1 - Intuisjon

Nett-Samling #2

Mandag 26.september 2022 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp det aller første temaet på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #1 som går på intuisjonen din. Vi snakker om hvordan du kan bruke intuisjonen i hverdagen din, samt hvordan du skal bruke det på dine pasienter. Du lærer konkrete teknikker som gjør at du utvikler din egen intuisjon. Det er både moro og kult. 

Du får tilgang til Modul 2 - RAW Healing

Nett-Samling #3

Mandag 17.oktober 2022 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 2 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #2 som går RAW Healing. Vi snakker om hvordan du kan bruke RAW Healing på deg selv, familien din i hverdagen din, samt hvordan du skal bruke det på dine pasienter. Du lærer en konkret fremgangsmåte som gjør at du vet eksakt hva og hvordan du skal utføre healingen. 

Du får tilgang til Modul 3 - EFT nivå 1

Nett-Samling #4

Mandag 7.november 2022 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 3 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #3 som går på EFT nivå 1. Vi snakker om hvordan du kan bruke EFT på deg selv og familien din. Du kan ikke bruke EFT på pasienter enda, for du må ha EFT nivå 2 for å gjøre det, og det kommer litt senere. EFT er en superkul teknikk, og jeg gleder meg til du får kjenne på hva det gjør med deg.

Du får tilgang til Modul 4 - Mental Trening

LIVE-Samling #1

Tirsdag + Onsdag 15-16.november 2022


På denne samlingen kommer vi til å gå gjennom det du har lært så langt, og dere vil få muligheten til å praktisere på hverandre. Det vil bli en meget verdifull erfaring, og på denne samlingen vil vi bli veldig godt kjent, og som regel må du regne med både latter og tårer. Jeg gleder meg allerede til å treffe deg, og forhåpentligvis klemme deg (om forholdene tillater det). 
Jeg vil komme tilbake til lokasjon, men det vil bli sentralt i Trondheim. 

Nett-Samling #5

Mandag 28.november 2022 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 4 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #4 som går på Mental Trening. Vi snakker om hvordan du kan og bør bruke mental trening på deg selv for å bli sterkest mulig. Det er superviktig for å hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag. Jeg har stor tro på Walk the talk, og da må vi som terapeuter går foran som et godt eksempel for våre kunder og pasienter. 
Dette er siste samlingen før jul, og vi tar felles juleferie. Det trenger vi etter en innholdsrik og hektisk høst med masse læring.

Du får tilgang til Modul 5 - EFT nivå 2

Nett-Samling #6

Mandag 9.januar 2023 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Dette er første samling etter jul, og vi tar opp tema 5 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #5 som går på EFT nivå 2. Nå kan du begynne å bruke EFT på pasientene dine, og dette er et supersterkt verktøy, og må behandles forsiktig. 

Du får tilgang til Modul 6 - Hypnoterapi

Nett-Samling #7

Mandag 30.januar 2023 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 6 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #6 som er hypnose og hypnoterapi. Dette er en innføring i hypnose, og det legger blant annet grunnlaget for EFT Power som du får senere. Du får ikke en fullverdig hypnoterapiutdannelse, men du lærer det grunnleggende for å utføre hypnose på dine pasienter. Du vil også lære hvordan du kan lage dine egne personlige hypnosefiler til dine pasienter som kan hjelpe dem å få enda bedre resultater. 

Du får tilgang til Modul 7 - BusinessTeori

Nett-Samling #8

Mandag 20.februar 2023 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 7 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #7 som er business-teori. Det er så viktig at du lærer hvordan du skal jobbe profesjonelt som terapeut, og gjennom denne samlingen, så lærer jeg både hvordan du finner kundene dine, og hvordan du bygger en bærekraftig business. Du får tilgang til en del av dette mye tidligere i utdanningen, men på denne samlingen vil jeg gå skikkelig godt gjennom det slik at vi sørger for at du lykkes best mulig. 

Du får tilgang til Modul 8 - EFT Power (hurra!)

LIVE-Samling #2

Tirsdag + Onsdag 14-15.mars 2023

På denne samlingen kommer vi til å gå gjennom det du har lært gjennom hele utdannelsen din, og dere vil få muligheten til å praktisere på hverandre også på denne samlingen. Det som er mest kult, og som vi skal ha størst fokus på, er EFT Power. Jeg vil sette dere sammen i grupper, og dere vil få praktisere på hverandre. Her vil du både kjenne og føle hva dette gjør for deg. 

Jeg vil komme tilbake til lokasjon, men det vil bli sentralt i Trondheim. 

Nett-Samling #9

Onsdag 29.mars 2023 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 8 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #8 som er EFT Power. Hurra, og endelig får du det som er det kuleste og beste på hele utdanningen. Årsaken til at vi venter med dette nesten helt til slutt, er at du trenger de andre teknikkene på plass før du lærer denne teknikken som er både enkel og supereffektiv. Jeg lover deg, at både du og pasientene dine vil elske denne. Den jobber skikkelig godt i dybden, og den gir deg en veldig god mestringsfølelse. 
Vi setter sammen alt du har lært, og pakker det sammen til en teknikk. 
De fleste teknikkene gir kun 70% resultat når de brukes enkeltvis, men denne gir over 95% resultat når du setter sammen alt i en. Dette er skolens kinderegg - de lux!! Altså platinum-utgaven av alle behandlingsteknikkene, etter min mening. 

Du får tilgang til Modul 9 - Kosthold

Nett-Samling #10

Mandag 17.april 2023 - Kl. 9-10:30 på Zoom. 

Vi tar opp tema 9 på skolen, og jeg gjennomgår det du har lært i modul #9 som er kosthold. 
Jeg har testet tusenvis av pasienter, og dersom jeg i tillegg snakker med dem om kosthold og hva som gir/ tar energi, så får de både bedre og raskere resultater enn om dem ikke har fokus på det. Bare tenkt deg dette: Hvordan skal en person få det bedre i livet sitt, ta bedre valg etc, dersom hun hele tiden pakker i seg masse sukker. Hun vil få et blodsukker som svinger veggimellom, og det vil bli mye større utfordringer å ta gode valg for seg selv. Derfor "må" vi også ta for oss kosthold. 

Nett-Samling #11 - EKSAMEN

Mandag 8.mai 2023 - Kl. 9-9:30 på Zoom. 

Dette er den aller siste samlingen vår, og her skal vi ha eksamen. Du må ha minimum 70% for å stå, men det vil du klare utmerket om du følger med gjennom skoleåret. Eksamen er på nett, og du får 3 timer på deg. Vi innleder med en liten pepp-talk, og kl. 09:30 starter eksamen. 

Om du mot formodning ikke kan ta det denne datoen, så si fra så snart som mulig, og vi avtaler et annet tidspunkt til deg, men dette er kun ved særtilfeller, og dersom du evt. ikke får fri fra jobb eller lignende. Du må evt. søke om en utsettelse. 

Har du spørsmål, eller vil snakke med meg før du tar en avgjørelse om å bli med, så ta kontakt. 

Jeg er tilgjengelig på mail, Messenger og på telefon!

Om du er usikker, eller om du har noen spørsmål som du ikke hvar fått svar på her, så ta kontakt. Ring meg, eller send en melding slik at vi kan snakkes. Om jeg ikke tar telefonene, så MÅ du legge igjen melding om at jeg skal ringe deg slik at jeg ikke tror at det er telefonsalg, hehe. Du kan også sende meg en melding på Messenger eller mail: wilmann@rachelwilmann.no
Max 20 plasser ledig. 

Dette sier Liss og Anita om Hjertekademiet
(de er ferdige med grunnutdanningen våren 2022)

Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 12.000 (tolv tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 18 år som bruker mye av tiden  med å være aktiv, være med venner og ha det gøy. 

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 12.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Din Mentor og lærer: Rachel Wilmann
Har du spørsmål? Ring meg gjerne på 913 66 999
Copyright © 2022 - Smartere Utdanning AS