Skap en livsvarig endring
som vil gjøre deg mer lykkelig og fornøyd med livet ditt!

HIMMELportalen er åpen for deg!
Stig på, og du vil kunne utvikle deg selv, tankens kraft og din spiritualitet gjennom
Hypnose, Intuisjon, Meditasjon, Manifestering, Egenutvikling og Livsglede

Hva er HIMMELportalen?
HIMMELportalen er et medlemsskap hvor jeg skal være din spirituelle mentor gjennom hele året. 
Etter å ha hatt over 12.000 en-til-en-timer, så ser jeg at behovet for å utvikle oss sammen er stort. 
Du vil få ukentlig inspirasjon rett i innboksen din!
Du vil få en medlemsportal med masse godsaker!
Du vil få en månedlig meditasjon som vil hjelpe deg å vokse spirituelt og som menneske!
Du får alle meditasjonene fra MeditasjonsChallengen inn i portalen!
Dette får du:
Hypnose
Tøffere enn toget...
Jeg vil gi deg ulike meditasjoner som har spesielle og helt unike teknikker fra hypnosens verden slik at vi får raskere og bedre resultater. Vi jobber oss dypere inn til det ubevisste sinnet ditt (der din begrensninger sitter), og når bedre "inn"!
Intuisjon
Bruk tankens kraft
Du vil få ulike intuisjonsøvelser som vil hjelpe deg å bruke magefølelsen i hverdagen din. Her vil vi jobbe med det grunnleggende, men du vil også få noe å bryne deg på gjennom året. Elsker å bruke magefølelsen for å ta de riktige beslutningene i livet!
Meditasjon
Månedlige meditasjoner
Du vil hver måned få en ny og kraftfull meditasjon med ulike tema, slik som tankens kraft, spiritualitet, manifestering etc. 
I tillegg vil alle meditasjonene fra MeditasjonsChallengen bli liggende i portalen til deg!
Manifestering
Manifestering er rått
Vi vil jobbe med manifestering og tankens kraft i portalen vår, og du vil få muligheten for å lage deg noen gode superrutiner som virkelig vil kunne gi deg akkurat det du ønsker å tiltrekke deg (økonomi, helse, kjærlighet og jobb). 
Egenutvikling
Bli den beste utgaven av deg selv
Du vil få motivasjon, inspirasjon og ulike teknikker som vil hjelpe deg med å bli din beste venn og sjef i ditt liv. 
Livsglede
Positivitet er undervurdert
Yes, du vil havne i en gruppe som vil jobbe for at du skal være glad og lykkelig i livet ditt. KMM (kos med misnøye) vil vi jage bort, og så vil vi ønske velkommen til gode og positive hverdager!
Her er alt du får når du bli medlem i dag:
Online Medlemsportal
Ukentlige inspirasjonsmailer
Lukket facebookgruppe
Jevnlige spørretimer
Månedlige lydfiler
Gratis Challenger
Start i dag, og få en superpris
PS: Prisen DIN blir låst selv om prisen øker i fremtiden!

Her får du en sniktitt på innsiden av portalen:

Her får du testkjøre et par av lydfilene som er i portalen:

Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 12.000 (tolv tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 18 år som bruker mye av tiden  med å være aktiv, være med venner og ha det gøy. 

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken + HIMMELportalen
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 12.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2023 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.