- 6 ukers OnlineKurs -
Bygg en lønnsom online (eller offline) Helsecoach-Business på kun 45 dager!

Bli sertifisert helsecoach hvor du kan tjene til livets opphold med å jobbe med drømmen og hobbyen din!

Begynner det å krible i kroppen med tanke på å kunne være online helsecoach?
Jeg har utviklet en steg for steg for steg METODE som viser deg EKSAKT hvordan du coacher folk på nett som Helsecoach på 6 uker!
Dette vil du lære på Nettkurset:
Du vil få en konkret steg for steg metode som viser deg hvordan du kan coache kunder på nett.
Jeg skal dele med deg alt du trenger på et konkret coachingprogram som går over 6 kundetimer. Her får du oppskrift på hva du skal si/ spørre kundene dine om på hver eneste time.
Du vil få mange verktøy som viser deg som coach hvordan du kan jobbe konkret med kundene dine.
Jeg viser deg ulike verktøy, og hvordan du skal jobbe med kundene dine på hver eneste kundetime slik at du ikke trenger å lure på hva du skal spørre kunden din om.
Du vil få business-trening slik at du lærer hvordan du kan leve av businessen din.
Du får vite HVOR og HVORDAN du finner kundene dine slik at du kan tjene penger på jobben din!

Her vil du lære hvordan du kan bruke dagene dine på å motivere andre til et sunnere og mer lykkelig liv samtidig som du lever godt av det!

Programmet er satt sammen på en optimal og proff måte. 
Vi mennesker er forskjellige, men vi har felles reaksjonsmønster. Etter årevis med feiling og testing har jeg funnet den optimale kombinasjonen slik at kundene dine får fantastiske resultater på 6 coachingtimer. 

Via dette programmet lærer du eksakt hva du skal si på hver eneste time, hva du skal gjøre og ikke minst, hvordan du skal jobbe med kundene dine slik at de når målene sine. Du kan faktisk være kliss ny til coaching, og fremdeles få resultater med kundene dine, og det er fordi du får en steg for steg oppskrift og fremgangsmåte til hele coachingprosessen. 

Modul 1

Du jobber med å finne rotårsaken til kunden, og lager en konkret fremdriftsplan.

Modul 2

Dere jobber med prokastinering, selvsabotasje og hvordan kunden skal endre seg.

Modul 3

Du lærer nøkkelfaktorene til hvorfor kundene ikke får resultater, og får ulike verktøy for å hjelpe dem.

Modul 4

Her hjelper du kundene med å bygge selvtilliten og selvfølelsen for å få endret liv

Modul 5

Du lærer hvordan du skal få kunden til å håndtere utfordrende situasjoner.

Modul 6

Her gir du kunden verktøy til hvordan skal jobbe fremover, og du tilbyr videre jobbing med deg.

Hva er HelseCoach-kurset?

Dette er Norges første og eneste onlinekurs som viser deg eksakt hva og hvordan du skal jobbe steg for steg som HelseCoach på nett med kundene dine over 6 uker. Du får en oppskrift og fremgangsmåte som viser tydelig hva du skal si, gjøre og hvordan jobbe med kundene dine på hver eneste time. Du kan starte med å ta imot testkunder allerede etter første uka. 

Hvilke kunder kan jeg hjelpe gjennom HelseCoach-kurset?

Du kan hjelpe alle folk som har en eller annen utfordring i forhold til egen helse. Det kan være stress, angst, kosthold, vektreduksjon, sove bedre, få mer energi, nå målene sine og masse mer. Du hjelper folk å få en bedre livsstil. Visste du forresten at over 70% av de tingene vi får til legen for, er livsstilsutfordringer? Det vil si at det er ting vi aktivt kan gjøre noe med fordi det handler om måten vi lever livene våre på. Under pandemien har dette økt, og det er et brennende behov for oss helsecoacher. 

Når starter HelseCoach-kurset?

Vi starter offisielt onsdag 12.oktober, men du vil du få innlogging og tilgang til kurset nå! Vi starter med en kick-off inne i den lukkede facebook-gruppen vår som du også vil få tilgang til tidlig onsdags morgen (så følg med i innboksen din). 
Kick-off vil være online fra 11-12:00. Om du ikke kan være med live, så vil opptaket ligge inne i gruppen til deg slik at du kan se det senere. 

Last ned undervisningsplanen her:

Hvordan foregår HelseCoach-kurset?

Du får aller første modul , og deretter får du en modul i uken i 6 uker fremover. Hver modul inneholder ulike lydfiler, pdf-dokumenter, word-dokumenter, actionsteg og praktiske og motiverende oppgaver og fremgangsmåter. 

Enn om jeg trenger hjelp underveis i HelseCoach-kurset?

Du får tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor vi har spørredag og/ eller LIVEsending (varierer litt) hver onsdag mellom 11-12, og her kan du spørre om alt du lurer på gjennom alle de 6 ukene kurset varer. 
Spørretimen er skriftlig inne i gruppen, og LIVEsendingene er facebook-sendinger inne i den lukkede gruppen vår.

Hvor lenge får jeg tilgang til HelseCoach-kurset?

Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke kun en begrenset tilgang. Dette har du så lenge du trenger det. 

Får jeg kursbevis fra HelseCoach-kurset?

YES! Det får du etter at du har fullført kurset. Du får tilsendt et superfint diplom som du kan henge opp på veggen din med innhold av alt kurset inneholder. 

Blir jeg sertifisert etter HelseCoach-kurset?

Jepp. Du kan bli sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS dersom du gjennomfører en online test hvor du beviser at du kan og har forstått innholdet som du lærer i kurset.

Vil jeg lykkes som HelseCoach?

Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt det du trenger, og dersom du jobber godt og langsiktig over tid, så er kursinnholdet utført og testet på tusenvis av mennesker, og de som får dette programmet får veldig gode resultater. Det er opp til deg, men vi har utdannet mange terapeuter gjennom Smartere Utdanning på ulike utdannelser som jobber på deltid/ fulltid som coacher.
It´s up to you, men du får det du trenger for å bygge din coachingbusiness.  

Ditt ansvar gjennom HelseCoach-Utdannelsen:

Dette kurset er et aktivt online studium basert på "learning by doing", og at du tar fullt ansvar for egen læring. Du er selv ansvarlig for å være aktiv, og for å tilegne deg den læringen du trenger for å få suksess. Du vil få veiledning og oppmuntring i kursperioden, og det er opp til deg å investere tid, energi og stille spørsmål for å få best mulig utbytte av kurset. Om du gjør din jobb, så skal sannelig jeg gjør det jeg kan for å motivere og inspirere deg underveis :)

Hva kan jeg forvente å tjene som HelseCoach?

Folk som har tatt mine onlinekurs har ofte startet både på deltid eller fulltid som coacher etter kurs de har tatt. Det kommer helt an på deg og hvor mye tid du velger å investere, og hvor mye du vil tjene. 
Et lite regnestykke-eksempel: 

Om du får deg kun 1 ny kunde i uken som velger denne coachingpakken á kr. 5000,-, så vil det kunne gi deg kr. 20.000,-/mnd.

Om du får 2 nye kunder i uken, så vil det kunne gi deg kr. 40.000,-/mnd. 
Så du ser, det er opp til deg. 

Selv hadde jeg en inntekt på nesten kr. 900.000,- mitt aller første år som coach og terapeut, og det er selvsagt ikke en lovnad for hva du kan tjene, men en forklaring på hva som er mulig. 

Hvordan er dette HelseCoach-programmet annerledes enn andre program?

Jo, det skal jeg fortelle deg. For det første, så får du en helt konkret oppskrift på hvordan du skal gjennomgå programmet helt detaljert. Det er det absolutt ingen andre som her. Hele metoden er spesialdesignet, og du vil ikke finne noe tilsvarende på markedet.  

Får jeg mer?

Du får mange fantastiske og flotte bonuser i kurset, og disse vil bli levert fortløpende fra kursstart og utover i programmet. Se en oversikt nederst på siden. 

Denne utdannelsen kan gi deg følgende:

 • At du føler deg trygg på å få reelle resultater med kundene dine fordi du får en steg for steg metode til hvordan du skal ha og gjennomføre et helt program med dine kunder
 • At du lærer hvordan du kan jobbe online med klientene dine steg for steg
 • At du får struktur i din coachingbusiness, inkludert hvordan coache kundene fra a til å
 • At du får hjelp til å velge ut din nisje
 • At du får hjelp til ulike kommunikasjonsteknikker slik at du kan lytte og stille de riktige spørsmålene til dine kunder
 • At du kan hjelpe kundene med å ta tilbake kraften i egen tankegang
 • At du kan hjelpe kundene dine til å ta ansvar for egen fremgang og eget liv
 • Gir deg Steg for steg coachingprosesser
 • Å hjelpe kunder til å sette seg mål, og å gjennomføre dem
 • Få hjelp til å velge ut din ideelle klient
 • Få hemmeligheten å tiltrekke deg betalende klienter slik at du får en bærekraftig business
 • Få hjelp til å bli trygg selv
 • Hjelpe kunder til å komme seg gjennom det som har stoppet dem tidligere
 • Lære hvordan du får kundene dine til å anbefale deg videre
 • Lær hvordan du bruker ulike online-verktøy med kundene dine
Jeg er bare så stolt over å kunne presentere disse modulene for deg. Samtidig synes jeg at du som virkelig tørr å satse på deg selv fortjener å få mange ekstra belønninger – helt gratis.
 Du som kjenner meg fra før, vet at jeg elsker å glede andre og deler gladelig av min suksess. Derfor har jeg satt sammen fler kanonbra bonuser, som jeg vet du har bruk for, når du forvandler din drøm om å leve av coaching til virkelighet.
Dette er kanonbra bonuser jeg mener du har bruk for når du tar din drøm om å leve som en coach til virkelighet.
220 supre og nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
220 ekstra spørsmål som er laget til deg som du kan bruke til kundene dine. Det kan du printe ut og ha foran deg når du jobber med kundene dine på nett eller i direkte møter. Her vil du garantert finne noen spørsmål som vil bli dine favoritter. Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på akkurat denne pdf.en, for den er så enkel å bruke. Du vil aldri være i mangel på gode spørsmål til kundene dine. 
Verdi kr. 1 499,-
50 ferdiglagede, kule interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
Denne bonusen er en oversikt over mange ulike interessevekkere du kan bruke for å få tak i kunder på nett. De er ferdig laget, og du kan bare kopiere dem direkte inn i dine annonser ut mot kundene dine. Så slipper du å bruke tid på å vri hjernen din på hva du skal skrive, for vi har laget det helt ferdig for deg. Herlig eller hva? 
Verdi kr. 1 499,-
Hvordan ta imot og ta betalt fra dine første kunder
Her viser jeg deg hvordan du kan få dine første testkunder og ikke minst hvordan du kan ta betalt fra dem. Slik kan du i løpet av kurset kan tjene inn hele kursavgiften din!! Det må klinge vel i beslutningsprosessen for å trykke kjøp? Mange av de som har tatt denne utdannelsen før deg har gått gjennom denne bonusen, og tjent inn kurs-summen allerede etter de første par ukene. Det er jo superkult!
Så om du er en av dem som er ivrige etter å komme raskt i gang, så viser jeg deg hva du skal gjøre for å få dine første testkunder. Min læringsfilosofi er learning by doing, og her setter du det ut i action. I og med at programmet er ferdig laget, så er du trygg på at du leder kunden gjennom et program som virker fra time til time. Du trenger bare å lene deg til oss og det som er ferdig laget for deg.
Verdi Kr. 1 999

For kule coacher: Hvordan Lage Dine Egne VIP-Samlinger
Hvordan du kan lage dine egne VIP-samlinger til dine kunder slik at du kan få enda bedre inntekter til deg, og du kan gi mer verdi til kundene dine.

Verdi kr. 1 499,-

Komplett online test til dine klienter
Denne bonusen er for deg som virkelig vil sørge for å lykkes raskere med med dine klienter. Denne testen gir du klientene dine før første time for å avdekke hvor de har sine hovedutfordringer slik at dere får raskere og bedre resultater. Og det beste er at den er online, og du får tilsendt resultatet via mail. Enkelt og greit. 
Verdi kr. 3 999,-

Alle actionstegene du trenger til alle timene
For at klientene skal få suksess, så er det viktig at de også jobber mellom timene, og hvor kult er det ikke at jeg har laget dette ferdig for deg slik at du bare kan gi det videre til dine klienter. Slik sørger dere for at klientene får raskere resultater fordi de jobber godt mellom timene. 
Verdi kr. 4 999,-

365 dagers SoMe-Plan
Få en hel årsplan med ideer til hva du kan poste på instagram og facebook. Du trenger aldri mer å være i tvil om hva du skal legge ut på sosiale media. Jeg gir deg en komplett idè-plan for absolutt alle dagene i hele året. Kult, hva!

Verdi kr. 2 999,-

5 ferdigskrevne e-poster som hjelper deg med å få de føste (eller flere) betalende kunder
Hvordan får du e-postene dine til å skille seg ut i en overfylt innboks? Og hva skriver du for å folk til å like deg, stole på deg – og ikke minst: ville jobbe med deg? Å finne de rette ordene kan være skikkelig vrient, for ikke nevne tidkrevende(!), spesielt når du ikke har gjort det før.

Derfor har vi hentet inn superdyktige Camilla Hager, leder av tekstbyrået HvabeHager. Hun har jobbet med tekster som dette i 13 år. Med disse 5 ferdigskrevne e-postmalene, som du enkelt tilpasser selv, har hun gjort dette superlett for deg. Slik kan du kontakte potensielle kunder med en gang – og på den måten skaffe (flere) betalende kunder på rekordtid.

Verdi kr. 4 999,-

6 ukentlige gruppe-coachinger hvor du ukentlig får hjelp med alle stegene i CoachingProgrammet
Programmet varer i kun 6 uker, og du får Coaching i 6 uker. Målet er å hjelpe deg best mulig for å lykkes som Coach. Min coachingfilosofi er «Learning by Doing». Derfor vil jeg inspirere deg til å få tak i testkunder slik at du kan starte å tjene penger med en gang. 30% av de som har tatt dette programmet tjener inn hele coachingkostnaden FØR de er ferdige. Jeg vil legge til rette for at du kommer deg godt i gang, og at du tjener penger på jobben din slik at du får friheten du fortjener.
I tillegg får du mulighet for å jobbe sammen med andre coacher som tar dette programmet hvor dere kan hjelpe hverandre opp og frem. Her vil jeg oppfordre dere til å jobbe sammen 2 og 2 (du må ikke, men anbefales for best resultat) for å coache hverandre gjennom programmet slik at du blir sikker og trygg på prosessen og hele programmet. Slik lykkes du mye bedre fordi du selv vet hvordan det kjennes ut å bli coachet på denne måten. En av de enkleste suksessfaktorene er å kjenne selv på kroppen hva en slik utvikling gjør med deg og hva som kreves!

Verdi kr. 28 000,-

2 ferdiglagede giveaway som du kan bruke for å bygge en lønnsom espostliste (en god epostliste = forutsigbar og god lønnsomhet)
Dette vil hjelpe deg med å bygge espostlisten din, og jeg har laget ferdig det du trenger, og du kan bare sette ditt navn på det, og vipps... så strømmer nye og potensielle kunder inn til deg!
Verdi kr. 4 000,-

En eksklusiv og lukket Facebook-gruppe KUN for VIP-medlemmene
Du vil få tilgang til en egen facebookgruppe som er kun for deg som er VIP. Her kan du spørre spørsmål hver dag om det du lurer på gjennom alle disse 6 ukene. Du får hjelp av meg og resten av denne dyktige gruppen som består av andre coacher som er like ambasiøs som deg selv. 
Verdi kr. 14 000,-

En eksklusiv trening i hvordan du kan lage og ha dine egne Gruppecoachinger
Wow: Dette er kult!! Jeg skal lære deg hvordan du kan ha dine egne gruppecoachinger slik at du kan ha flere kunder samtidig. Det er mange fordeler med å ha gruppecoachinger. For det første, så øker du bevissthetsnivået i gruppen. Gruppen lærer mer, og de blir mer fornøyde. For det andre kan du tjene mer i businessen din. Du kan ha flere kunder samtidig som gjør at du får en høyere timespris. 

Mine kunder er veldig fornøyde med gruppecoachinger. For det en kunde lurer på, det lurer også noen andre på. I tillegg føler ofte gruppen et større ansvar når de er i en gruppe (enn når de er kun seg selv). Slik kan alle disse fordelene få kundene til å oppleve å få raskere og bedre resultater. 
Verdi kr. 5 000,-

Markedsføringspakke slik at du kick-starter online-coachingen din
Jeg tilbyr en egen pakke som går 6 uker parallelt med kurset med ukentlig workshop hvor du lærer hvordan du finner din nisje, jobber med forretningsplanen, lager gode annonsetekster, får kunder og får en kick-start på bedriften din slik at du kommer raskt og effektivt i gang. 
Mange som har tatt denne utdannelsen tjener inn kurssummen før de er ferdige med utdannelsen, og det hadde vært supergøy om du også blir en av dem som gjør det. Her kan du virkelig få jobbet godt, og jeg har en superkul plan for disse 8 ukene slik at du kommer skikkelig godt i gang. 

Verdi kr. 28 000,-

40% rabatt ved å bestille i dag!

Betalt alt nå kr. 24.999,-
eller delbetaling fra kr. 903,-/ mnd.

Verdi kr. 134 993,- inkl. kurs på alle bonusene!

Normal pris onlinekurset kr. 40.000,-
+ verdi alle bonusene kr. 94 993,-
= Total verdi kr. 134 993,-

Betal hele kurset nå, og du vil få tilgang til onlinekurset "Helsecoach"

Du vil få tilgang til å se gjennom betalingen og legge informasjon før betalingen går gjennom
Du risikerer ingen ting ved å trykke på knappen!

Her er hva tidligere HelseCoach Studenter 
forteller om programmet!
Her er hva tidligere HelseCoachStudenter 
forteller om programmet!

Jeg har ikke angret et sekund på denne utdannelsen!

Da jeg bestemte meg for å ta utdannelsen, visste jeg veldig lite om online coaching fra før. Jeg hadde mange tanker om hva jeg ville gjøre i fremtiden.
Som fulltidsansatt i barnehage og hjemme i fødselspermisjon med fjerdemann, begynte jeg å drømme om å starte mitt eget foretak igjen..
Rachel hadde et webinar der hun presenterte dette programmet, og da forsto jeg at det var coach jeg ville bli! Jeg har ikke angret et sekund på at jeg tok denne utdannelsen!
Rachel har skreddersydd et program der vi kan begynne å jobbe med klienter med en gang!
Personlig har dette programmet vært helt fantastisk for meg å lære, både mentalt og fysisk! Bedre søvn, mer energi og mye bedre selvfølelse er bare noen av endringene mine.
Takket være Rachel som mentor og akkurat denne utdannelsen hennes er jeg klar til å hjelpe andre å nå sine mål og drømmer i livet!!
Mvh Therese Styve Ngomwww.tsncoaching.com

Jeg fikk testkunder med en gang!

Da jeg i mange år har interessert meg for kost og helse pga egne helseutfordringer og opplevd store positive endringer i eget liv, fant jeg en fantastisk mulighet med denne utdannelsen å kunne hjelpe videre ikke bare meg selv men også andre til bedre helse.
Rachel Wilmann sitt fantastisk helsecoachprogram er helt suverent og unikt.
Jeg fikk ganske snart etter oppstart med utdanningen testkunder. Alle med gode og positive resultater. Disse kundene har så anbefalt meg videre som helsecoach og det siste året har jeg hatt mange med flott resultater med bedring av helsa. Programmets oppbygging og verktøy fungerer supert !
Ved hjelp av denne utdanningen og dette programmet har jeg nærmest fått et nytt liv selv og en meningsfull og givende mulighet til hjelpe andre til bedre helse og livskvalitet også.
Rachel Wilmann som lærer, inspirator og coach er fantastisk kunnskapsrik, hjertevarm og gir og gir og gir av seg selv. Hennes ekthet, utstråling og helhjertede iver har betydd masse for meg. Hun er en mester i å skape tro på hva man kan få til om man vil, er min erfaring.
Møyfrid Guttormsen

Jeg sa opp jobben min og satset!

Både mine kunder og jeg er storfornøyd med programmet.
Som fersking i Coachingbransjen har det vært en stor trygghet å ha et ferdig skreddersydd 6 ukers Coaching Program. Med en ferdig struktur og god oppbygging gjør det meg tryggere som Coach, og jeg er sikker på at jeg kan hjelpe mine klienter på en god og effektiv måte. Et 6-ukersprogram er også perfekt, da det er en overkommelig periode for klienten å holde motivasjon og fokuset oppe.
Anbefaler VikingHelseCoachProgrammet på det varmeste!
Jeg sa opp den faste jobben min og har siden ikke sett meg tilbake! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag uten helsecoachutdannelsen og Rachel. Helsecoachprogrammet er et av mine hovedprodukter, og det er fantastisk å kunne jobbe med kundene over så lang tid og se resultatene de får.
Vennlig hilsen Tine Østby

Jeg har fått tyngden og kompetansen jeg trenger for å leve ut drømmen!

Jeg har tatt både Helsecoach til Rachel, og det har vært livsforandrende for meg!
Før jeg startet med denne utdannelsen var jeg på et sted hvor jeg famlet etter å finne min rette vei. Jeg har alltid visst at jeg ønsker å utgjøre en forskjell gjennom å hjelpe andre mennesker og se sine styrker og sitt potensiale. Rett og slett hjelpe andre å kunne være den beste utgaven av seg selv. Jeg hadde jobbet som faglærer på barne og ungdomsskole i noen år, og jeg er takknemlig for den erfaringen og privilegiet det var. Etter noen år kjente jeg at kroppen rett og slett var utslitt. Utslitt fordi det ikke var snok plass til mine verdier i de rammene og det systemet jeg var pålagt å jobbe i. Jeg ble syk og skjønte at jeg måtte finne en annen vei.

Så dukket Rachels annonse om Helsecoachutdannelsen opp. Jeg ble nysgjerrig, men med et litt skeptisk blikk. En slik mulighet var egentlig akkurat det jeg så etter, men det krevde investering og GUTS. Jeg gikk mange runder med meg selv. Skulle jeg satse og hive meg på dette, eller skulle jeg holde meg i jobben som lærer hvor det var trygt og forutsigbart, men som tappet meg for energi?! Hjertet sa "GO FOR IT", mens fornuften sa "velg det trygge og forutsigbare". Med skrekkblandet fryd valgte jeg til slutt å følge hjertet. Heldigvis! Har ikke angret et sekund!! 
Det har vært en magisk reise. Jeg har ikke bare fått den tyngden og kompetansen jeg trenger for å leve ut drømmen, men jeg har også funnet og utviklet sider av meg selv som lå godt gjemt bak fordommer og gamle mønster som ikke tjente meg.
Hvis du går med en drøm om å hjelpe andre, eller deg selv for den saks skyld, så er virkelig dette verd investeringen! Man får det man trenger, og enda litt til. Rachel gjør virkelig alt hun kan for at hennes coacher skal lykkes! Det beste av alt er at man kan starte som coach med èn gang hvis man ønsker. Programmet er innholdsrikt og enkelt å forstå, og tar deg gjennom steg for steg!  Rachel gjør virkelig alt hun kan for at hennes coacher skal lykkes! FØLG DRØMMEN!
Vennlig hilsen Randi Cesilie Klemetsen

Elsker at dette programmet er så enkelt å forstå!

Jeg har tatt denne utdannelsen gjennom Rachel, og det jeg elsker med akkurat dette programmet, er at det er satt i et genialt steg-for-steg program som gjør det utrolig enkelt å forstå.
Jeg er utdannet sykepleier og terapeut, og har tatt flere coachingutdannelser tidligere, men dette er det perfekte programmet til Livstilsendringer + at jeg fikk hele «systemet» for å hjelpe folk til å få raskere og mer effektive resultater enn tidligere. Jeg har kjent Rachel gjennom mange år, og hun var den aller første som hjalp meg til å slutte «gamlejobben» min og satse fulltid som Gründer, og det er det beste jeg har gjort. Nå hjelper jeg tusenvis av folk som vil ha en positiv endring i livet sitt.
Jeg elsker dette programmet fordi det er så enkelt å følge, og jeg kommer raskt til resultatene.
Mvh Astrid Trondsen
Få tilgang umiddelbart til onlinekurset!Angrerett:

Er du fortsatt engstelig eller usikker på om du bør trykke på kjøpsknappen for å bli med, så tar jeg hensyn til dette. Tar du action nå og gjør jobben, så gir jeg deg 14 dager til å teste ut om Helsecoachutdannelsen inneholder det jeg lover deg. Du får pengene dine tilbake om du ikke får det vi lover deg.

"Dersom "6 ukers Helsecoachutdannelsen på nett» ikke viser meg hvordan jeg kan jobbe på nett med kundene mine, da forstår jeg at jeg vil få full «pengene-tilbake-garanti». Det eneste du må gjøre, er å vise meg hva som ikke virker, og hva som mangler i utdannelsen for at du skal kunne coache kundene dine steg for steg på alle coaching-timene"

Da vil jeg gir deg pengene tilbake!! Som du kan se, all risiko ligger på mine skuldre.... Du trenger bare å ta action!
Det er ikke angrerett på kjøp av digitalt innhold jmf. med angrerettloven. Innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned eller strømmes direkte fra Internett, er unntatt fra angreretten på nærmere bestemte vilkår.
Jeg har laget et supert kurs, så jeg gir deg 14 dagers angrerett dersom du kan vise til at du ikke får det jeg lover deg.

Copyright © 2021 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.