Begynner du å krible i kroppen av tanken på å kunne være COACH for dine medmennesker?
Påmeldingen stenger kl. 24:00 i kveld!
Vi starter utdanningen i morgen, 22.september!
Få 5.000,- i rabatt ved å melde deg på i dag!

Bli med sammen med en fantastisk gjeng som er SÅ klare for suksess sammen med deg!

Du kjenner på både brus av glede og spenning, men samtidig pirker uroen for hvordan du skal klare Å LEVE AV DET... 
DU ER faktisk den FØDTE COACH! Og
Jeg har utviklet HelseCoachUtdannelsen for å hjelpe DEG. Det er en solid oppskrift du kan følge steg for steg - sånn at du når målet om å leve som en suksessfull coach mye raskere. Kurset er basert på mine fremgangsfulle erfaringer etter mange år som coach og ca 10.000 klienttimer. 

Betal fra kr. 1 181,-/mnd.

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.
Husk å lese angrefristreglene nederst på siden!

De beste og råeste BONUSENE ever!!


Vi stenger påmeldingen Mandag 21.September kl. 23:59:
Skulle du ønske du kunne jobbe med å hjelpe andre mennesker til å bli sjef i sitt eget liv?
Er du helt i startfasen og ønsker å videreutvikle deg som coach? Eller trenger du å lære systemer for å få fart på og synliggjøre din allerede eksisterende coahingbusiness?
Jaaaa! Dette gjør meg så ivrig, for nå vil jeg presentere deg for Helsecoachutdanningen: 
 • Tenk på alle timene du har brukt på café hvor du ha lyttet og coachet vennene dine. Nå kan du tjener penger på ditt talent uten å måtte ta en lang og kostbar utdannelse! 
 • Din eksisterende coaching business kan bli synligere og markedsføringen vil føles som en lek og bare være gøy. Du kommer til å lære systemer som jeg har prøvd ut i tusener av klienttimer som gjør at du får et omdømme hvor kundene strømmer til deg. Samtidig som du jobber smart, effektivt, du tjener godt og får friheten du savner.
Den perfekte timingen du har ventet på er nå! Grip sjansen
Det Er Jo Det Du Forteller Dine Klienter 

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.

Husk å lese gjennom angrefristreglene før du melder deg på!

Hva? Selger du en kokebok?
Haha, ikke akkurat....Du får et komplett nettbasert kurs som går over 6 uker. Disseukene vil gi deg en komplett kokebokoppskrift for hvordan du lederdine klienter fra start til slutt. Du vilfå alle hemmelighetenesom jeg vet funkerfor raskt og effektivt bli en suksessfull coach,med superfornøyde klienter. Det er slutt på tiden der klientlistene er glisne og du stresser fordi du ikke får til det du vil.

Etter utdannelsen kan du gå ut å booke klienter med en gang. Flere av mine tidligere kursdeltakere har tjent inn den beskjedne kursavgiften før de er ferdig med kurset! Tenk på det. Tjene penger, mens du 
går på kurs! Samtidig som du løfter andre til nye høyder. WOW,sier jeg. Det er ofte små konkrete endringer som skal til for å gjøre en forskjell. Ta tilhøyre istedenfor venstre kan lønne seg noen ganger. 

Det som er enda bedre er at klasserommet er virtuelt. Så om du er i New York, på Svalbard,stranden på Maldivene eller hjemme i din egen stue, det velger du helt selv. Du kan følge onlinekurset fra hvorsom helst. Og det du kanskjeikke har tenkt på, er at dette kan du fortsette med når du skal coache dine egne klienter. Velger du å tilby Online-coaching til dine klienter kan det gi deg uante muligheter. Hele Norge (og kanskje verden) blir din kundebase. Ikke vet jeg om du snakker engelsk, tysk eller Swahili, men dette avgjør du ved fastsettelsen avdin målgruppe.

Du lærer suksessformelen som virker. Utdannelsen og programmet er velprøvd. Det er en bevist, effektiv oppskrift som gir deg den effektive fremgangsmåten for hvordan du jobber med kundene. Steg for steg. Du trenger ikke være engstelig for å snuble, du jobber effektivt mot ditt mål.

Synes du det er flaut å snakke om å tjene penger, om å levedrømmen og hjelpeandre? Du kan få friheten til å leve ditt liv slik du vil! Du trenger ikke jobbe 12 timers arbeidsdager og ramle om på sofaen etter endt arbeidsdag. For du lærer å jobbe smart OG tjene penger når du jobber som coach med bakgrunn fra helsecoachutdannelsen. The sky is your limit and the world is your playground! 

Det høres kanskje forgodt ut til å være sant. Men ikke tvil, det er mange som har gått denne veien før deg og virkelig kan bekrefte det jeg sier.
Kan du nikke gjenkjennende til:
 • Du ønsker å jobbe som coach, men du vet ikke om du er god nok?
 •  Du vet ikke hvordan du skal bruke din coachutdannelse i praksis? 
 •  Du er en veletablert coach, som trenger å booste din business. 
 •  Du er engstelig for å ikke klare å fylle kundelistene dine, slik at du kan leve det livet du vil? 
 •  Du har ingen utdannelse, og er redd for å måtte bruke mye tid og penger på å bli coach? 
 •  Du er redd for at du tar daglige valg som gjør ta du ikke er den perfekte helsecoach? 
 •  Du er ikke så flink til å ta action, så du kommer ikke dit du vil? 
 •  Du er redd for å dumme deg ut for familie og venner ved å ikke gjøre suksess? 
 •  Du er ikke så god på salg og kan ikke markedsføring.  
 •  Du er flau over å ta betalt for din kunnskap. 
Hvem er jeg?
I 2010 var jeg sliten og utbrent, og jeg hatet 8-16 livet. Jeg likte ikke å ha en sjef som bestemte over meg, og den følelsen av at andre kontrollerte livet mitt. Og ikke minst, jeg innså at jeg gjorde noe helt annet enn det jeg virkelig brente for. 

I og med at jeg har hatt 10.000 klient-timer selv, så får jeg mange spørsmål fra andre coacher og terapeuter om å dele min suksessoppskrift. 
Gjennom disse årene har jeg utviklet en steg-for-steg METODE som gjør at du lykkes raskere og bedre med dine klienter. Og ikke minst - hvordan du får dem til å anbefale deg videre slik at du får mange nye klienter til deg - hver uke!
Jeg knakk koden, og den skal jeg nå dele med deg!
NÅ ER DET DIN TUR!
Jeg er veldig stolt, for jeg jobber med det jeg brenner for, jeg gjør en endring i verden og jeg viser min datter hvordan jeg gjør mitt beste for å være meg. Jeg styrer min egen dag, og er både i inn og utland. Så lenge det er internett, kan jeg gjøre min jobb. Jeg elsker det!
Kom å bli med! Jeg ønsker virkelig at du skal lykkes også! Tenk på alle der ute som venter på at nettopp DU skal hjelpe dem! 
Jeg fikk så mange spørsmål om hvordan jeg hadde fått til mine fantastiske resultater som coach
Du vet, når du har suksess i noe, så vil alle ha oppskriften? Litt som når du har slanket deg og du blir nedringt om oppskriften til suksessen din. Etter mitt første år som coach og min business, fikk jeg så mange spørsmål om hvorfor akkurat jeg hadde fått til de resultatene jeg gjorde. Det alle lurte mest på var: hvordan jeg gjorde det. Jeg lærte fort at det var viktig med et system å jobbe etter. Mange av de jeg har møtt på min vei er utrygge og redde for å ikke være gode nok i sin rolle. Noen er helt i startfasen, og hadde en drøm om å hjelpe mennesker. Andre var kommet litt lenger, men ikke funnet den suksessen de ønsker.
Dette kan du lære, uansett om du er ny og vil lære coaching, om du har en coachutdannelse, men tørr ikke starte for deg selv. Eller du er godt i gang, men er lei av glisne og tomme kundelister. 
LØSNINGEN ER RETT FORAN NESA DI!
Dette 6 ukers onlinekurset vil gi deg systemet som virker for å ta deg dit du ønsker. Du trenger ikke prøve og feile, for ALT du trenger finner du i onlinekurset. Da er du er på vei mot ditt mål om å hjelpe andre mennesker. 

Programmet er så nøye testet at jeg tørr å stå for resultatene. Fordi det virket så bra for meg, så deler jeg teknikkene hvis du blir med i Helsecoachutdannelsen nivå 1
Du- den fødte coach 
Jobb smartere, tørr å skille deg ut i mengden, utvikle deg selv og lev som du vil. Vær deg selv, innenfra og ut. Det er det som har gitt meg suksess. Jeg bruker programmet til å utvikle meg selv, og klienter til den beste av den beste. Jeg står opp klokken 5, jobber med verdens beste jobb, trener, og tilbringer tid med familien. Klokken 21 går jeg til sengs mett på næringsrik mat og gode øyeblikk fra dagen som har gått. Jeg er trofast mot det jeg har lært. Da er jeg på mitt beste, for jeg gjør mitt beste. 
Er du god nok?
Kjære venn, klart DU er det. Du er bare et menneske og gjør så godt du kan. Vi tar alle usunne valg av og til, og vi har alle hatt perioder hvor vi ikke har vært så flinke til å ta action. At du selv har trådd feil, gjør det troverdig og empatisk og klienten vil åpne seg og føle seg tygg i dine timer.
 
Svette ører
hva har det med saken å gjøre?
Tenk på alle timene du har tilbrakt på å lytte til dine venners hjertesukk som har søkt støtte og råd hos deg. Familiemedlemmer som har øst ut til dine ører har blitt svette. Du er et naturtalent i coaching! Du fortjener å kunne leve av det og kunne hjelpe enda flere!
Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette coachingkurset. Du vil få ALT du trenger til å gjennomføre et 6 ukers coacingprogram til dine klienter. Det er enkelt, du trenger bare å følge planen. Du vil få kunnskapen og tryggheten du trenger for å jobbe målrettet med klienter. De kommer til deg med forventinger om å få hjelp, og de vil gå videre med gode resultater i lommen.

Det er kraftfulle teknikker som gir stor personlig utvikling, både for klientene dine, men også for deg selv. Det er en blanding av ulike plattformer som gjør at du får raskere og bedre resultater med dine klienter. Du får en plattform å jobbe på, ikke bare teorien bak. Det har jeg lært, mange har teorien, men de mangler kunnskapen til å OMSETTE TEORI TIL PRAKSIS.

HVA SITTER JEG IGJEN MED?
 • ​ Når du er ferdig med kurset, så vil du ha fått en grunnmur og en konkret oppskrift på hvordan du skal jobbe med dine klienter fra første til siste time. Altså en konkret kokebokoppskrift!
 • ​ Har du forresten tenkt på at når du går i gang med programmet så vil du også få en fantastisk reise selv! Du vil utvikle deg hele tiden og lære masse underveis i programmet. Du vil også garantert få en eller flere a-ha opplevelser. 
 • ​ Hovedrollen som coach er å hjelpe andre med å bevege seg bort fra der de ikke vil være til der de ønsker å være i livene deres. Ved å ta dette kurset, så lærer du ikke bare hvordan du kan akselerere din egen utvikling, men også hvordan du kan få muligheten til å vokse stort i din egen bedrift. 
 • ​ Dette programmet lærer deg de fundamentale ferdighetene og verktøyene som trengs for å starte din egen reise som en profesjonell Coach, eller som et verdifullt tillegg til din allerede eksisterende praksis.
 • ​ Du vil lære å identifisere hvilke utfordringer klientene dine har, og du kan hjelpe klienten med å komme over negative følelser, destruktive tanker og dårlige vaner. Da kan du også gjøre noe magisk, du kan hjelpe klienten til å forstå de endringer som skal til for å få de resultatene som står på ønskelisten.
PRAKTISK INFORMASJON
Helsecoachutdannelsen er et onlinebasert kurs. Det er ingen deadline for å bli ferdig med kurset, men jeg skal love deg at du blir så ivrig at du vil kaste deg over modulene for å kunne sette kunnskap til praksis. 

Programmet er modulbasert, 6 moduler totalt. Hver uke kan du ta fatt på en ny modul, som består av lydfiler, pdf-filer til nedlastning og arbeidshefter. 

Siden programmet er nettbasert kan du nå endelig gjøre ting når det passer deg. Er du som flaggermusen og liker å være våken om natten, så er det kun månens lys som vil forstyrre deg. Jeg selv elsker å stå opp før hanen galer og jobbe. Men hey, her kan du virkelig studere når du ønsker. 

Hver modul lærer deg helt konkret hvordan du gjennomfører en coachingtime i praksis. Du skal ikke lure på hva du skal spørre din klient om. Du har oppskriften. Etter å ha fullført alle 6 moduler sitter du på en verdifull oppskrift på hvordan du skal gjennomføre et 6 ukers coachprogram på dine mangfoldige klienter. Er ikke det helt utrolig? 

Er du som dovendyret og bruker litt lenger tid fordi, ja, alt tar tid og du har mye annet du må passe på å få gjort i løpet av dagen også, så har du tilgang til kurset i et helt år. Med andre ord, du kan bruke ditt eget tempo uavhengig av hvilket dyr du assosierer deg med. 

Det du vil oppdage, uansett tempo, er at programmet er pedagogisk bygd opp. Du kan enkelt følge fremdriften og bygge på den kunnskapen du kanskje allerede har. Hele veien presenterer jeg konkrete verktøy du kan bruke. Akkurat som ingredienser i en kokebokoppskrift. Du trenger bare å måle opp og helle i. Eller for å forklare det med tanke på programmet så får du for eksempel et action-steg skjema. Når du bruker det, sikrer det at kunden din oppnår den fremgangen som skal til for å nå sitt mål. 

Nå er det ikke slik at du får en oppskrift, og så må du finne ut av resten. 

Jeg vil også være med å heie på deg. Er det noe jeg elsker så er det å se andre spire som menneske og coacher. Jeg gjør som Wenche på Godmorgen Norge, jeg viser deg hvordan oppskriften brukes. 
Dette lærer du i modulene
Hver modul representerer en coachtime. 
Så modul 1 gir deg oppskrift på coachtime 1, modul 2 gir deg oppskrift på coachingtime 2. Du ser tegningen blir til? 
Modul 1
Her skal vi snakke om introduksjonstime og coachingtime nummer1
 •   Du lærer konkret hvordan du skal gjennomføre den første time med klienten. 
 •   Her lærer du også hvordan du finner rotårsaken til klienten. Da vil du lære å bruke en test på klienten. 
 •   Du får en konkret plan på hvordan dere skal gå frem for å nå målene dere setter for timene 
Modul 2
I denne modulen skal vi snakke om hvordan du skal gjennomføre coachingTime 2 – 
 •   Du lærer hvordan du skal få klienten din til å gå bort fra tidligere unnskyldninger og prokastinering slik at dere virkelig når målene denne gangen.
 •    Du lærer også hvordan du skal få klientene dine til å få overskudd og energi slik at de kan få til "hva-som-helst" i livet sitt.   
Modul 3
Når vi kommer til coachingTime 3 er det på tide å se på hvordan du leser klienten: 
 •   Du lærer hvordan du skal gjenkjenne stress (som er en av nøkkelfaktorene til at klienter ikke når resultatene sine).
 •  I tillegg får du et verktøy som gjør at klienten får en oversikt over alle områder i livet som kan gi utfordringer.  
Modul 4
CoachingTime 4 er veldig spennede. 
 •   Du lærer konkret hvordan du skal bygge selvfølelse og selvtillit til klientene dine. 
Modul 5
CoachingTime 5 baserer seg på hvordan du kan lære klienten 
 •   Du lærer hvordan du skal få klienten din til å håndtere vanskelige og utfordrende situasjoner. 
 •   I tillegg tar dere tak i de fremtidige drømmene til klienten for å se om dere skal avslutte eller jobbe videre sammen etter time 6.  
Modul 6
CoachingTime 6 gir klienten verdifull innsikt om veien videre. 
 •   Du lærer klienten hvordan jobbe videre alene (eller sammen med deg). 
 • ​I tillegg lærer du hvordan du kan lage dine egen VIP-samlinger for klientene dine.  
Jeg er bare så stolt over å kunne presentere disse modulene for deg. Samtidig synes jeg at du som virkelig tørr å satse på deg selv fortjener å få mange ekstra belønninger – helt gratis.
 Du som kjenner meg fra før, vet at jeg elsker å glede andre og deler gladelig av min suksess. Derfor har jeg satt sammen fler kanonbra bonuser, som jeg vet du har bruk for, når du forvandler din drøm om å leve av coaching til virkelighet.
Dette er kanonbra bonuser jeg mener du har bruk for når du tar din drøm om å leve som en coach til virkelighet.
220 supre og nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
220 ekstra spørsmål som er laget til deg som du kan bruke til kundene dine. Det kan du printe ut og ha foran deg når du jobber med kundene dine på nett eller i direkte møter. Her vil du garantert finne noen spørsmål som vil bli dine favoritter. Jeg har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på akkurat denne pdf.en, for den er så enkel å bruke. Du vil aldri være i mangel på gode spørsmål til kundene dine. 
Verdi kr. 1 499,-
50 ferdiglagede, kule interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
Denne bonusen er en oversikt over mange ulike interessevekkere du kan bruke for å få tak i kunder på nett. De er ferdig laget, og du kan bare kopiere dem direkte inn i dine annonser ut mot kundene dine. Så slipper du å bruke tid på å vri hjernen din på hva du skal skrive, for vi har laget det helt ferdig for deg. Herlig eller hva? 
Verdi kr. 1 499,-
Hvordan ta imot og ta betalt fra dine første kunder
Her viser jeg deg hvordan du kan få dine første testkunder og ikke minst hvordan du kan ta betalt fra dem. Slik kan du i løpet av kurset kan tjene inn hele kursavgiften din!! Det må klinge vel i beslutningsprosessen for å trykke kjøp? Mange av de som har tatt denne utdannelsen før deg har gått gjennom denne bonusen, og tjent inn kurs-summen allerede etter de første par ukene. Det er jo superkult!
Så om du er en av dem som er ivrige etter å komme raskt i gang, så viser jeg deg hva du skal gjøre for å få dine første testkunder. Min læringsfilosofi er learning by doing, og her setter du det ut i action. I og med at programmet er ferdig laget, så er du trygg på at du leder kunden gjennom et program som virker fra time til time. Du trenger bare å lene deg til oss og det som er ferdig laget for deg.
Verdi Kr. 1 999

For kule coacher: Hvordan Lage Dine Egne VIP-Samlinger
Hvordan du kan lage dine egne VIP-samlinger til dine kunder slik at du kan få enda bedre inntekter til deg, og du kan gi mer verdi til kundene dine.

Verdi kr. 1 499,-

Komplett online test til dine klienter
Denne bonusen er for deg som virkelig vil sørge for å lykkes raskere med med dine klienter. Denne testen gir du klientene dine før første time for å avdekke hvor de har sine hovedutfordringer slik at dere får raskere og bedre resultater. Og det beste er at den er online, og du får tilsendt resultatet via mail. Enkelt og greit. 
Verdi kr. 3 999,-

Alle actionstegene du trenger til alle timene
For at klientene skal få suksess, så er det viktig at de også jobber mellom timene, og hvor kult er det ikke at jeg har laget dette ferdig for deg slik at du bare kan gi det videre til dine klienter. Slik sørger dere for at klientene får raskere resultater fordi de jobber godt mellom timene. 
Verdi kr. 4 999,-

365 dagers SoMe-Plan
Få en hel årsplan med ideer til hva du kan poste på instagram og facebook. Du trenger aldri mer å være i tvil om hva du skal legge ut på sosiale media. Jeg gir deg en komplett idè-plan for absolutt alle dagene i hele året. Kult, hva!

Verdi kr. 2 999,-

5 ferdigskrevne e-poster som hjelper deg med å få de føste (eller flere) betalende kunder
Hvordan får du e-postene dine til å skille seg ut i en overfylt innboks? Og hva skriver du for å folk til å like deg, stole på deg – og ikke minst: ville jobbe med deg? Å finne de rette ordene kan være skikkelig vrient, for ikke nevne tidkrevende(!), spesielt når du ikke har gjort det før.

Derfor har vi hentet inn superdyktige Camilla Hager, leder av tekstbyrået HvabeHager. Hun har jobbet med tekster som dette i 13 år. Med disse 5 ferdigskrevne e-postmalene, som du enkelt tilpasser selv, har hun gjort dette superlett for deg. Slik kan du kontakte potensielle kunder med en gang – og på den måten skaffe (flere) betalende kunder på rekordtid.

Verdi kr. 4 999,-

6 ukentlige gruppe-coachinger hvor du ukentlig får hjelp med alle stegene i CoachingProgrammet
Programmet varer i kun 6 uker, og du får Coaching i 6 uker. Målet er å hjelpe deg best mulig for å lykkes som Coach. Min coachingfilosofi er «Learning by Doing». Derfor vil jeg inspirere deg til å få tak i testkunder slik at du kan starte å tjene penger med en gang. 30% av de som har tatt dette programmet tjener inn hele coachingkostnaden FØR de er ferdige. Jeg vil legge til rette for at du kommer deg godt i gang, og at du tjener penger på jobben din slik at du får friheten du fortjener.
I tillegg får du mulighet for å jobbe sammen med andre coacher som tar dette programmet hvor dere kan hjelpe hverandre opp og frem. Her vil jeg oppfordre dere til å jobbe sammen 2 og 2 (du må ikke, men anbefales for best resultat) for å coache hverandre gjennom programmet slik at du blir sikker og trygg på prosessen og hele programmet. Slik lykkes du mye bedre fordi du selv vet hvordan det kjennes ut å bli coachet på denne måten. En av de enkleste suksessfaktorene er å kjenne selv på kroppen hva en slik utvikling gjør med deg og hva som kreves!

Verdi kr. 28 000,-

2 ferdiglagede giveaway som du kan bruke for å bygge en lønnsom espostliste (en god epostliste = forutsigbar og god lønnsomhet)
Dette vil hjelpe deg med å bygge espostlisten din, og jeg har laget ferdig det du trenger, og du kan bare sette ditt navn på det, og vipps... så strømmer nye og potensielle kunder inn til deg!
Verdi kr. 4 000,-

En eksklusiv og lukket Facebook-gruppe KUN for VIP-medlemmene
Du vil få tilgang til en egen facebookgruppe som er kun for deg som er VIP. Her kan du spørre spørsmål hver dag om det du lurer på gjennom alle disse 6 ukene. Du får hjelp av meg og resten av denne dyktige gruppen som består av andre coacher som er like ambasiøs som deg selv. 
Verdi kr. 14 000,-

En eksklusiv trening i hvordan du kan lage og ha dine egne Gruppecoachinger
Wow: Dette er kult!! Jeg skal lære deg hvordan du kan ha dine egne gruppecoachinger slik at du kan ha flere kunder samtidig. Det er mange fordeler med å ha gruppecoachinger. For det første, så øker du bevissthetsnivået i gruppen. Gruppen lærer mer, og de blir mer fornøyde. For det andre kan du tjene mer i businessen din. Du kan ha flere kunder samtidig som gjør at du får en høyere timespris. 

Mine kunder er veldig fornøyde med gruppecoachinger. For det en kunde lurer på, det lurer også noen andre på. I tillegg føler ofte gruppen et større ansvar når de er i en gruppe (enn når de er kun seg selv). Slik kan alle disse fordelene få kundene til å oppleve å få raskere og bedre resultater. 
Verdi kr. 5 000,-

Eksklusiv facebook-trening slik at du kan lage dine egne annonser
Jeg tilbyr en egen workshop med min facebook-ekspert, Mana Communication. Hun har kjørt mine annonser i 2 år, og hun skal ha en 2 dagers workshop hvor hun lærer deg hvordan du kan lage og kjøre dine egne suksessfulle facebook-annonser. Dette vil du ikke gå glipp av:)

Verdi kr. 5 000,-

Markedsføringspakke slik at du kick-starter online-coachingen din
Jeg tilbyr en egen pakke som går 6 uker parallelt med kurset med ukentlig workshop hvor du lærer hvordan du finner din nisje, jobber med forretningsplanen, lager gode annonsetekster, får kunder og får en kick-start på bedriften din slik at du kommer raskt og effektivt i gang. 
Mange som har tatt denne utdannelsen tjener inn kurssummen før de er ferdige med utdannelsen, og det hadde vært supergøy om du også blir en av dem som gjør det. Her kan du virkelig få jobbet godt, og jeg har en superkul plan for disse 8 ukene slik at du kommer skikkelig godt i gang. 

Verdi kr. 28 000,-

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.

Husk å lese gjennom angrefristreglene før du melder deg på!

Total VIP Verdi Bonuser
NOK 102.494,-
Total verdi kurs + alle bonuser = kr. 142 494,-
Du får alle bonusene når du investerer i din VIP oppgradering!
Når blir VIP-bonusene tilgjengelige?
VIP-bonusene blir tilgjengelig på løpende bånd fra 14 dager etter kursstart. 
Kurset starter 22.september, og bonusene kommer fra 1.oktober og utover!
Det Er Jo Det Du Forteller Dine Klienter 

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.

Husk å lese gjennom angrefristreglene før du melder deg på!

Her er hva tidligere HelseCoach Studenter 
forteller om programmet!

Therese Styve Ngom

Da jeg bestemte meg for å ta utdannelsen, visste jeg veldig lite om online coaching fra før. Jeg hadde mange tanker om hva jeg ville gjøre i fremtiden.
Som fulltidsansatt i barnehage og hjemme i fødselspermisjon med fjerdemann, begynte jeg å drømme om å starte mitt eget foretak igjen..
Rachel hadde et webinar der hun presenterte dette programmet, og da forsto jeg at det var coach jeg ville bli! Jeg har ikke angret et sekund på at jeg tok denne utdannelsen!
Rachel har skreddersydd et program der vi kan begynne å jobbe med klienter med en gang!
Personlig har dette programmet vært helt fantastisk for meg å lære, både mentalt og fysisk! Bedre søvn, mer energi og mye bedre selvfølelse er bare noen av endringene mine.
Takket være Rachel som mentor og akkurat denne utdannelsen hennes er jeg klar til å hjelpe andre å nå sine mål og drømmer i livet!!
Mvh Therese Styve Ngom
www.tsncoaching.com

Astrid Trondsen

Jeg har tatt denne utdannelsen gjennom Rachel, og det jeg elsker med akkurat dette programmet, er at det er satt i et genialt steg-for-steg program som gjør det utrolig enkelt å forstå.
Jeg er utdannet sykepleier og terapeut, og har tatt flere coachingutdannelser tidligere, men dette er det perfekte programmet til Livstilsendringer + at jeg fikk hele «systemet» for å hjelpe folk til å få raskere og mer effektive resultater enn tidligere. Jeg har kjent Rachel gjennom mange år, og hun var den aller første som hjalp meg til å slutte «gamlejobben» min og satse fulltid som Gründer, og det er det beste jeg har gjort. Nå hjelper jeg tusenvis av folk som vil ha en positiv endring i livet sitt.
Jeg elsker dette programmet fordi det er så enkelt å følge, og jeg kommer raskt til resultatene.
Mvh Astrid Trondsen

Husk å lese gjennom angrefristreglene før du melder deg på!

Randi Cesilie Klemetsen

Jeg har tatt både Helsecoach og Vikingcoach utdannelsen til Rachel, og det har vært livsforandrende for meg!
Før jeg startet med denne utdannelsen var jeg på et sted hvor jeg famlet etter å finne min rette vei. Jeg har alltid visst at jeg ønsker å utgjøre en forskjell gjennom å hjelpe andre mennesker og se sine styrker og sitt potensiale. Rett og slett hjelpe andre å kunne være den beste utgaven av seg selv. Jeg hadde jobbet som faglærer på barne og ungdomsskole i noen år, og jeg er takknemlig for den erfaringen og privilegiet det var. Etter noen år kjente jeg at kroppen rett og slett var utslitt. Utslitt fordi det ikke var snok plass til mine verdier i de rammene og det systemet jeg var pålagt å jobbe i. Jeg ble syk og skjønte at jeg måtte finne en annen vei.
Så dukket Rachels annonse om Helsecoachutdannelsen opp. Jeg ble nysgjerrig, men med et litt skeptisk blikk. En slik mulighet var egentlig akkurat det jeg så etter, men det krevde investering og GUTS. Jeg gikk mange runder med meg selv. Skulle jeg satse og hive meg på dette, eller skulle jeg holde meg i jobben som lærer hvor det var trygt og forutsigbart, men som tappet meg for energi?! Hjertet sa "GO FOR IT", mens fornuften sa "velg det trygge og forutsigbare". Med skrekkblandet fryd valgte jeg til slutt å følge hjertet. Heldigvis! Har ikke angret et sekund!! Etterhvert tok jeg også Vikingcoach utdannelsen, noe som ga enda mer verdi og tok meg til nye høyder på alle måter.
Det har vært en magisk reise. Jeg har ikke bare fått den tyngden og kompetansen jeg trenger for å leve ut drømmen, men jeg har også funnet og utviklet sider av meg selv som lå godt gjemt bak fordommer og gamle mønster som ikke tjente meg.
Hvis du går med en drøm om å hjelpe andre, eller deg selv for den saks skyld, så er virkelig dette verd investeringen! Man får det man trenger, og enda litt til. Rachel gjør virkelig alt hun kan for at hennes coacher skal lykkes! Det beste av alt er at man kan starte som coach med èn gang hvis man ønsker. Programmene er innholdrike, enkle og forstå og tar deg gjennom steg for steg! :D Rachel gjør virkelig alt hun kan for at hennes coacher skal lykkes! FØLG DRØMMEN!
Vennlig hilsen Randi Cesilie Klemetsen

Tine Østby, 35 år, mamma til ei jente på 6 år:

Både mine kunder og jeg er storfornøyd med VikingHelseCoachProgrammet nivå 1.
Som fersking i Coachingbransjen har det vært en stor trygghet å ha et ferdig skreddersydd 6 ukers Coaching Program. Med en ferdig struktur og god oppbygging gjør det meg tryggere som Coach, og jeg er sikker på at jeg kan hjelpe mine klienter på en god og effektiv måte. Et 6 ukersprogram er også perfekt, da det er en overkommelig periode for klienten å holde motivasjon og fokuset oppe.
Anbefaler VikingHelseCoachProgrammet på det varmeste!
Jeg har også tatt Helsecoachutdannelsen nivå 2, og det har vært helt avgjørende for hvor jeg er i dag. For ett år siden jobbet jeg som markedsansvarlig og prosjektleder i en trygg og god jobb, men drømmen var jo egentlig å jobbe med ernæring. Snublet over helsecoachutdannelsen i fjor høst og så dette som en mulighet for å endelig tørre å ta skrittet mot å starte egen business. Følte at jeg manglet litt kompetanse på veilednings- og coachingbiten, men at helsecoachutdannelsen ville dekke nettopp dette. Det at det er et ferdig opplegg med 12 timer som man kan guide kundene gjennom gjør det veldig trygt og enkelt! Jeg deltok på VIP pakken og fikk Rachel som mentor. I februar hadde vi en til en coaching og det var etter den timen jeg faktisk bestemte meg for å satse. Jeg sa opp den faste jobben min og har siden ikke sett meg tilbake! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag uten helsecoachutdannelsen og Rachel. Helsecoachprogrammet er et av mine hovedprodukter, og det er fantastisk å kunne jobbe med kundene over så lang tid og se resultatene de får.
Vennlig hilsen Tine Østby

Møyfrid Guttormsen, 59 år:

Jeg, Møyfrid Guttormsen, 59 år gammel begynte på HelsecoachUtdannelsen ved Undervisningsakademiet, tidligere Hjerteakademiet i mars 2017. Videre tok jeg Vikingcoach-programmet våren 2018.
Jeg er tidligere utdannet sanger og sangpedagog og jobber i dag som sangpedagog i kommunal kulturskole i 50 % stilling.
Da jeg i mange år har interessert meg for kost og helse pga egne helseutfordringer og opplevd store positive endringer i eget liv, fant jeg en fantastisk mulighet med denne utdannelsen å kunne hjelpe videre ikke bare meg selv men også andre til bedre helse.
Rachel Wilmann sitt fantastisk helsecoachprogram er helt suverent og unikt.
Jeg fikk ganske snart etter oppstart med utdanningen testkunder, alle med gode og positive resultater. Disse kundene har så anbefalt meg videre som helsecoach og det siste året har jeg hatt mange med flott resultater med bedring av helsa. Programmets oppbygging og verktøy fungerer supert !
Ved hjelp av denne utdanningen og dette programmet har jeg nærmest fått et nytt liv selv og en meningsfull og givende mulighet til hjelpe andre til bedre helse og livskvalitet også.
Rachel Wilmann som lærer, inspirator og coach er fantastisk kunnskapsrik, hjertevarm og gir og gir og gir av seg selv. Hennes ekthet, utstråling og helhjertede iver har betydd masse for meg. Hun er en mester i å skape tro på hva man kan få til om man vil, er min erfaring.
Vennlig hilsen Møyfrid Guttormsen
VIP-kurset:

Betal fra kr. 1 181,-/mnd.

Her er alt du får på utdanningen:
Bonus #1
220 supre og nyttige spørsmål du kan stille klientene dine.
(verdi kr. 1 499,-)
Bonus #2
50 ferdiglagede, kule interessevekkere du kan kopiere direkte for å få klienter.
(verdi kr. 1 499,-)
Bonus #3
Hvordan Skal Du Ta Imot Og Ta Betalt For Dine Første Klienter 
(Verdi Kr. 1.999,-)
Bonus #4
For kule coacher: Hvordan Lage Dine Egne VIP-Samlinger
(verdi kr. 1 499,-)
Bonus #5
Komplett Test Som Er Superenkel Og Bare Gi Til Dine Klienter Slik At Dere Får Resultater Raskere. 
(Kr. Verdi kr. 3.999,-)
Bonus #6
Actionstegene Som Sørger For Suksess 
(Verdi kr. 4.999,-)
Bonus #7
365 dagers SoMe plan for Insta og Facebook
(Verdi Kr. 2.999,-)
Bonus #8
5 unike e-poster du kan ta i bruk for å bygge epostlisten din
(Kr. Verdi kr. 4.999,-)
Bonus #10
6 gruppecoachinger 
(verdi kr. 28 000,-)
Bonus #11
2 ferdige giveaway du kan gi ut til dine kunder
(Verdi Kr. 4 000,-)
Bonus #12
Lukket Facebook-gruppe i kursperioden + en felles facebookgruppe som er åpen hele året for alle HelseCoachene
(verdi kr. 14 000,-)
Bonus #13
Hvordan ha egne gruppecoachinger 
(verdi kr. 5 000,-)
Bonus #14
Eksklusiv Facebook-trening
(verdi kr. 5 000,-)
Bonus #15
Markedsføringspakke
(verdi kr. 28 000,-)
TOTAL VERDI ALLE BONUSER + KURSET:
Kr. 142.492,-
Ordinær pris Kr. 40.000,-
Din pris i dag: 
Kr. 35.000,-
delbetaling tilgjengelig fra kr. 1181,- /Mnd

Du kan velge opp til 36 måneders nedbetaling, og da vil det totale beløpet står listet opp på betalingssiden ut fra det betalingsalternativet du velger. Alle betalinger går gjennom Klarna.

14 dagers penger tilbake garanti dersom du ikke får det jeg lover deg!
(les garanti-reglene nederst på siden)

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.

Helsecoach utdanningen er helt fantastisk
Helsecoach utdanningen er helt fantastisk...
Ikke bare har jeg fått et nytt verktøy i verktøykassa mi, men denne utdanningen utfyller meg som terapeut også, for jeg er mer bevist min må te å spørre på og har fått mange tips til fantastiske gode spørsmål! Den har åpnet opp for at jeg kan jobbe hjemmefra, noe jeg elsker å gjøre. Den er superenkel og følge, og klientene får fantastisk endringer i livene sine etter at de har vært gjennom denne 12 timers coaching programmet, hvis de et motivert og virkelig gjør den jobben som kreves av dem!

Takk for en fantastisk utdanning!
Gunn Torill Haugen
www.gunntorilhaugen.no
Wow - Facebook kurset alene er verdt pengene jeg betalte for VIP- pakken!
Jeg har jobbet som healer og terapeut i 20 år. Helsecoach programmet ga meg et fantastisk tilskudd til min praksis. Nå tar jeg imot kunder på coaching via Skype. Det betyr at jeg kan hjelpe mine kunder uansett geografisk avstand.
Aina Myrvold 
www.optimalbalanse.no
Jeg drømmer om at du som vil bli med: 
 • ​Vil bli trygg og sikker på å coache andre, fordi du vet at alle svarene ligger hos klienten
 •  Du synes det er supergøy med klienter og bare gleder deg til alle de som bare vil dette inn til deg 
 •  Du føler deg trygg og sikker når du vet at du har et steg for steg utdannelsesprogram som fungerer 
 •  Du er ikke redd for å gjøre feil, fordi du har HelseCoachUtdannelsen som du kan støtte deg på 
 •  Du vet at dersom du jobber smart, så får du kunder og vil TJENE penger 
 •  Du vil tørre å ta betalt for de tjenestene du gir dine klienter 
 •  Du vil bli stolt fordi du har en meningsfull jobb hvor du har full frihet 
 •  Du er trygg på at kunnskap kommer med erfaring, men at programmet gir deg et sikkerhetsnett 
 •  Du kjenner at du lever bedre og mer riktig for hver måned som går.  
 •  Du tørr å gjøre feil fordi du vet at du kan hente deg inn igjen.  
 •  Markedsføring går som en lek, fordi du vet at du hjelper folk med å endre sine liv 
 •  Du ønsker å gjøre venninne-coachinger til din levevei. 
 •  Du har satt klare og tydelige mål og føler mestring og glede når du får jobbe med det du brenner for. 
 •  Du digger å ha Rachel som mentor som holder deg ansvarlig i forhold til målene dine.
Dette er IKKE for deg som: 
 • ​Føler at livet er urettferdig og det er andres feil at du ikke er der du “burde” være
 • ​Ikke er klar for å gjøre endringer i livet 
 • ​Skylder på alle andre for hvordan du har det og hva som skjer med deg 
 • ​Som ønsker å bli værende i frykt og usikkerhet 
 • ​Som ikke tar action for å skape endring.  
Om du implementerer læringen og rådene du får i dette kurset, vil du kunne: 
 •  Skape en attraktiv coachingbusiness
 •  Føle deg kompetent og sikker på at du mestrer å coache 
 •  Spare mye tid og penger, du vet hva som gir resultater 
 •  Ta action som fører deg til dine mål 
 •  Jobbe smart, få kunder og tjene penger 
 •  Få oppglødde klienter som blir kjent med seg selv 
 •  Være et forbilde og leve sunnere 
 •  Skape trygghet og åpenhet i timene hvor ærlighet råder 
 •  Oppleve glede ved å være synlig gjennom markedsføring 
 •  Tiltrekke deg dine drømmeklienter lekende lett 
 •  Bringe coachingen din til neste nivå 
 •  Lage suksessfull business av hobbyen din som venne-coach 
 •  Føle mestring og glede ved å jobbe med det du brenner for  
 •  Ha den supererfarne Rachel som din mentor 
 •  Leve av coaching-jobben uten å ta en lang, kostbar utdannelse 
 •  Være stolt av jobben din og glede deg over alle du hjelper til et bedre liv hver dag 

Angrerett:

Er du fortsatt engstelig eller usikker på om du bør trykke på kjøpsknappen for å bli med, så tar jeg hensyn til dette. Tar du action nå og gjør jobben, så gir jeg deg 14 dager til å teste ut om Helsecoachutdannelsen inneholder det jeg lover deg. Du får pengene dine tilbake om du ikke får det vi lover deg.

"Dersom "6 ukers Helsecoachutdannelsen på nett» ikke viser meg hvordan jeg kan jobbe på nett med kundene mine, da forstår jeg at jeg vil få full «pengene-tilbake-garanti». Det eneste du må gjøre, er å vise meg hva som ikke virker, og hva som mangler i utdannelsen for at du skal kunne coache kundene dine steg for steg på alle coaching-timene"

Da vil jeg gir deg pengene tilbake!! Som du kan se, all risiko ligger på mine skuldre.... Du trenger bare å ta action!
Det er ikke angrerett på kjøp av digitalt innhold jmf. med angrerettloven. Innhold som ikke leveres på et fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned eller strømmes direkte fra Internett, er unntatt fra angreretten på nærmere bestemte vilkår.
Jeg har laget et supert kurs, så jeg gir deg 14 dagers angrerett dersom du kan vise til at du ikke får det jeg lover deg.

Det vil si at du ikke bare kan "ombestemme" deg og angre uten at du har bevis for at du ikke får det jeg lover deg, og at programmet ikke fungerer. 

Copyright © 2020 - UndervisningAkademiet AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.