Fra Nybegynner til Proff!
Start din reise som Online Lifecoach NÅ!

Spesialtilbud Lifecoach Selvstudie i en begrenset periode!

Delbetaling tilgjengelig fra kr. 367/ mnd!

* 14 dagers angrefrist iht. angrefristloven


Perfekt å studere til å bli en Lifecoach gjennom sommeren.
Lytt til de ulike modulene på øret når du ligger på stranden, går en tur, vasker huset, og når høsten kommer, så er du fit for fight og klar for å ta imot masse betalende kunder!

Bli Sertifisert LifeCoach: Start din karriere eller styrk din ekspertise!
Bli en sertifisert livscoach og bygg din coaching business!
Steg for steg, ferdige verktøy, prosesser og coachingmodeller.
Du blir sertifisert LivsCoach gjennom Smartere Utdanning!

Hva er en LivsCoach:

En LifeCoach er en guide som hjelper mennesker å definere og oppnå sine mål, og støtter dem gjennom livets utfordringer. Enten det gjelder personlig eller profesjonell utvikling, kan en LifeCoach hjelpe deg:
Navigere karriereskifter og finne arbeidsglede.

➤ Oppdage og følge din livsmisjon.
➤ Forbedre parforhold og personlige relasjoner.
➤ Utvikle ferdigheter for effektivt lederskap.
➤ Starte og vokse din egen virksomhet.
➤ Sette og oppnå helse- og treningsmål.
➤ Styrke selvtillit og gjennomføre positive livsendringer.

…og mye mer. Uansett hva dine ambisjoner er, kan en LifeCoach gi deg verktøyene og støtten du trenger for å realisere dem.

Denne utdannelsen kan gi deg følgende:

 • At du føler deg trygg på å få reelle resultater med kundene dine fordi du får en steg for steg metode til hvordan du skal ha og gjennomføre et helt program med dine kunder
 • At du lærer hvordan du kan jobbe online med klientene dine steg for steg
 • At du får struktur i din coachingbusiness, inkludert hvordan coache kundene fra a til å
 • At du får hjelp til å velge ut din nisje
 • At du får hjelp til ulike kommunikasjonsteknikker slik at du kan lytte og stille de riktige spørsmålene til dine kunder
 • At du kan hjelpe kundene med å ta tilbake kraften i egen tankegang
 • At du kan hjelpe kundene dine til å ta ansvar for egen fremgang og eget liv
 • Gir deg Steg for steg coachingprosesser
 • Å hjelpe kunder til å sette seg mål, og å gjennomføre dem
 • Få hjelp til å velge ut din ideelle klient
 • Få hemmeligheten å tiltrekke deg betalende klienter slik at du får en bærekraftig business
 • Få hjelp til å bli trygg selv
 • Hjelpe kunder til å komme seg gjennom det som har stoppet dem tidligere
 • Lære hvordan du får kundene dine til å anbefale deg videre
 • Lær hvordan du bruker ulike online-verktøy med kundene dine

Krav

→ At du har et ønske om å bli en LifeCoach (livscoach) og å lære kraftfulle teknikker og få verktøy som kan hjelpe andre mennesker!

Beskrivelse av kurset:

✔️ Profesjonell Sertifisering: Fullfør kurset og motta en offisiell LifeCoach-sertifisering fra Smartere Utdanning AS, et anerkjent navn i coach- og terapeututdanning.

✔️ Erfaren og Anerkjent: Vi har utdannet hundrevis av vellykkede coacher og terapeuter som nå driver egne vellykkede coachingvirksomheter, enten på heltid eller deltid.

✔️ Tidsbesparende Læring: Gå forbi år med prøving og feiling. Dra nytte av vår grundig utarbeidede læreplan, som bygger på utallige timer med praktisk klientarbeid.

✔️ Innsikt fra Ekspertene: Få tilgang til velprøvde strategier og hemmeligheter som jeg har benyttet i tusenvis av timer med en rekke klienter, fra ledere og gründere til helsepersonell og direktører. Lær eksakt hva som kreves for å oppnå enestående resultater.

✔️ Verktøykassen: Motta et komplett sett av verktøy nødvendige for å starte og vedlikeholde en vellykket praksis som LifeCoach.

✔️ Veiledning Skritt for Skritt: Jeg veileder deg gjennom hver klienttime, og sikrer at du vet nøyaktig hva du skal gjøre for å støtte dine klienter effektivt.

Dette kurset gir deg alt du trenger for å begynne en givende karriere som sertifisert LifeCoach, utrustet med kunnskap og ferdigheter testet i virkelige scenarioer.

Full Tilgang og Fleksibilitet: Ditt Vindu til en Karriere som LifeCoach

Eksklusiv Livstidstilgang: Når du registrerer deg, får du umiddelbar og ubegrenset tilgang til kursets ressurser (en modul i uka), som du fritt kan laste ned og beholde for alltid.

Hele kurset er online, og det er et selvstudie hvor du får tilgang til hele kurset umiddelbart etter at du har meldt deg på. 

Strukturert Læringssti: Kurset består av 6 nøye utformede moduler. Hver modul tilsvarer en kundetime, og du lærer hvordan du kan sette sammen og selge en pakke på 6 timer til dine klienter.

Du blir sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS, og får kursbevis etter fullført kurs som du kan henge opp som viser eksakt hva du har lært. 

Profesjonelle Verktøy Inkludert: Kurset gir deg tilgang til profesjonelle maler, sjekklister, spørreskjemaer, og detaljerte fremgangsmåter. Du vil også motta et sett med nøye utvalgte spørsmål til bruk i kundemøter, noe som sikrer at du er godt forberedt til å håndtere ulike coaching-situasjoner.

Bli en sertifisert LivsCoach

Ønsker du å gjøre en forskjell i verden, og samtidig tjene penger på jobben din?

Har du noen gang drømt eller tenkt på å bli en LivsCoach?

Er du allerede en LivsCoach som ønsker å legge til en del verktøy i verktøykista di?

Verden "skriker" etter LivsCoacher, og i alle fall de som jobber online akkurat nå. 
Dette er en milliardindustri verden over. Om du er helt ny, eller om du har praktisert gjennom flere år, så vil dette kurset være for deg, og du vil få stort utbytte av det. 

Det aller beste med LivsCoaching, er at "alle" kan bli en coach!

Du kan coache klienter innen ethvert tema som du elsker eller har erfaring fra, enten det er å nå målene sine, skifte jobb, finne meningen med livet, bli mer trygg, avansere i karrieren, bli mer lykkelig, starte egen business eller andre områder som inspirerer deg. 

Dette kurset er designet for å lære deg alt du trenger for å bli trygg som LivsCoach, få resultat med klientene dine og ha en fantastisk coaching business. 

Du vil få:

➤ Profesjonelle coachingverktøy
➤ Steg for steg coaching-plan
➤ Ferdige maler, arbeidsbøker, spørreskjema og sjekklister
➤ Egne spørreteknikker

Du vil få en forståelse og et sterkt fundament for hvordan du kan være en effektiv coach, og det inkluderer det å komme over din egen frykt for å jobbe som LivsCoach. 

Du vil utvikle sterke kommunikasjonsferdigheter, inkludert kraftfulle lytteferdigheter og spørreteknikker som er essensielt for å lykkes godt som coach. Slik forstår du klientene enda bedre, og du vil kunne hjelpe dem på et helt nytt nivå. 

Du vil lære grunnleggende coachingverktøy, inkludert målsetting, ulike oppgaver og ansvarliggjøring av klientene dine slik at de virkelig når målene sine. 

Du vil lære populære teknikker og oppgaver du kan bruke på dine klienter, som f.eks. livshjulet, affirmasjoner, målsetting, nlp-teknikker, mindset-teknikker, GROWTH-modellen og MYE mer....

Du vil også lære hvordan du selv kan få et suksessfullt mindset slik at du blir sterkere som gründer, og slik at du når målene dine mye bedre og raskere. Og du vil kunne fremstå som en tryggere og sterkere coach og mentor til klientene dine og potensielle kunder. 

I dette programmet vil vil gjennomgå tema som:

✅ Bevisstgjøring
✅ Mindfulness
✅ Selv-snakk
✅ Emosjoner
✅ Ulike trossystem 
✅ Ta action og få fremgang
✅ Overkomme frykten
✅ Få endringer
✅ Finne vår indre lidenskap
✅ Sette og nå gode mål

Du vil også få ulike og ferdige skjema som du kan bruke når du skal ta imot klienter, ulike arbeidsbøker, aktiviteter og spørreskjema samt actionsteg til klientene dine. 

BONUSER:

Bonus 1: Skap Ditt Unike Tilbud

Lær hvordan du kan skape et unikt og tiltrekkende tilbud til dine klienter. Dette kurset vil hjelpe deg å bygge tillit og sørge for at klientene velger deg som sin mentor og coach.

Verdi kr. 5.000,-

Bonus 2: Strukturert Coaching for Bedre Resultater

Få innsikt i hvordan du skal strukturere coachingen din for å oppnå raske og effektive resultater med dine klienter. God struktur og fokus er nøkkelen til både din og klientenes suksess.

Verdi kr. 4.000,-

Bonus 3: 50 Coachingspørsmål for Nærhet i Relasjoner

Denne samlingen av spørsmål vil styrke din evne til å skape nærhet og tillit i klientforhold, spesielt i personlige og parforhold.

Verdi kr. 2.000,-

Bonus 4: Essensielle Verktøy for Din Online Business

Oppdag hvilke verktøy som er nødvendige for å drive en vellykket online coachingvirksomhet. Denne guiden vil dekke alt du trenger for å komme i gang.
Verdi kr. 2.000,-

Bonus 5: Din Egen Forretnings- og Markedsplan

Tilgang til verktøy for å utvikle din egen forretningsplan og markedsføringsstrategi, slik at du kan bygge en lønnsom praksis fra grunnen av.

Verdi kr. 3.000,-

Bonus 6: Testkunder og Tidlig Start

Lær hvordan du raskt kan skaffe testkunder, slik at du kan begynne å tjene penger allerede den første uken etter kursstart. Mange studenter dekker kurssummen før de er ferdige!

Verdi kr. 7.000,-

Dette LifeCoach-sertifiseringskurset er ideelt for:


Aspirerende Coacher: Start din coachingkarriere med et solid fundament. Perfekt for nybegynnere som ønsker en veiledet og strukturert introduksjon til LifeCoaching.

Etablerte Coacher: Øk din verktøykasse med avanserte teknikker og metoder for å berike din eksisterende praksis.

Profesjonelle Hjelpere: Veiledere, terapeuter, lærere, forfattere, mentorer, helsecoacher, personlige trenere, og andre profesjonelle som arbeider med mennesker og ønsker å utvide deres tjenester.

Erfarne Coacher: For de med erfaring som søker de nyeste metodene i LifeCoaching, inkludert avanserte spørreteknikker spesifikt for denne nisjen.

Praktisk Orienterte Lærere: Ideelt for de som verdsetter “learning by doing” og ønsker praktisk erfaring fra start.

Nettverksbyggere: Bli en del av et voksende fellesskap av positive og motiverte coacher som ønsker å gjøre en forskjell i verden.

Alle som ønsker Utvikling: For de som er ivrige etter å oppnå bedre resultater og få dypere innsikt i effektiv LifeCoaching.

Selvtillitsbyggere: Utvid din coachingvirksomhet og styrk din selvtillit som coach og mentor med et skritt-for-skritt-program fullt av kraftfulle verktøy.

Dette kurset er designet for å utstyre deg med kunnskapen, ferdighetene, og tilliten du trenger for å lykkes som en profesjonell og sertifisert LifeCoach.

Dette kurset er ikke for alle. Det passer ikke for:


➤ De som ikke er interessert i personlig utvikling: Kurset er designet for de som er motiverte til å vokse og utvikle seg videre.

➤ De som trenger omfattende personlig støtte: Selv om du kan sende inn spørsmål etter hver modul, er kurset i hovedsak et selvstudie. Det passer best for de som er selvstendige og kan arbeide uavhengig.

➤ De med en negativ tilnærming: Vi vektlegger et positivt og støttende fellesskap. Dette kurset er ikke egnet for de som primært ønsker å kritisere eller fokusere på det negative.

➤ De som tror at én utdanning er nok for livet: Vårt program er for de som erkjenner at livslang læring og kontinuerlig forbedring er nøkkelen til suksess.

➤ De som motsetter seg nye perspektiver og arbeidsmåter: Kurset krever en åpenhet for nye ideer og metoder.

➤ De som ikke er støttende eller samarbeidsvillige: Vi ser etter individer som er villige til å bidra positivt og støtte andre i deres læring og utvikling.

Dersom du er klar for å ta aktive steg for å forbedre dine ferdigheter og utvide din virke som coach, vil dette kurset gi deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Hva er forskjell på en LivsCoach og en HelseCoach:

En HelseCoach jobber konkret i forhold til ulike helserelaterte utfordringer, slik som f.eks vektreduksjon, overskudd, energi, kroppslige utfordringer, mentale utfordringer etc. 

En LivsCoach hjelper folk å sette seg ulike mål og gjennomføre dem, men da mer på andre områder i livet sitt, slik som karriere, forhold, penger/ økonomi, livsvalg, finne sin livsmisjon, utvikle seg som leder etc. 

Har du spørsmål?
Når starter vi?
I og med at dette er et selvstudie, så får du tilgang med en gang. 
Hvor kan jeg få hjelp i kurset?
Du vil få muligheten til å sende inn spørsmål til oss etter hver modul i kurset. Dette gjelder fra du melder deg på, og 6 uker frem.

Betal nå, og du vil få tilgang til onlinekurset "Bli en sertifisert LivsCoach"

Du vil få tilgang til å se gjennom betalingen og legge informasjon før betalingen går gjennom
Du risikerer ingen ting ved å trykke på knappen!

Bli den neste suksessfulle LivsCoachen
Tilgang umiddelbart

Hvordan foregår kurset?

Hva er LifeCoach-kurset?

Dette er Norges første og eneste onlinekurs som viser deg eksakt hva og hvordan du skal jobbe som LivsCoach på nett med kundene dine over 6 uker. 

Hvordan foregår LifeCoach-kurset?

Du får alle modulene ! Hver modul inneholder ulike lydfiler, pdf-dokumenter, word-dokumenter, actionsteg og praktiske og motiverende oppgaver og fremgangsmåter. 

Enn om jeg trenger hjelp underveis i LifeCoach-kurset?

Du får tilgang til å sende oss spørsmål via mail på ting du lurer på 6 uker fra du melder deg på. 

Hvor lenge får jeg tilgang til LifeCoach-kurset?

Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke kun en begrenset tilgang. Dette har du så lenge du trenger det. 

Får jeg kursbevis fra LifeCoach-kurset?

YES! Det får du etter at du har fullført kurset. Du får tilsendt et superfint diplom som du kan henge opp på veggen din med innhold av alt kurset inneholder. 

Blir jeg sertifisert etter LifeCoach-kurset?

Jepp. Du kan bli sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS dersom du gjennomfører en online test hvor du beviser at du kan og har forstått innholdet som du lærer i kurset.

Vil jeg lykkes som LifeCoach?

Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt det du trenger, og dersom du jobber godt og langsiktig over tid, så er kursinnholdet utført og testet på tusenvis av mennesker, og de som får dette programmet får veldig gode resultater. Det er opp til deg, men vi har utdannet mange terapeuter gjennom Smartere Utdanning på ulike utdannelser som jobber på deltid/ fulltid som coacher.
It´s up to you, men du får det du trenger for å bygge din coachingbusiness.  

Ditt ansvar gjennom LifeCoach-Utdannelsen:

Dette kurset er et aktivt online studium basert på "learning by doing", og at du tar fullt ansvar for egen læring. Du er selv ansvarlig for å være aktiv, og for å tilegne deg den læringen du trenger for å få suksess. Du vil få veiledning og oppmuntring i kursperioden, og det er opp til deg å investere tid, energi og stille spørsmål for å få best mulig utbytte av kurset. Om du gjør din jobb, så skal sannelig jeg gjør det jeg kan for å motivere og inspirere deg underveis :)

Hva kan jeg forvente å tjene som LifeCoach?

Folk som har tatt mine onlinekurs har ofte startet både på deltid eller fulltid som coacher etter kurs de har tatt. Det kommer helt an på deg og hvor mye tid du velger å investere, og hvor mye du vil tjene. 
Et lite regnestykke-eksempel: 

Om du får deg kun 1 ny kunde i uken som velger denne coachingpakken á kr. 5000,-, så vil det kunne gi deg kr. 20.000,-/mnd.

Om du får 2 nye kunder i uken, så vil det kunne gi deg kr. 40.000,-/mnd. 
Så du ser, det er opp til deg. 

Selv hadde jeg en inntekt på nesten kr. 900.000,- mitt aller første år som coach og terapeut, og det er selvsagt ikke en lovnad for hva du kan tjene, men en forklaring på hva som er mulig. 

Får jeg mer?

Du får mange fantastiske og flotte bonuser i kurset, og disse vil bli levert fortløpende fra kursstart og utover i programmet. 

Her er hva tidligere LifeCoach Studenter 
forteller om programmet!

Rachel gir langt mer enn hun må!

Jeg tok LifeCoachutdannelsen hos Rachel våren 2020. Meldte meg på litt spontant og sørget for å få med meg alle de fine bonusene som fulgte med. Rachel er utrolig dyktig, strukturert, raus og har lang erfaring og er veldig motiverende. Hun gir langt mer enn hun «må» og hun lærer bort et godt gjennomprøvd coachingprogram som fungerer! Resultatet er at du får en utdannelse som er gull verdt om du vil jobbe med og hjelpe andre mennesker opp til nye nivåer. Selv har jeg tråkket opp nye veier etter denne utdannelsen og skapt/skaper noe som har en litt annen vinkling, men jeg har med meg mange nyttige elementer fra det jeg lærte hos Rachel inn i det arbeidet jeg gjør i min business som spirituell Love- & LifeCoach og hypnoterapeut i dag. For meg er det viktig å kjenne om en utdannelse/kurs er helt riktig for meg. Det er mange som prøver å få din oppmerksomhet og vil selge deg noe. LifeCoachutdannelsen hos Rachel var helt klart riktig. Hvis du kjenner at coachingutdannelse er noe du har lyst til, kan jeg absolutt anbefale utdannelsen Rachel Wilman tilbyr.
Maria Nathalie Thomas

Rachel har en herlig energi, hun er kunnskapsrik, inspirerende, raus og tydelig.

Dette kurset har gitt meg verktøy til å hjelpe andre med å få til en varig endring i livet, og jeg lærte masse i prosessen som jeg bruker på meg selv i hverdagen.
Jeg vil anbefale dette kurset fordi det er en abc i hvordan man kan gå frem i coachingen og det virker!
Rachel har en herlig energi, hun er kunnskapsrik, inspirerende, raus og tydelig.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Lene Myhre Stand, Musikerhelse 

Jeg har virkelig fått troen på meg selv!

Jeg manglet selvtillit og tro på meg selv til å kunne jobbe som coach. Jeg trodde ikke jeg hadde det som skulle til og jeg følte meg absolutt ikke dyktig nok. Men ved hjelp av Rachel så har dette vært en utrolig flott reise. En mental reise, jeg har virkelig fått troen på meg selv.
Jeg liker at det er et ferdig opplegg sånn at det blir lett å begynne å jobbe. Vi får mye hjelp og verdi ut av kurset. Kostnaden er lav, så bare etter 2 - 3 kunder så er kurset nedbetalt. Så jeg angrer ikke en dag på dette valget.
Anbefales på det sterkeste. Spesialt fordi Rachel har mye kunnskap om hvordan man driver en bedrift. Dyktige Rachel gir så mye verdi i kurset, så det skulle egentlig ikke vært lov. Jeg digger det og man får så mye ut av det.
Her får man en ferdig pakke fra a - å, sånn at du kan starte din coachingbedrift og hjelpe andre til en bedre helse.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Marianne Stokholm, Marianne Stokholm Helse og livsstilscoach

Kurset har forandra livet mitt!

Før jeg tok kurset, så tenkte jeg at det ville bli for krevande.
Men det har forandra mitt liv. Gjennom å ta Lifecoach kurset har eg utvikla meg sjølv enormt. Eg har lært så mange gode teknikker som hjelpe meg i kvardagen og som eg ser gir supre resultat hos mine klientar.
Eg vil anbefale Rachel sitt kurs på det varmaste. Ho er en utrulig dyktig coach og mentor. Med sitt rolige behagelige vesen forklara ho på en god måte og inspirera til å ville lære. Kurset er lagt opp på en slik måte at det er ryddig og ikkje virka overveldande. Veldig bra system.
Rachel er ei sprudlende, energisk dame med masse kunnskap som gir av seg sjølv.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Tone Evebø

Rachel ser deg, og gjør sitt beste for at du skal lykkes!

Før jeg tok kurset, så lurte jeg på om det ville gi meg noe verdi, og om jeg kom til å få noen kunder. Det er utrolig lærerikt og du forstår hvor enkelt det egentlig er å guide andre når du har oppskriften på det! Man stiller bare de riktige spørsmålene, også er det kunden som må tenke seg fram til svaret.
Jeg vil så absolutt anbefale dette kurset videre fordi det er så enkelt å forstå hva man skal gjøre. Samt bygge videre på andre kurs som absolutt vil være relevante å bygge på med
Rachel ser deg og gjør sitt beste for at du skal lykkes! Det er kjempelett å bli engasjert og motivert. Det eneste du må gjøre er å kaste deg ut i det og tro på deg selv.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Jorun-Marie Fagernes

For meg har dette kurset vært helt fantastisk!

Før jeg startet, så visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle komme igang, hadde et ønske om å starte som coach i tillegg til annen jobb men visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det eller komme igang.
For meg har dette kurset vært helt fantastisk. Veldig ryddig og enkelt satt sammen og du får alle ressurser du trenger og mer til for å lære deg gangen i et 6 timers coaching program med en ny kunde og kan lett brukes på flere ulike områder. Jeg har brukt det og jobba med flere ulike både ang jobb, personlige forhold og livsstil/vekt/osv... Jobber som regel med ett problem i utgangspunktet med kurset i seg selv dekker så mye at man får resultat over helt linja. Fungerer utmerket på alle vis når man bare gjør det personlig til hver enkelt. Dette hjalp meg veldig i gang med min egen business. Jeg hadde allerede starta business fra før men hadde kun et kurs som var litt for "høy" pris ( 6 mnd´s kurs) til at folk startet rett på det uten å "kjenne" meg eller ha jobba med meg fra før av. Nå starter jeg flere på 6 ukers kurset og så blir det en naturlig overgang til 6 mnd etterpå, helt supert!
Har du er drøm om å jobbe som coach, starte din egen business, da er virkelig dette kurset for deg. Det vil gi deg en superbra start og du kan starte å tjene penger omtrent umiddelbart til og med. Du får alle verktøy du trenger og masse hjelp og veiledning på veien.
Jeg vil anbefale kurs med Rachel på det sterkeste. Hun er utrolig inspirerende som person og ikke minst profesjonell og vet virkelig hva hun driver med. Hun har et vesen som du lett vil være rundt og blir inspirert til å lære av. Også gir hun så mye av seg selv, du får alltid mye mer enn du forventer og du kommer garantert til å bli inspirert !!!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Liss Amdal

Jeg liker veldig godt at vi kan ta kurset i eget temp!

Jeg var bare forventningsfull og gledet meg til å komme i gang og få ny kunnskap og kompetanse. Rachel var dessuten flink til å fortelle om kursets innhold og at det ikke var noe å bekymre seg for. Og fordi vi kunne ta det i vårt eget tempo, kjente jeg heller ikke på noe press eller at tiden ikke ville strekke til.
Dette er et veldig godt og gjennomtenkt opplegg over 6 moduler - 1 modul pr. coachingtime, som ga kompetanse for å starte som coach og at h*n selv kan bestemme tempoet. At det er et opplegg som gir ham/ henne alt som trengs for å drive med coaching over nett. Kurset har tilført meg masse og gitt meg nye idéer, inspirasjon, kunnskap, kompetanse og påfyll og jeg er svært glad for at jeg tok det.
Ja, jeg vil anbefale dette kurset, både til de som ønsker å drive med coaching og de som vil ta det for sin egen del som en del av sin egenutvikling. I dette kurset får du mange redskaper, og du får et opplegg som Rachel vet virker. Hun har en stor verktøykasse og allsidig kunnskap om alt fra alle mulige coachingmetoder til praktiske ting som omhandler å starte og drive en business, og som kursdeltaker får du del i denne kunnskapen. Jeg liker også veldig godt at vi kan ta kurset i vårt eget tempo og ta sertifiseringstesten når vi er klar for det. For meg har det vært avgjørende. Vi får også tilgang til kursmaterialet på livstid og blir med i en Facebookgruppe med de andre kursmedlemmene der vi kan dele erfaringer, søke råd, dele og støtte og oppmuntre hverandre, noe som er kjempeflott!
Rachel er utrolig positiv og gir mye av seg selv, noe jeg setter stor pris på. Hun gjør dette av hjertet og med et genuint ønske om å bidra til andres vekst, utvikling og velvære. Hun deler raust fra sitt eget liv og er motiverende og inspirerende. Ingen utfordring er for stor, intet hinder uoverkommelig. Det er hun selv et bevis på. Vi er alle ansvarlige for vårt eget liv, og med de rette verktøyene og din egen mentale innstilling, er det mulig å endre seg og nå sine mål. Og med dette kurset har du gode forutsetninger for å klare det. Hvis du har et ønske om å hjelpe andre gjennom coaching, kan du få dette ønsket oppfylt gjennom å ta dette kurset. Og selv om du ikke ønsker å bli coach, men bare ønsker påfyll og kunnskap for din egen del, kan du trygt melde deg på. Livet ditt vil endre seg til det bedre når du får kontakt med Rachel, så det er bare å hive seg med!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Ann Jorun Hillersøy, Lotus Coaching

Kurset har gitt meg masse påfyll, både personlig og i businessen min!

Jeg har gjort mye selvutvikling og tatt flere coaching kurs. Jeg ønsket å jobbe som coach, men visste ikke helt hvordan og hvordan få kunder.
Lifecoach-kurset har gitt meg masse påfyll både personlig og i businessen min. Dette var akkurat det jeg trengte for å komme i gang som Coach. Rachel deler raust av sin kunnskap på en konstruktiv og lettfattelig måte. I dette kurset får vi alt vi trenger - med maler og støtte på hvordan vi skal gjennomføre en coaching time, uke for uke.
Jeg vil anbefale Lifecoach kurset på det varmeste, enten om du vil jobbe som coach eller coache deg selv. Kurset ga meg enda mer innsikt på personlig plan og tro på at jeg kan videreformidle det på en lettfattelig måte.
Rachel er positiv, sprudlende, kunnskapsrik og raus. Hun er autentisk og deler sin kunnskap fra hjertet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Veslemøy Vangsnes, www.artbyveslemoy.com 
Bildet av Fotograf Hilde Brevig

Kurset har gitt meg enda mer trygghet som coach!

Før jeg meldte meg på, så lurte jeg på om jeg trengte virkelig enda et kurs da jeg allerede er en coach, men kurset har gitt meg en enda større trygghet som coach, en steg for steg metode som fungerer, og jeg er superfornøyd med.
Anbefaler kurset fordi Rachel er en fantastisk læremester, og gir fra hjertet sitt aller beste.❤️😊
Er takknemlig for at jeg tok valget og meldte meg på kurset.🙏😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Bente Mortensen, Harmoni Coaching & Medisinsk Yoga balanse

Jeg har fått flere kunder!

Med et brennende ønske om å hjelpe folk til en bedre hverdag følte jeg at jeg hadde for lite kompetanse til å kunne hjelpe de på beste måte. Jeg følte jeg ikke hadde de riktige verktøyene og manglet litt troen på meg selv og det gjorde også at jeg var usikker i markedsføring.
Et fantastisk kurs hvor jeg lærte mye om hvilke teknikker satt i en sammenheng som kan brukes for å hjelpe mennesker til en bedre hverdag selv om det er ulike årsaker til det. Teknikkene er har jeg også brukt på meg selv og det har medført at jeg har fått en bedre hverdag. Jeg har blitt mye tryggere på min kunnskap og tørr å utfordre meg selv på en helt annen måte. For min business har dette blitt ett godt verktøy som har medført at jeg har fått flere kunder.
Ja, jeg vil virkelig anbefale dette kurset til andre. Har du et brennende ønske om å hjelpe andre folk er dette kurset gull verd og det samme hvis du trenger et verktøy for å hjelpe deg selv.
Jeg vil også berømme Rachel for måten hun har lagt opp kurset og gjennomfører læringen. Hun er utrolig kunnskapsrik og har masse erfaring. Hennes brennende engasjement gir masse inspirasjon og motivasjon. Tusen takk Rachel for muligheten du gav meg❤
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 5 av 5 mulige stjerner
Helene Heimveg

Liss Amdal

Bente Mortensen

Maria Nathalie Thomas

Jorun-Marie Fagernes

Tone Larsen Evebø

Hvem er jeg?
Hey hey... Jeg er Rachel Wilmann, og jeg har jobbet på fulltid med dette siden 2010, men har vært interessert i, og opptatt av selvutvikling, coaching og mennesker så lenge jeg kan huske. Disse årene har jeg hatt over 13.000 (tretten tusen ja..) coaching- og terapitimer, så det har blitt en del erfaring. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av manifestering, spiritualitet, mental trening, terapi, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim. 

Jeg er stolt mamma til fineste Elisabeth på 22 år, og jeg er enda stoltere over at hun har vokst seg opp til å bli en utrolig trygg, solid og stødig jente. Hun er hovedårsaken til at jeg startet mitt eget firma for mange år siden.  

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet Norges Største Selvutviklingsplattform, og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett. 

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt over 13.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind på Manifestering hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt, og ikke minst: Jobbe med deg jeg ELSKER! 
Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)