ManifesteringCoachUtdannelse:

Neste kurs åpner i februar 2023.

Bli en profesjonell og sertifisert ManifesteringsCoach med min geniale 6-stegs helt unike metode som fungerer raskere enn du trodde var mulig!

Start drømmejobben din som Online ManifesteringsCoach
uten å ha utdanning eller erfaring fra før!
Ingen erfaring - Ingen problem
Bli en Online ManifesteringsCoach nå!
Hele 33% rabatt!

Delbetaling tilgjengelig fra kr. 733/ mnd!

* 14 dagers angrefrist iht. angrefristloven

Det beste kurset jeg har tatt

For meg er dette det beste kurset til Rachel jeg har tatt, jeg har brukt det mest og syns det er fantastisk bra. Fordi det går i dybden på hva som stopper og begrenser oss, jeg kan bruke det på alle mulige områder, samt gå igjennom det så mange ganger som trengs. Det samme med mine kunder, kan bruke det på alle ulike områder. Det har hatt stor betydning for meg for å forstå hvorfor jeg får til enkelte ting og andre ikke, for så å jobbe med det og deretter manifestere mye mer av det jeg vil ha i livet mitt !

Jeg vil så absolutt anbefale dette videre fordi du får så utrolig mye verdi for pengene. Rachel gir som alltid masse verdi og har enormt kunnskap på dette området og gir av seg selv
Jeg startet med penger som tema når jeg gikk igjennom kurset og manifesterte 12.000 kr utav det blå i første uka!!! Skikkelig gøy og motivasjon til å fortsette å jobbe med både det og andre ting

Det skikkelig gøy kurs å jobbe med, for min egen del og med mine kunder. Og ikke minst at kurset er "ferdig laget" så det er klart til å bruke med en gang til dine kunder.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Liss Amdal, Follow Your Bliss by Liss AS 
Bli en profesjonell og sertifisert ManifesteringsCoach med min geniale 6-stegs helt unike metode som fungerer raskere enn du trodde var mulig!
Dette passer for deg som er ny, eller deg som vil utvide verktøykassen din!
Bli en sertifisert manifesteringscoach og bygg din coaching business!
Steg for steg, ferdige verktøy, prosesser og coachingmodeller.
Du blir sertifisert ManifesteringsCoach gjennom Smartere Utdanning!

Hva er en ManifesteringsCoach?

En som hjelper mennesker til å sette seg gode mål og å gjennomføre dem slik at de kan komme seg gjennom ulike ting i livet sitt gjennom manifestering (tankens kraft), slik som f.eks:
➤ Tiltrekke seg god helse
➤ Tiltrekke seg penger
➤ Tiltrekke seg drømmejobben sin
➤ Tiltrekke seg drømmepartneren sin
➤ Tiltrekke seg og finne sin livsmisjon
➤ Tiltrekke seg "alt" du ønsker deg i universet
➤ ...og mye mer

Denne utdannelsen kan gi deg følgende:

 • At du føler deg trygg på å få hjelpe kundene dine til å få reelle resultater fordi du får en steg for steg Manifesterings-metode til hvordan du skal ha og gjennomføre et helt program med dine kunder
 • At du lærer hvordan du kan jobbe online med klientene dine steg for steg
 • At du får struktur i din coachingbusiness, inkludert hvordan coache kundene fra a til å
 • At du får hjelp til å velge ut din nisje
 • At du får hjelp til ulike kommunikasjonsteknikker slik at du kan lytte og stille de riktige spørsmålene til dine kunder
 • At du kan hjelpe kundene med å ta tilbake kraften i egen tankegang gjennom loven om tiltrekning
 • At du kan hjelpe kundene dine til å ta ansvar for egen fremgang og eget liv
 • Gir deg Steg for steg coachingprosesser som er spisset inn om loven om tiltrekning
 • Å hjelpe kunder til å sette seg mål, og å gjennomføre dem
 • Få hjelp til å velge ut din ideelle klient, og vil skal selvsagt jobbe med folk som er åpen for at det finnes mer mellom himmel og jord
 • Få hemmeligheten å tiltrekke deg betalende klienter slik at du får en bærekraftig business
 • Få hjelp til å bli trygg selv
 • Hjelpe deg til å bli rå på manifestering selv
 • Lære hvordan du får kundene dine til å anbefale deg videre, og da spesielt gjennom manifesteringsteknikker
 • Lær hvordan du bruker ulike online-verktøy med kundene dine

Krav

→ At du har et ønske om å bli en ManifesteringsCoach, og har et åpent sinn (og entusiasme) for å lære om manifestering og loven om tiltrekning.

Beskrivelse av kurset:

✔️ Du får en 6-stegs metode til å bli helt RÅ på tankens kraft slik at du kan tiltrekke deg det du ønsker deg i livet ditt. Denne metoden kan du bruke selv og jeg lærer deg hvordan du kan jobbe med kunder slik at de også blir rå på manifestering. 

✔️ Hvert steg består av konkrete oppgaver som må gjennomføres for å få resultater. Jeg beskriver helt konkret hva som skal gjøres og hvordan oppgavene må gjennomføres. Superenkelt og lett. 

✔️ Hvert steg inneholder en egen hypnosefil for å manifestere raskere. Her jobber vi med å bli kvitt blokkeringene som stopper deg fra å manifestere ønsket ditt. Den hjelper deg og dine klienter med å få større og raskere gjennombrudd. Jeg elsker å bruke hypnose, for da går vi forbi det bevisste sinnet og direkte inn til deg ubevisste sinnet der forandringene skjer mye hurtigere. Her tar vi lettere tak i det som stopper oss, og vi pulveriserer det for så å få resultater. Kult hva!

✔️ Du lærer i dybden hvordan du kan manifestere og bruke tankens kraft. Du kan laste ned, lytte til lydfiler, få konkrete pdf-filer, word-dokumenter, spørreskjema, oppgaver etc.

✔️ Du får en konkret plan på hvert enkelt steg som du kan følge til punkt og prikke både til deg selv og til klientene dine. Jeg veileder deg gjennom onlinekurset.

✔️ Du får konkrete sjekklister som du kan printe direkte ut.

✔️ Til hvert steg får du veiledning til hva du skal gjøre, hvordan du kan jobbe med kundene dine.

✔️ Vi har utdannet hundrevis av Coacher og Terapeuter hvor mange av dem jobber på deltid/ fulltid i egne Coachingbedrifter etter å ha gjennomført sine utdannelser gjennom oss. 

✔️ Du slipper årevis med prøving og feiling, for jeg har gjort jobben for deg med å sette sammen alle timene du skal ha med dine kunder

✔️ Du vil få innsyn i alle hemmelighetene jeg har brukt på alle mine tusenvis av kundetimer med ledere, mennesker som vil ha endring, grüdere, direktører, helsefolk etc. og jeg viser deg eksakt hva jeg har gjort for å få fantastiske resultater gjennom manifestering og tankens kraft.

✔️ Du får alle verktøyene du trenger for å jobbe som ManifesteringsCoach

Du vil få en egen Facebook-gruppe hvor din mentor, Rachel Wilmann er inne hver mandag for å svare på spørsmål du har i forhold til alt som har med ManifesteringsCoachUtdannelsen å gjøre.

Du får tilgang til kurset for evig tid, og du kan laste ned alle ressursene som ligger i kurset

Hele kurset er online, og starter offisielt onsdag 26.januar, men du får tilgang til Modul 1 nå, og vi har kick-off i vår lukkede facebook-gruppe.

Kurset består av 6 moduler. Du får tilgang til en modul i uken. 
1 modul = 1 kundetime 
Jeg viser deg hvordan du setter opp en pakke på 6 timer som du selger til dine kunder, og jeg gir deg en komplett beskrivelse av hvordan du skal gjennomføre hver enkelt time med kundene dine. 

Du blir sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS, og får kursbevis etter fullført kurs som du kan henge opp som viser eksakt hva du har lært. 

Du får proffe maler, sjekklister, verktøy, fremgangsmåter, spørreskjemaer, komplett spørsmål til kundene dine og mye mer.

Du får et superinspirerende og positivt nettverk av andre coacher som er like positive og opptatt av å gjøre en forskjell i verden som deg. Det kan gi utrolig god motivasjon i drømmen din om å jobbe som coach på fulltid. 

Du får en manifesterings-lydfil til hver eneste time (en spesial-laget hypnosefil til hver modul). Denne har jeg spilt inn slik at du kan starte å lytte til den (og starte manifesteringen med en gang). Her har jeg også lagt ved det orginale skriptet som word-dokument som du kan laste ned og spille inn selv (om du ønsker)

Du får teknisk trening til hvordan du kan spille inn dine egne lydfiler til dine kunder. Det er helt fantastisk å ha slike hypnose-lydfiler til kundene dine, for de kan oppnå mye større og bedre resultater raskere. 

Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet.

Min største bekymring var økonomi. Kurset viser deg steg for steg hvordan du kan manifestere det du ønsker deg. Du lærer å begynne i det små, slik at du lærer deg hvilke følelser og handlinger som er nødvendige for å manifestere de store tingene i livet. Kurset gir deg kunnskapen slik at du selv kjenner deg trygg på at du kan manifestere det du ønsker deg, samtidig som det gir deg kunnskap om hvordan du skal lære dette videre til egne kunder, dersom du ønsker det. Jeg anbefaler virkelig dette kurset. Du må bruke litt tid på å virkelig komme inn i det å manifestere, men det er ikke vanskelig. Du opplever snart resultater når du begynner med de små tingene.
Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet. Jeg opplever at parkeringsplasser er ledige og andre små manifesteringer.

Rachel Wilmann er en inspirerende kursholder. Du vil finne masse verdi i kurset og sitte igjen med et positivt syn på livet etter endt kurs. Og mulighet for en innbringende business, om du ønsker det.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Guri Årtun

Bli en sertifisert ManifesteringsCoach

Ønsker du å gjøre en forskjell i verden, og samtidig tjene penger på jobben din?

Har du noen gang drømt eller tenkt på å bli en ManifesteringsCoach?

Har du et ønske om å bruke universet og loven om tiltrekning slik at du kan oppnå det du ønsker deg i livet ditt, slik som bedre helse, bedre økonomi, sunnere livsstil, få drømmepartneren din etc?

Er du allerede en Coach eller mentor som ønsker å legge til en del verktøy i verktøykista di?

Verden "skriker" etter Coacher, og i alle fall de som jobber online akkurat nå. 
Dette er en milliardindustri verden over. Om du er helt ny, eller om du har praktisert gjennom flere år, så vil dette kurset være for deg, og du vil få stort utbytte av det. 

Det aller beste med ManifesteringsCoach, er at "alle" kan bli helt RÅ på manifestering. 
Det eneste du trenger, er en konkret METODE som viser deg hvordan du skal jobbe, og hvilke blokkeringer du må kvitte deg med. Selv har jeg jobbet med manifestering siden jeg var liten jente, og det er helt RÅTT hva du kan tiltrekke deg. Universet jobber raskt, så du tiltrekker deg det du har i hodet og i tankene dine. Dersom du ikke har det livet du ønsker deg, så kan det være fordi du er på feil frekvens. 

Du kan coache klienter innen ethvert tema som du elsker eller har erfaring fra, enten det er å nå målene sine, skifte jobb, finne meningen med livet, bli mer trygg, avansere i karrieren, bli mer lykkelig, starte egen business eller andre områder som inspirerer deg. 

Dette kurset er designet for å lære deg alt du trenger for å bli trygg som ManifesteringsCoach, få resultat med klientene dine og ha en fantastisk coaching business. 

Du vil få:

➤ Profesjonelle coachingverktøy
➤ Steg for steg coaching-plan
➤ Ferdige maler, arbeidsbøker, spørreskjema og sjekklister
➤ Egne spørreteknikker

Du vil få en forståelse og et sterkt fundament for hvordan du kan være en effektiv coach, og det inkluderer det å komme over din egen frykt for å jobbe som ManifesteringsCoach. 

Du vil kunne utvikle sterke manifesteringsferdigheter, inkludert å få kraftfulle verkøy og spørreteknikker som er essensielt for å lykkes godt som manifesteringscoach. Slik forstår du deg selv mye bedre, og du vil kunne hjelpe klientene til å komme på et helt nytt nivå. 

I tillegg vil du lære grunnleggende coachingverktøy, inkludert målsetting, ulike oppgaver og ansvarliggjøring av klientene dine slik at de virkelig når målene sine. 

Dette kommer i tillegg til flere konkrete manifesteringsverktøy som er helt essensielle for at du skal lykkes. Jeg deler noen hemmeligheter som gjør at du vil bli overrasket over hvor enkelt det egentlig er.

Du vil lære populære teknikker og oppgaver du kan bruke på dine klienter, som f.eks. loven om tiltrekning, manifesteringsteknikker, affirmasjoner, målsetting, nlp-teknikker, mindset-teknikker og MYE mer....

Du vil også lære hvordan du selv kan få et suksessfullt mindset slik at du blir sterkere som gründer, og slik at du når målene dine mye bedre og raskere. Og du vil kunne fremstå som en tryggere og sterkere coach og mentor til klientene dine og potensielle kunder. 

I dette programmet vil vil gjennomgå tema som:

✅ Manifestering og tankens kraft
✅ Hvordan jobbe med Universet
✅ Klargjøring for å motta penger, helse, jobb, kjærlighet etc.
✅ Bli kvitt dine blokkeringer
✅ Bevisstgjøring
✅ Meditasjon
✅ Mindfulness
✅ Positivt og negativt Selv-snakk
✅ Emosjoner som stopper eller starter deg
✅ Ulike trossystem 
✅ Ta action og få fremgang
✅ Overkomme frykten
✅ Få endringer
✅ Sette og nå gode mål

Du vil også få ulike og ferdige skjema som du kan bruke når du skal ta imot klienter, ulike arbeidsbøker, aktiviteter og spørreskjema samt actionsteg til klientene dine. 

BONUSER:

6 konkrete hypnosefiler for å manifestere raskere. Her får du lydfiler som allerede er spilt inn og laget helt konkret til hvert steg. I tillegg ligger det ved det orginale skriptet slik at du kan spille dem inn selv om du ønsker. 

Verdi kr. 4.999,-

Et konkret og ekspress ManifesteringsRituale hvor du kan få superresultater på bare 3 dager. Dette manifesteringsritualet bruker jeg selv for å oppnå resultater som jeg ønsker her og nå!

Verdi kr. 3.999,-

MengeMagnetRitualet er laget helt konkret for deg som ønsker å bli helt RÅ på å tiltrekke deg penger. Det går konkret på hvordan du skal jobbe med å få så mye penger du bare ønsker deg. Det er superkult, og jeg har en kul metode og et rituale du kan bruke igjen og igjen!

Verdi kr. 3.999,-
(har lyst til å skrive 1 million i verdi, for det har både jeg og flere av kundene mine opplevd flere ganger). 

Affirmasjonspakken. Her får du konkrete affirmasjoner du kan bruke på områdene penger, helse, jobb og kjærlighet. Jeg har selv brukt affirmasjoner i mange år, og det er superkult fordi det virker! Jeg lærer deg også hvordan du kan bygge og lage dine egne affirmasjoner helt konkret ut fra det du ønsker deg. 

Verdi kr. 4.999,-

Markedsføringspakken. Her hjelper jeg deg gjennom disse ukene til å bli god på å tiltrekke deg kunder. Jeg viser deg hvordan du bør sette opp din coachingbussiness i forhold til markedsføringen og viser hva som er smart å gjøre for å få flest mulig langvarige og fornøyde kunder.  
Her får du en konkret plan på hva du skal gjøre uke for uke. I tillegg får du manifesteringsteknikker på hvert område, og jeg skal dele med deg hvordan jeg manifesterer å få masse kunder inn til min bedrift. Her blir det også ukentlige LIVE-sendinger hvor jeg lærer deg hva du skal gjøre, og du kan selvsagt stille masse spørsmål. Gled deg!

Verdi kr. 19.999,-

Du vil få tilgang til en egen VIP facebookgruppe. Her kan du spørre spørsmål hver uke om det du lurer på gjennom alle disse 6 ukene. Du får hjelp av meg og resten av denne dyktige gruppen som består av andre coacher som er like ambasiøs som deg selv. Det blir hjelp skriftlig og LIVE-sendinger gjennom kursperioden.
Verdi kr. 14 000,-

Hvem er dette kurset for:

➤ Deg som ønsker å bli en ManifesteringsCoach, og som ønsker å bruke alle de ressursene som finnes i universet. Du kan være helt "ny" eller du kan ha jobbet med dette tidligere. 

➤ Du som allerede er Coach, men ønsker å få enda flere verktøy og ferdigheter

➤ Du som aldri har jobbet med klienter enda, og har en drøm om å jobbe som Coach, og har en passion for tankens kraft og loven om tiltrekning.

➤ Du som er veileder, terapeut, lærer, forfatter, mentor, helsecoach, PT, livsveileder, coach eller jobber med mennesker på en eller annen måte, og som ønsker å utvide tilbudet du allerede har

➤ Det som ønsker mer ekspertise og en større forståelse for hvordan oppnå gode resultater

➤ Som ønsker et steg for steg program med kraftfulle verktøy som gir resultater

➤ Om du ønsker å utvide din egen coachingpraksis og bygge selvtilliten som coach og mentor, og spesielt innen manifestering og selvutvikling

➤ Som er helt ny og ønsker å starte som coach. Da er dette et supert kurs å starte med

➤ Det som har mange års erfaring fra coaching, men ønsker det siste innen manifestering og ulike spesifikke spørreteknikker som går spesifikt på dette området. 

➤ Som tror at "learning by doing" er en super læringsform

➤ Som er positiv og som ønsker å bli en del av et nettverk av andre og positive coacher som også ønsker å gjøre en forskjell i verden. 

Hvem er dette IKKE kurset for:

➤ Deg som ikke tror på manifestering eller tankens kraft

➤ Deg som ikke ønsker å utvikle deg videre

➤ Du har en negativ holdning, og som er ute etter å finne feil. Vi har et positivt og sunt nettverk av coacher og mentorer som virkelig vil endre verden til en bedre plass, og dette kurset er ikke for deg som vil kritisere og være negativ. 

➤ Deg som ikke er åpen for at det finnes "mer"

➤ Som tror at når man først har utdannet seg en plass, så trenger man ikke flere utdannelser.

➤ Som ikke ønsker å ta imot nye perspektiver og heller ikke ta imot nye måter å gjøre ting på

➤ Som vet best selv, og som ikke ønsker å være støttende og oppmuntrende

Hva er forskjell på en ManifesteringsCoach og en LivsCoach/ HelseCoach:

En HelseCoach jobber konkret i forhold til ulike helserelaterte utfordringer, slik som f.eks vektreduksjon, overskudd, energi, kroppslige utfordringer, mentale utfordringer etc. 

En LivsCoach hjelper folk å sette seg ulike mål og gjennomføre dem, men da mer på andre områder i livet sitt, slik som karriere, forhold, penger/ økonomi, livsvalg, finne sin livsmisjon, utvikle seg som leder etc. 

En ManifesteringsCoach jobber med loven om tiltrekning og tankens kraft. Du vil få konkrete teknikker som går direkte på hvordan du skal tenke (og ikke tenke) for å tiltrekke deg ALT! Du må være alternativ og spirituell, og du må tro på at det finnes "mer". Verden har blitt så åpen, og jeg opplever at utrolig mange ønsker å lære mer om dette temaet. Selv får jeg mange henvendelser hele tiden om folk som vil at jeg coacher dem på å bli god på manifestering. Du vil ELSKE det!!

Har du spørsmål?
Når starter vi?
Onsdag 26.januar starter vi med kickoff, men du får tilgang til første modul nå!
Hvor kan jeg få hjelp i kurset?
En egen lukket facebook-gruppe hvor du får hjelp hver uke til spørsmål du har

Betal hele kurset nå, og du vil få tilgang til onlinekurset "ManifesteringsCoachUtdannelsen"
+ alle bonusene

Du vil få tilgang til å se gjennom betalingen og legge informasjon før betalingen går gjennom
Du risikerer ingen ting ved å trykke på knappen!

Velg delbetaling fra kr. 733,-/mnd gjennom vår betalingsløsning Klarna, og du vil få tilgang til onlinekurset "ManifesteringsCoachUtdannelsen". 
Betingelser og avtalen kommer opp på betalingssiden. 

Du vil få tilgang til å se gjennom betalingen og legge informasjon før betalingen går gjennom
Du risikerer ingen ting ved å trykke på knappen!

Bli den neste suksessfulle ManifesteringsCoachen
Tilgang umiddelbart

Hvordan foregår kurset?

Hva er ManifesteringCoach-kurset
Dette er Norges første og eneste onlinekurs som viser deg eksakt hva og hvordan du skal jobbe som ManifesteringsCoach på nett med kundene dine over 6 uker. 
Når starter ManifesteringsCoach-kurset?
Vi starter onsdag 28.januar, og da vil du få tilgang til modul #1
Vi starter med en kick-off inne i den lukkede facebook-gruppen vår som du også vil få tilgang til tidlig onsdags morgen (så følg med i innboksen din). Kick-off vil være online fra 10-11:30. Om du ikke kan være med live, så vil opptaket ligge inne i gruppen til deg slik at du kan se det senere. 
Hvordan foregår ManifesteringsCoach-kurset?
Du får aller første modul NÅ (rett etter påmeldingen din, og du kan starte å manifestere med en gang), og deretter får du en modul i uken i 6 uker fremover. Hver modul inneholder ulike lydfiler, pdf-dokumenter, word-dokumenter, actionsteg og praktiske og motiverende oppgaver og fremgangsmåter. 
Enn om jeg trenger hjelp underveis i ManifesteringsCoach-kurset?
Du får tilgang til en lukket facebook-gruppe hvor vi har spørretimen hver uke, og her kan du spørre om alt du lurer på gjennom alle de 6 ukene kurset varer. I tillegg blir det LIVE-sendinger gjennom kursperioden hvor du kan stille spørsmål.
Spørretimen er skriftlig inne i gruppen. 
LIVE-sendingene foregår LIVE inne i den lukkede facebook-gruppen vår. 
Hvor lenge får jeg tilgang til ManifesteringsCoach-kurset?
Du får tilgang på livstid. Det vil si at du kan ta kurset akkurat når det passer deg, og du trenger ikke være redd for at det blir borte. Jeg gir deg ikke kun en begrenset tilgang. Dette har du så lenge du trenger det. 
Får jeg kursbevis fra ManifesteringsCoach-kurset?
YES! Det får du etter at du har fullført kurset. Du får tilsendt et superfint diplom som du kan henge opp på veggen din med innhold av alt kurset inneholder. 
Blir jeg sertifisert etter ManifesteringsCoach-kurset?
Jepp. Du kan bli sertifisert gjennom Smartere Utdanning AS dersom du gjennomfører en online test hvor du beviser at du kan og har forstått innholdet som du lærer i kurset. Testen blir tilgjengelig etter endt kurs.
Vil jeg lykkes som ManifesteringsCoach?
Det kommer helt an på deg, og hvor mye innsats du legger ned, men du får alt det du trenger, og dersom du jobber godt og langsiktig over tid, så er kursinnholdet utført og testet på tusenvis av mennesker, og de som får dette programmet får veldig gode resultater. Det er opp til deg, men vi har utdannet mange terapeuter gjennom Smartere Utdanning på ulike utdannelser som jobber på deltid/ fulltid som coacher.
It´s up to you, men du får det du trenger for å bygge din coachingbusiness.  
Og du lærer jo om loven om tiltrekning, så jeg har tro på at alle som gjennomgår kurset og jobber med de ulike modulene og stegene vil lykkes!
Ditt ansvar gjennom ManifesteringsCoach-kurset:
Dette kurset er et aktivt online studium basert på "learning by doing", og at du tar fullt ansvar for egen læring. Du er selv ansvarlig for å være aktiv, og for å tilegne deg den læringen du trenger for å få suksess. Du vil få veiledning og oppmuntring i kursperioden, og det er opp til deg å investere tid, energi og stille spørsmål for å få best mulig utbytte av kurset. Om du gjør din jobb, så skal sannelig jeg gjør det jeg kan for å motivere og inspirere deg underveis :)
Hva kan jeg forvente å tjene som ManifesteringsCoach?
Folk som har tatt mine onlinekurs har ofte startet både på deltid eller fulltid som coacher etter kurs de har tatt. Det kommer helt an på deg og hvor mye tid du velger å investere, og hvor mye du vil tjene. 
Et lite regnestykke-eksempel: 

Om du får deg kun 1 ny kunde i uken som velger denne coachingpakken á kr. 5000,-, så vil det kunne gi deg kr. 20.000,-/mnd.

Om du får 2 nye kunder i uken, så vil det kunne gi deg kr. 40.000,-/mnd. 
Så du ser, det er opp til deg. 

Selv hadde jeg en inntekt på nesten kr. 900.000,- mitt aller første år som coach og terapeut, og det er selvsagt ikke en lovnad for hva du kan tjene, men en forklaring på hva som er mulig. Men en ting er sikkert - og det er at jeg brukte flere av de manifesteringsteknikkene du skal lære i kurset ditt, og jeg fikk mine første kunder via en konkret visualiseringsteknikk. Jeg visualiserte på lørdags kveld, og mandags morgen booket 5 kunder timer før kl. 09 på morgenen. Jeg skal lære deg hva jeg gjorde.
Får jeg mer?
Du får mange fantastiske og flotte bonuser i kurset, og disse vil bli levert fortløpende fra kursstart og utover i programmet. 
Her er hva tidligere Manifesterings-Studenter 
forteller om programmet!

Det beste kurset jeg har tatt

For meg er dette det beste kurset til Rachel jeg har tatt, jeg har brukt det mest og syns det er fantastisk bra. Fordi det går i dybden på hva som stopper og begrenser oss, jeg kan bruke det på alle mulige områder, samt gå igjennom det så mange ganger som trengs. Det samme med mine kunder, kan bruke det på alle ulike områder. Det har hatt stor betydning for meg for å forstå hvorfor jeg får til enkelte ting og andre ikke, for så å jobbe med det og deretter manifestere mye mer av det jeg vil ha i livet mitt !

Jeg vil så absolutt anbefale dette videre fordi du får så utrolig mye verdi for pengene. Rachel gir som alltid masse verdi og har enormt kunnskap på dette området og gir av seg selv
Jeg startet med penger som tema når jeg gikk igjennom kurset og manifesterte 12.000 kr utav det blå i første uka!!! Skikkelig gøy og motivasjon til å fortsette å jobbe med både det og andre ting

Det skikkelig gøy kurs å jobbe med, for min egen del og med mine kunder. Og ikke minst at kurset er "ferdig laget" så det er klart til å bruke med en gang til dine kunder.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Liss Amdal, Follow Your Bliss by Liss AS 

Jeg har rett og slett blitt en bedre utgave av meg selv

Dette kurset har gjort magiske ting i livet mitt. Jeg har rett og slett blitt en bedre utgave av meg selv. Tankens kraft og bli bevist på følelsene og tankene mine. Jeg har ingen business nå, men alt ligger til rette for meg til å satse på det. Rachel har alt klart og hjelper til.
Jeg vil absolutt anbefale dette kurset til alle jeg kjenner fordi dette er det beste kurset jeg har tatt. Rachel er svært kunnskapsrik og dyktig til å formidle. Behagelig å høre på hun motiverer og inspirerer på en magisk måte. Elsker å lytte på henne. Hun får meg alltid til å tenke positivt. Hun har hjulpet meg til å bli en bedre versjon av meg selv og jeg har fått et bedre liv. Jeg er super motivert til å fortsette. På de mer grå dagen, setter jeg på Rachel eller leser i boka og magien skjer. Manifestering anbefales på det varmeste. Beste kurset ever.

Jeg har ikke kunder, men jeg manifesterer masse i hverdagen. Alt fra parkeringsplassen plass til vanskelige ting som oppstår på jobb. Eks vanskelige møter, blir fine møter utfordrende pasienter, bestiller greit føre å kjøre på osv .
Gleder meg å ta reisen på nytt. Rachel er alltid kvalitet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Heidi Høiby Vikersveen

Jeg fikk plutselig 2 kunder uten ferdig nettside

Det var litt skummelt å bruke så mye penger i en sleng. Dette kurset er et kjempe flott verktøy når du skal jobbe med kunder, det har en super bra strukturert oppbygging, som jeg synes er helt genial. Det er også lett å gjøre til ditt, uten at du mister noe av opplegget på veien. Jeg er om jeg kan kalle det det, litt forelsket i mulighetene det gir meg som coach. Og som bonus veileder Rachel deg gjennom stoffet sånn at du selv får kjent på hva kundene kan forvente seg, altså du må selv, walk the talk. Og det ga meg en egenutvikling som hjalp meg ut av noen av mine gamle mønster.
Jeg vil anbefale dette kurset fordi det er mange coacher som meg, som ikke helt har funnet strukturen i jobben sin og det gir dette kurset deg virkelig.

Jeg ønsket å leve av min egen virksomhet og ønsket at det skulle gå av seg selv, og uten så mye som en setning om dette, bare noen få linjer på min uferdige nettside fikk jeg to nye kunder før jul. Så jo det går det 😉 nå skal jeg gå igjennom kurset for meg selv en gang til med mer fokus og jeg gleder meg til resultatene 🤸‍♀️

Jeg vil også si at i alt jeg har deltatt på med Rachel har jeg følt at jeg har blitt sett og veiledet av henne på en så god og kjærlige måte, jeg har følt meg trygg, inspirert og hun er såååå motiverende med måten hue er på ❤️ så en stor takk til deg Rachel 🙏❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Stinee Janett Gravdal, Hjertekammeret 

Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet.

Min største bekymring var økonomi. Kurset viser deg steg for steg hvordan du kan manifestere det du ønsker deg. Du lærer å begynne i det små, slik at du lærer deg hvilke følelser og handlinger som er nødvendige for å manifestere de store tingene i livet. Kurset gir deg kunnskapen slik at du selv kjenner deg trygg på at du kan manifestere det du ønsker deg, samtidig som det gir deg kunnskap om hvordan du skal lære dette videre til egne kunder, dersom du ønsker det. Jeg anbefaler virkelig dette kurset. Du må bruke litt tid på å virkelig komme inn i det å manifestere, men det er ikke vanskelig. Du opplever snart resultater når du begynner med de små tingene.
Mens jeg tok kurset opplevde jeg å plutselig få mye mer penger enn jeg hadde forventet. Jeg opplever at parkeringsplasser er ledige og andre små manifesteringer.

Rachel Wilmann er en inspirerende kursholder. Du vil finne masse verdi i kurset og sitte igjen med et positivt syn på livet etter endt kurs. Og mulighet for en innbringende business, om du ønsker det.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Guri Årtun

Håper aldri kurset tar slutt, dette er bare sååå gøy å lære mer om!!

Min største bekymring var om dette kurset var noe for meg, virket jo både litt fjernt og ukjent med å skulle lære om bla tankens kraft. Ville jeg få dette til eller var det bare tullete å skulle bruke både tid og penger på sånt? - Ville det ta for mye tid og ville jeg fullføre? Det tok ikke lange tiden inn i kurset før jeg tenkte: Håper aldri kurset tar slutt, dette er bare sååå gøy å lære mer om!!

Dette kurset har virkelig gjort underverker for meg i alt fra hvilke ord jeg sier og tenker om meg selv og andre, og hvordan jeg kjenner at jeg seriøst skulle ønske at alle andre skal få lære å kjenne på det samme som jeg nå har lært. Dette kurset har satt i gang så mange prosesser inni meg selv, alt fra tankens kraft, til det å jobbe med meg selv for å få bort gamle blokkeringer som har stoppet meg i hverdagen nå. Dette kurset gjør at du skjønner så mye mer av deg selv og hvorfor du handler og gjør som du gjør ut fra gamle vaner og ordbruk og tanker om deg selv og andre. Og med enkle verktøy lærer Rachel deg en masse gode metoder for å få det livet du ønsker å ha. Jeg er så fornøyd, og har enda masse mer å lære har jeg nå lært.

Helt klart JAA, dette kurset anbefaler jeg på det sterkeste til alle som vil utvikle seg selv og ønsker seg selv og andre det beste!! og ja fordi dette er fantastisk læring i å forstå seg selv og forstå hvorfor du reagerer og handler slik og du gjør. Du lærer å bli kvitt gamle blokkeringer for å få det bedre fremover. Og du lærer hvordan du skal lære det bort til andre så de kan forstå seg selv å få bedre liv de også. Du får ferdig oppskrift på å bli en god costch. Et helt fiks ferdig kurs til deg selv og som du også kan bruke på dine kunder. Virkelig proft laget kurs på alle måter!! Helt fantastisk å lære hva enkle grep og teknikker kan gjøre for å få et bedre liv. Jeg har elsket hele kurset og alt jeg lærte der. Elsket FB livesendingene, og det store gode engasjementet til Rachel gjennom hele kurset. Elsker hypnosefilene, kursmaterialet, arbeidsboka, og den fine FB-gjengen som vi ble. Og den fantastisk avslutning med at vi får mulighet til å Sertifisere oss til Manifesterings coach. Hater jo egentlig eksamen, men dette var bare såå gøy og lærerikt, og ville gjort det igjen.

Jeg har opplevd store forandringer med meg selv bla i måten jeg nå tenker og snakker til meg selv og andre, og hvordan jeg mottar ting andre sier tilbake til meg. Jeg vet nå at tankens kraft og ordene vi bruker kan påvirket hele vår hverdag på godt og vindt, fantastisk lærerikt. Jeg har klart å manifestere mange bra små ting i hverdagen til meg selv, men i juni og september klarte jeg å Manifestere to store viktige ting. Mobiliserte alt jeg hadde lært på kurset om ord, tanker og følelser inni meg, og dette resulterte i at min datter fikk kjøpt deg leiligheten hun ville ha i juni (etter å ha mista en først på forkjøpsretten) og mine foreldre fikk prisen jeg sa de skulle få for leiligheten sin. Jeg bad dem også tenke på en konkret sum som de skulle få for leiligheten de solgte i september. En helt vill sum, for jeg hadde faktisk misforstått prisen på taksten da jeg begynte å manifestere denne summen. Men de fikk eksakt denne summen jeg hadde sagt de skulle få 5.5 mill. dvs 800000 kr over takts (og det var kun to i budrunden, og det kom kun to bud) ufattelig gøy, og min far sa at han aldri mer skulle tvile på det jeg sa mer, jeg hadde bevist atter en gang at dette med Manifestering og tankens kraft fungerer.

Om du har en aldri så liten tanke på om du vil ta kurse, IKKE tenk, bare gjør det!! Du vil ikke angre!! Angrer ikke ett sekund, tvert imot, jeg vil lære enda mer! Og ta til deg all den gode lærdommen Rachel gir deg i kurset for det fungerer det hun sier, virkelig!! Og den personlige utviklingen jeg har opplevd på dette kurset unner jeg virkelig alle andre å også få oppleve. Burde vært pensum på skolen, da hadde mye vært bedre med mange.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Merete Rødås, Dit DU vil AS

Rachel er dyktig, kunnskapsrik, veldig hyggelig og morsom!

Min største bekymring før kurset var om det ikke skulle gi valuta for pengene investert, men det fikk jeg virkelig, for her får du den "riktige" oppskriften på hvordan du kan håndtere de fleste situasjoner i livet ditt. Jeg anbefaler selvsagt dette kurset til andre. Det er helt magisk og superfantastisk, og foredragsholder er motiverende, flink og snill!

Manifestering omkring ryggsmertene jeg har slitt med i noe tid gjorde at jeg ikke så ekstremt sterke smerter i hverdagen som jeg hadde i den tidlige akutte fasen/ perioden av sykdomsforløpet.

Anbefaler Rachel Wilmann som guide og veiviser generelt, hun er dyktig og kunnskapsrik, og veldig hyggelig og morsom.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Lars Gunnar Berg

Dette kurset har gitt meg den beste oppskriften til manifestering!

Min største bekymring var Investering av penger og tid, men dette kurset er et kvalitetsikkert kurs som gjør meg oppstemt/glad/inspirert /motivert og lykkelig. Dette kurset har gitt meg den beste oppskriften i manifietering med livesendinger/spørretimer/videoer/hypnose-lydfiler osv.som verktøy for å manifestere mine drømmer og mål. Er så utrolig takknemlig for alle læring av den beste lærer Rachel Willmann ❤
Jeg vil på det varmeste og med hånden på hjertet ❤ anbefale dette manifesteringskurset til alle som vil bli rå på manifistering, og som vil jobbe for sine drømmer og mål. Rachel Willmann er rå på å lære bort manifistering. Rachel er kunnskapsrik,varm,sprudlende,motiverende,vakker,smilende gledespreder og beste lærer i mine øyne 🥰❤ Rachel er en kvalitetslærer. Blir alltid glad,og i godt humør av å lytte til hennes fine motiverende stemme🥰
Jeg har manifestert en del ting til huset. Flere gratiskurs, penger og premier osv.
Er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på dette maninfesteringskurset, og alt det har lært meg og gjort for meg.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Gerd Marit Prestegården

Fra ikke å ha kunder til å få masse kunder

Min største bekymring før jeg investerte i Manifesteribgscoach-kurset var min "typiske" uflaks bestandig! Uansett om jeg trengte parkeringsplass, ledig time hos tannlege, grønt lys når jeg kjørte,nye klienter til min business, så fikk jeg alltid det motsatte. Det var altså standard prosedyre liksom. Så var veldig nysgjerrig på om Manifesteribgscoach-kurset kunne hjelpe meg i min business og på privaten.
Woooow sier jeg bare, er så inderlig inderlig. Takknemlig for at du Rachel kom inn i livet mitt i 2018,alt skjer for en mening, å gjett om det har gjort store endringer for meg å mine barn. Manifesteribgscoach-kurset har virkelig endret meg som person til det bedre, helt utrolig for en fantastisk reise man får hos deg, for en TRANSFORMASJON ❤️ I LOVE IT! For en endring, fra å ikke ha kunder, fikk jeg nå kunder, Ingen parkeringsplass, "bestiller" jeg nå bare en plass, og vipps, så er det ledig parkering. Barna mine var litt skeptisk til å begynne med, men nå sier de ifra selv: "Mamma husk å bestille parkering nå!" Der er så herlig. Tankene er blitt mye mer positive, å da kommer det mer positive ting i livet mitt. Elsker manifestering å kommer aldri til å slutte med det. Business'en har fått ett løft, som gjør at jeg kan tørre å satse ennå mer nå i tiden fremover. Er så utrolig takknemlig for universet og tankens kraft.

Vil anbefale ALLE om å ta Rachel sitt Manifesteribgscoach-kurs, her får du virkelig en MENTOR som gir 100% av seg selv for å gi deg deg akkurat de verktøyene du trenger for å lykkes. Du kommer garantert til å bli mer ENERGISK, GLAD OG POSITIV når du har Rachel som din mentor. En dame med masse energi, sprudlende vesen, blid og veldig dyktig på det hun gjør. Har lært så utrolig mye om meg selv via kurs hos Rachel. 
Har en kunde som har vært alene i mange år som nå kjente at tiden va inne for å treffe noen. Etter endt manifesteringskurs hadde hun møtt en mann, å det bare 2 mnd. etter hun var ferdig med kurset. De er super forelsket og snakker om fremtiden sammen. Hun er så glad og takknemlig for at hun tok kurset hos meg. Det er då utrolig morsomt å ikke minst herlig å få slike tilbakemeldinger.
Elsker manifestering å nå er det min business som skal få manifesteringen min fremover ❤️👏🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Hege Hellesylt, Fdl Coaching

Jeg anbefaler dette kurset til coacher, terapeuter som vil jobbe online og som har tro på tankens kraft

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å investere, pga at at jeg holdt på med et annet kurs og ikke hadde økonomi eller tid til et til, men synes det hørtes så spennende ut at jeg ville ha med meg workshopen. Og før den var ferdig, så hadde eg meldt meg på.

Jeg er så glad for at jeg har tatt dette kurset, pga. at det er akkurat sånn eg tenker og har praktisert selv, men nå har jeg fått satt det i system og sitter igjen med kunnskap og ferdige maler og hypnose filer som jeg kan bruke i coaching av mine klienter. I tillegg så er laget klar så jeg kan drive online coaching. Og så synest jeg det er veldig gøy at det er med hypnose, siden jeg allerede er utdannet hypnoterapeut.
Jeg anbefaler dette kurset til coacher, terapeuter som vil jobbe online og som har tro på tankens kraft. Det er kjempemorsomt å lære manifestering selv, men også å lære dette til sine klienter. En jobber veldig dypt, på flere plan og en oppnår raske resultater. Det er bare magisk!
Jeg har manifestert penger, og det gøye er at bare jeg begynner å tenke på det, feks at jeg er en penge magnet, så går det få minutter så er det mange som tar kontakt feks fra finn. og vil kjøpe ting. Eller at det kommer penger andre steder fra.

Dette kurset er kjempe gøy og jeg føler det er laget til meg, da det er akkurat sånn jeg tenker og føler. Det er en morsom og nyttig investering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Aud-Marit Haugsdal, Rosehagen Helse og Terapi

En av de beste foredragsholderne jeg har møtt

Var veldig spent på kurset, og om jeg ville få det jeg manifesterte.
Kurset vil jeg anbefale videre . Det er veldig bra lagt opp pedagogisk . En er nødt å jobbe med seg selv .
Jeg får veldig mye av det jeg har manifestert. Prisen på kurset fikk jeg manifestert rett etter oppstart slik at jeg ikke brukte noen av "mine" penger. Ingenting er tilfeldig når en er trent i manifestering.
Rachel er veldig systematisk og pedagogisk utrolig flink. En av de beste foredragsholderne jeg har møtt Kurset er kjempebra .

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg gir henne 6 av 6 mulige stjerner
Arne Handeland
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter snart 12.000 (tolv tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i Trondheim sammen med min kjæreste, Petter, og har en vakker datter (Elisabeth) på snart 20 år som bruker mye av tiden  med å være aktiv, være med venner og ha det gøy. Jeg bor i mitt drømmehus som jeg har manifestert og har DEN utsikten. 

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 12.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)