Den Magiske Reisen på 31 dager
Perfekt start på året
Bli med!
Bruk 31 dager av livet ditt slik at du kan få det livet du ønsker deg!
GRATIS å delta!
LIVE-sendinger: Vi har LIVE-sendinger i hele januar hvor du får ulike oppgaver fra boka slik at du kan få mer overskudd, energi, livsgnist, glede, bedre selvtillit og selvfølelse + masse mer
Jeg bekrefter at Smartere Utdanning AS kan sende meg epost/ relevant informasjon slik beskrevet i  personvernerklæringen (<---klikk for å lese).
Hva er den Magiske Reisen?
Den magiske reisen handler om å få det bedre i kropp og sinn gjennom å gjøre små, men effektive selvutviklingsoppgaver hver dag i en hel måned. Vi bruker å gjøre denne reisen sammen i facebook-gruppen vår hvor jeg kommer med LIVE-sendinger med jevnlig motivasjon og inspirasjon.
Her deler jeg dagens oppgave og kommer med tips til hvordan du kan jobbe deg gjennom de ulike tingene. Det magiske er, at du får forskjellige resultater hvert år, og du vil kjenne at du kan få masse positiv effekt. Du jobber med deg selv og tankene dine litt hver eneste dag, og så ser du ofte store resultater når måneden er over. 
Dette er hva du kan forvente:
  • Mer overskudd og energi
  • Bedre selvfølelse og selvtillit
  • Bli kvitt bekymringer
  • Få bedre og mer positive tanker
  • Sove bedre
  • ​+ masse mer
Copyright © 2023 - Smartere Utdanning AS og Rachel Wilmann

Ved å legge inn info om deg, så samtykker du til personvernreglene (<-- klikk for å lese dem) og å få eposter fra meg med tips og inspirasjon om coaching, business, mental helse og tilbud jevnlig. Du kan når som helst melde deg av på absolutt alle mailer du mottar.