NYHET: CoachTerapeut
Komplett utdannelse for deg som ønsker å hjelpe andre mennesker
CoachTerapiAkademiet er en skolen hvor vi utdanner deg slik at du kan hjelpe andre mennesker. 
Når du er ferdig, så har du det du trenger for å kunne jobbe som Coach og Terapeut, enten online eller offline. Du vil kunne hjelpe "alle*" mennesker uansett hvor de står i livet sitt.
Coaching + Terapi = CoachTerapi
.
.
.
.
.
La 2022/23 bli ditt beste år! 

Ta sats, og start din egen business med teknikker og metoder som virkelig får resultater hos kundene dine. 

CoachTerapiAkademiet er en skole hvor du utdanner deg til å bli en komplett coach med terapeutiske teknikker som gjør at du kan hjelpe "alle". Normalt, så får du kun 70% resultater ved å bare bruke den ene eller den andre teknikken, og bruker du "kun" coaching, så får du ikke nok gjennomskagskraft for å ta tak i selve kjernen på en del klienter, og da trenger du noen dypere og kraftigere teknikker (terapiteknikker). På akademiet får du alt du trenger for å jobbe med dine klienter, og vi lærer deg hvordan du bruker kule coachingteknikker, og hvordan du kommer enda dypere gjennom terapiteknikker. Altså: gjennom et perfket tilpasset utdanningsforløp og en rekke coaching- og terapiformer, får du det beste for å skape det beste resultatet for dine pasienter og kunder.

Gjennom et perfekt tilpasset utdanningsforløp, så får du alt du trenger for å gi pasientene dine raskere resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker hurtig og godt.
Hva er en CoachTerapeut?
HURRA, endelig får du en utdannelse som gir deg "the best of the best"!

En CoachTerapeut er en som jobber som Coach, og som i tillegg kan bruke terapeutiske teknikker for å komme i dybden på klienter som står fast. Bedre enn det blir det ikke. Når en klient kommer til deg, så har de ofte hatt ulike utfordringer i lang tid, og da blir "vanlig" coaching ofte for lite, og vi trenger noe "mer" for å løse opp blokkeringene. Det gjør vi gjennom dypere teknikker som terapeutene. 

En Coach jobber ofte kognitivt, altså via blant annet spørreteknikker. En vanlig coach klarer ikke alltid å komme helt ned i kjernen, og da trenger vi terapiteknikker som går dypere. 
Den perfekte kombinasjonen er å jobbe som Coach og Terapeut i ett. Da kan du hjelpe absolutt alle* klientene som trenger hjelp!
*Disclaimer: Tunge psykiske klienter (som f.eks. psykose, schizofreni, sterkt avhengighetspasienter, bipolar lidelse, tung depresjon, tvangslidelser etc.) som er utenfor ditt felt skal alltid henvises videre til profesjonelt helsepersonell. 
  •  Vil du utdanne deg til å bli en dyktig CoachTerapeut slik at du kan hjelpe andre mennesker raskt og effektivt?
  •  Er du allerede coach, sykepleier eller annen terapeut, men ønsker å hjelpe mennesker på en mer effektiv og skånsom måte som virker?
  •  Drømmer du om å hjelpe andre mennesker slik at de kan ha det fysisk og mentalt bra? Hvor de kan få hjelp til vond rygg, depresjoner, få økt energi, vekttap, mere livsglede, redusere angst og mye mer?
  •  Ønsker du å ha et liv med en dypere mening hvor du hjelper andre mennesker til å få et liv de elsker?

Det beste av alt, er at du underveis i skoleåret også får jobbet med deg selv på et helt nytt nivå. Det vil gi deg masse bonuser slik som bedre selvfølelse, en friskere kropp, du føler deg fantastisk, får bedre humør og mer overskudd. 

Vil du være en dyktig CoachTerapeut, ha masse klienter, OG få det livet du elsker?

Hos oss har du muligheten til å utdanne deg til en dyktig terapeut, innenfor mange behandlingsområder. På CoachTerapiAkademiet lærer du behandlingsformer som vil gi pasientene dine raske og gode resultater, basert på effektive teknikker og metoder, som du kan lese mer om lenger nede på siden. Etter avlagt eksamen oppnår du tittelen CoachTerapeut, medfølgende diplom.

Ønsker du å utdanne deg til CoachTerapeut? Hvorfor vente? Gjør noen med drømmen din i DAG!
Om du kjenner på en drøm om å jobbe som coach eller terapeut, eller begge deler, så kan dette være ditt lykketreff. Nå har du sjansen til å følge drømmen din. Denne supernye utdannelsen slår sammen både coaching og terapi, og du får det beste som finnes i markedet. 

CoachTerapiAkademiet går over nett med Live Webinarer (konferanse på nett), 1 undervisningstreff i Trondheim per semester. Når vi treffes, så trener dere de ulike teknikkene på hverandre slik at du får kjenne på hvordan det virker på deg. På Live Webinar møtes vi på nett jevnlig. I tillegg vil du få en del undervisning på nett via moduler på egne kurssider for deg som student. Da kan du se gjennom videoene og ta læringen flere ganger, i ro og mak hjemme. 
Hvordan bli en profesjonell og dyktig terapeut?
Du vil få det du trenger i forhold til hvordan du skal lykkes som CoachTerapeut. Det finnes utrolig mange dyktige coacher  og terapeuter, men få vet hvordan de skal lykkes i å nå ut til kundene sine. Hvordan skal du kunne hjelpe andre mennesker om dem ikke vet om at du eksisterer? Utviklingen innen markedsføring går i rasende fart, og det gjelder å få med seg hvor og hvordan du skal nå kundene dine. På CoachTerapiAkademiet får du oppdatert informasjon og læring slik at du er best mulig rustet til å leve av drømmen din på en god måte slik at du får ditt drømmeliv. Les mer om de ulike behandlingformene. 

Om du synes CoachTerapiAkademiet er interessant for deg, så kan du melde deg direkte på akademiet, eller du kan ta kontakt med meg for en prat for å sjekke om dette passer for deg. 

Du kan også bare ringe meg på tlf. 913 666 999
eller send meg en melding/ mail:

Vi har meget gode resultater med de behandlingsformene du får på CoachTerapiAkademiet. De passer veldig godt sammen, og har en perfekt synergi. Derfor får pasientene dine raske resultater, og du har muligheten til å hjelpe mange mennesker med hurtige og gode resultater.

Klikk på linkene under her for å lese mer
(se også menybaren helt øverst på siden):

Har du spørsmål? Ring meg gjerne på 913 66 999
Copyright © 2022 - Smartere Utdanning AS