GRATIS WORKSHOP
mandag 14.mars kl. 19:00
Fra hobby til levebrød på under 2 måndeder!

3-stegs Suksessformel til hvordan du kan gå fra ubetalt hobby til 
betalt levebrød på under 60 dager som Lifecoach på nett!

  • Denne workshoppen åpner opp svarene du har letet etter til hvordan du kan bli en online coach. Jeg viser deg hvordan jeg gikk fra 0 - 12.000 coachingkunder.
  • Jeg skal fortelle deg de vanligste utfordringene alle nye coacher (og eksisterende coacher) møter, og hvordan du skal løse dem. Ingen ting er så frustrerende som å stå fast i hverdagen, så jeg skal fortelle deg. hva du bør gjøre for å få best mulig resultat på kortest mulig tid.
  • I tillegg får du vite hva kundene dine virkelig vil ha, og hvordan du skal tilfredstille deres behov slik at du får fornøyde kunder som anbefaler deg videre til sine venner og kjente.
Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen:
Jeg bekrefter at Smartere Utdanning AS kan sende meg epost/ relevant informasjon slik beskrevet i  personvernerklæringen
WORKSHOPén starter om
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Lurer du på hvordan du kan få en god inntekt ved å jobbe på nett med coachingkunder?
Da er sjansen stor for at du også kan gjøre om talentet ditt til en betalt business.
Det var akkurat det jeg gjorde for 12 år siden!
  • 3 unike steg som hjelper deg å se hvordan du kan gjøre din hobby til levebrød på under 2 måneder. I 2010 fikk jeg et stort eureka. Da skjønte jeg at hobbyen min med å hjelpe andre mennesker kunne gjøres om til en betalt business. I løpet at 3 måneder hadde jeg bygget grunnlaget, og jeg hadde fått venteliste på klinikken min. Min ekspertise er terapi, coaching, kosthold, veiledning og undervisning, men har også jobbet med veldig mange bransjer, og hjulpet hundrevis med å bygge egen bedrift - og spesielt på nett. 
  • Jeg viser deg hvordan du kan bygge din onlinebusiness - Bli med på denne workshopen, og jeg viser deg hva jeg har gjort for å ha hatt over 12.000 coachingtimer. 
  • 90 minutter, og din business-plan kan være klar Du trenger å investere KUN 90 minutter for å legge grunnlaget for å starte din karriere! Jeg viser deg både hva som er de største utfordringene du måter på som coach OG hva kundene dine vil ha fra deg.
Her er det du vil lære:
Hemmelighet #1: Hemmeligheten til hva som kreves for å lykkes med å ha en egen bedrift som coach. I tillegg får du vite hva du som coach har som største utfordringer og hvordan møte dem. Jeg skal vise deg hva de aller beste gjør, og hvordan du kan "kopiere" det til din business og ditt levebrød. 
Hemmelighet #2: Hvordan du kan få resultat med kundene dine slik at du faktisk tjener penger (og det ganske raskt også!
Hemmelighet #3: Hva som er hot, hot, hot i markedet nå, og hvor du bør satse! Til slutt får du vite hva klientene dine virkelig ønsker og trenger, og hvordan du kan hjelpe dem med å fylles deres behov og ønsker. 
I tillegg skal jeg lære deg hvordan du kan få trygghet og "guts" til å ta sats!
Du vil ELSKE det!!
Denne workshoppen passer for deg som er helt "ny", men også utmerket for deg som allerede har startet din coachingbusiness. Du vil få tonnevis av gode tips, triks og råd for å løfte deg -
både personlig, i businessen din og ikke minst: Super inntjening!
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 12.000 (tolv tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, kjæreste, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på 18 år som bruker mye av tiden  med å være aktiv, være med venner og ha det gøy. 

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt 12.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2021 - Smartere Utdanning AS