GRATIS WORKSHOP
Er du klar for å starte og vokse din CoachingBusiness...
Da er dette for deg!
Har du vært en «undercover» Coach i mange år hvor du har titallsvis med cafè-venninne-coachinger bak deg og vil gjøre det om til en betalt coachingkarriere...
Når kan du endelig gjøre din utallige venninne/ familie-coachinger til en betalt karriere. 
4 dager, 4 unike steg som får deg i gang med din CoachingPraksis.
Bli med på denne workshopen. Du trenger å investere KUN 4 timer for å legge grunnlaget for å starte din karriere som Coach.
Her er det du vil lære:
Dag 1: Visste du at folk kjøper av mennesker som har de kvalitetene de selv ønsker og er ute etter? På dag 1 lærer jeg deg hvordan du kan finne dine unike kvaliteter som gjør at du får akkurat de kundene som er perfekte for deg!
Dag 2: Jeg lærer deg hvordan du kan gå fra å være en godt bevart hemmelighet til å tiltrekke deg mange kunder som du vil elske å jobbe med. 
Dag 3: Jeg lærer deg hvordan de beste coachene jobber smart og effektivt, og hvordan de får en fullbooket coachingkalender (uten stress og 12-timersdager)
Dag 4: Jeg lærer deg hvordan du kan klare å få en suksessfull coachingpraksis ved hjelp av 4 enkle steg
Legg igjen din epost for å registrere deg på Workshopen:

Ved å klikke på linken, så aksepterer du våre Personvernregler, og tillater at vi sender deg relevant informasjon, men dog uten spam selvsagt. Du kan når som helst melde deg av epostlisten vår via egen link i alle mailer.

Small Call to Action Headline

WORKSHOPén starter om
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Rachel Wilmann har jobbet som Coach og terapeut i mange år, og har 10.000 terapitimer bak seg. 
I tillegg driver hun UndervisningsAkademiet og utdanner terapeuter og Coacher. Hun er ekspert i markedsføring, og har ca 21.000 følgere på Facebook.
Her er hva du vil lære på workshopen:
Dag 1:
Essensen av hvorfor klientene vil ha DEG
Få vite hvorfor klientene vil ha akkurat DEG som Coach!

Søndag 26.januar 
kl. 19:00
Dag 2:
Bli en kundemagnet

Bli en kundemagnet som gjør at kundene kommer til deg (uten at du må jage etter dem)

Mandag 27.januar 
kl. 19:00
Dag 3:
Få fullbooket kalender

Få en fullbooket kalender som gjør at du slipper å bli frustrert over at du ikke tjener nok penger

Tirsdag 28.januar 
kl. 19:00
Dag 4:
4 enkle steg til suksess
Få de 4 stegene som de beste Coachene gjør for å ha suksess - år etter år!


Onsdag 29.januar 
kl. 19:00
Din Mentor: Rachel Wilmann
Etter 10.000 (ti tusen ja..) behandlingstimer med klienter, så har jeg fått meg en stor og tung erfaring. Jeg har lært mennesker å kjenne, og hva som gjør at vi ikke klarer å ha det livet vi ønsker oss. Vi er alle sammen forskjellige, men vi har like tendenser. 

Jeg er mamma, gründer, nordlending, håpløst løsningsorientert og lidenskapelig opptatt av mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker å ta ut sitt beste potensiale. 

Jeg er født, og oppvokst i en liten fiskelandsby i Lofoten, og bor nå i vakre Trondheim sammen med min datter Elisabeth på snart 18 år som som går på videregående og har ambisjoner om å utdanne seg i militæret.

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden 2010 etter at jeg sluttet som Salgssjef for personmarkedet og bedriftsmarkedet i Storebrand.

Jeg har skrevet boken “Den Magiske Reisen”, og jeg har blant annet 
Norges Største Selvutviklingsplattform - Gullpakken, 
og er den eneste i Norge som underviser hvordan du kan utdanne deg og jobbe som Coach på nett.

Jeg har tidligere i livet mitt slitt mye med fysiske utfordringer, slik som vondt i kroppen, magen, ryggoperasjoner, svimmelhet og mer. I tillegg har jeg vært en grubler, og hatt mye negative tanker.

Jeg ville ut av livet jeg hadde, og jeg reiste på en søken etter “noe mer”!

Jeg startet med å forsøke å finne meg selv først. Jeg ville ut av mine fysiske og mentale sperringer, og på min reise oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var “mindblowing”. Og når jeg i tillegg oppdaget at jeg kunne selv velge mine tanker, så var det et av mine største eureka.

I løpet av disse årene har jeg hatt ca 10.000 en-til-en behandlinger med klienter, jeg har drevet en terapeutskole siden 2012, og jeg har utdannet hundrevis av terapeuter og coacher over hele vårt vakre Norges land. I tillegg har jeg en egen Mastermind hvor jeg hjelper andre gründere som meg, som vil ut i verden og gjøre en forskjell…. Og jeg ELSKER jobben min!

Jeg har ikke sett tilbake en eneste dag, og jeg brenner etter å hjelpe.

Men selv om jeg vil hjelpe andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Jeg har ikke mulighet for å hjelpe noen andre med mindre jeg tar vare på “meg”. Noen synes det er egoistisk, jeg synes det er smart. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Jeg har også fått et papir hvor det står at jeg lever med svulst på hjernen.

Jeg er på ingen måte begrenset av det, men jeg lar meg absolutt bli definert av det. Etter at jeg fikk vite at det er “noe” der, så har jeg valgt å sette enda mer pris på livet mitt. Jeg er virkelig takknemlig for hver eneste dag jeg har, og om det er mulig, så brenner jeg enda mer for at andre skal få fingern´t ut, og virkelig gå for drømmene sine. Du vet aldri hvor lang tid du har, og derfor ønsker jeg virkelig ditt aller beste i livet ditt. Så hvorfor ikke leve slik du virkelig ØNSKER å leve…?

Med ønske om en supergod dag!
Klem fra Rachel:)
Copyright © 2020 - UndervisningAkademiet AS